Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam na posjeti i pohvalama ![]() Slobodno se ponudite sa paradajzekima! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Paradajzeki ajnc a , sukulenti isto tako!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod mene su paradajzi odavno pobrani, već su i isčupani.
Krasno ti je zelenilo, sukići su prvoklasni. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() Ima ih tu puno i tvojih - čuvam ih i pazim i mazim kak najbolje znam. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja bih se radije ponudila sa sedumima, čuvarima...hehe ![]() ...između cvijeća i paradajza...uvijek biram cvijeće ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja imam još malo pomidora, volovska srca sam već počupala, oni se brzo izrode a ostalo mi je još jabučara ali su puno sitniji i već im je žvakava korica. Uuuu tvoji su krasni, si spremila salsu za zimu.....
Zadnja slika je
![]() Dobro su ti rekle MK i Belica, to je taj sedum.. ja ga zovem sedum Aurora....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko, lijepo te je vidjeti tu ![]() Paradajza spremim samo malo u škrinju jer ih djeca vole kuhane u juhi, a sve ostalo pojedemo ![]() Sara, pa ne buš valjda cvijeće jela ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...pa nisi rekla za jesti...rekla si da se ponudimo, hehehe
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Neču ponavljati ostale jer sve je predivno, samo me zanima kako si održala pomidore (paradajz) do danas. Stabljike zelene kao u lipnju, a kod mene već 10 dana nema zaljevanja jer se sve osušilo kao u dubokoj jeseni bolje rečeno sve je spaljeno kao da je požar prošao a nije.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
isto i mene interesuje,i kod mene sve sprženo,vrta odavno nema,a da si skockala cvjetnjake i cvjećkice jesi ,sve pohvale zaista
![]() |
|
![]() |
|
I kod mene su paradajzi sprženi i osušeni. Ovo na slikama su samo vrhovi malih paradajzića koji su jedini još ostali zeleni. Možda se, inače nedostatak mog vrta, ove godine pokazao kao prednost, a to je da vrt nije cijeli dan na suncu pa paradajzi dozrijevaju kasnije nego vama. Znalo se dogoditi da kad ih je najviše bilo pred dozrijevanjem već je došla jesen i kiše pa su se razboljeli i puno ih je propalo. Izgleda da je ova sušna i vruća godina za njih bila super ![]() Zato su mi tikvice uglavnom propale ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe uvijek uživam u šetnji i razgledavanju, rajčice izgledaju ukusno, a mogu isliti kako ih je papati, sedumi, eševerije - prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Sve ti je prekrasno
![]() ,a kad sam vidjela onog kapitalca ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
krasno Anastazija
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Krasno aranžiraš svoje sukulente. Elegantno ko i sve ostalo u tvom vrtu
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
samo ti malo mašem susjedo i prijateljice draga, i mislim na tebe
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dugo nisam bila kod tebe, prekrasno, uredno jednom rječju divno ali sukulenti su mi naj
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Da me ne zaboravite evo malo slikica od prije desetak dana ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kamenjar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |