Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 108>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2012 u 22:38
Dobro mi došle.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2012 u 20:25

provirila sam i pogledala tvoj raj smile113

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 20:17
Ne brini za ruže.Moje su isto dugo bez cvijeta zbog suše,a sad su procvjetale.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 19:55
Pa...nije bio medeni mjesec, ali smo MM i ja (i naravno Gizmo)uživali u vikendici, 11 dana uživancije, nešto malo dragih gostiju, malo je tu i tamo navratila kčerka, ali inače smo bili kao golubiči na medenom mjesecu. Malo smo skupljali orase, bademe, pripremali hrpu drva za roštilj i peku (nemojte misliti da smo pripremali za grijanje, malo radili nešto sitno oko kuće, presađivali cvjeće, kompostirali, itd, itd. Slikice slijede.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 14:01
Sanjaaaaaa, gdje siiiii?

Da nisi i ti otišla na neki medeni mjesec?
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2012 u 08:29
Kada opet bude viška mladica malina kod tebe stat ću u red.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2012 u 08:27
Da sam bar na vrijeme znala da imaš šljiva.... kod mene niti jedne...
Za ruže ne brini, ratoborne su one, uvijek se izbore. Dok god im je korijen živ uvijek se vrate.
Drugi puta, molim, kukaj na vrijeme! Ja mladice malina sve podijelila, silom uvaljivala ljudima...
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 22:22
Znam Glikice da smo svi ove godine bili jadni i tužni zbog našeg cvijeća. Ma naravno da će nagodinu biti bolje. Ni ne sumnjam u to. Voće se isto dosta napatilo. Jabuke su otpadale prije reda, a ose i druge bube su navalile na njih jer su bile žedne. Nema veze. Mi smo uspjeli ubrati toliko koliko nam treba za jesti, a ostalo je završilo u komu ili u kolačima. Šljive.....hm....bilo ih je dosta, neke su bile malo suhonjave, ali u globalu su bile dobre i rodne. Jedni smo od rijetkih. Svi za koje znamo da imaju šljive ove godine nisu imali ništa. Maline i kupine su se totalno osušile, a bile su pune plodova. A najviše volim bobičasto voće. Kruške su ok, smokve također, nektarine su ove godine bile izvrsne. Ma sve u svemu....koliko nama treba uvijek imamo dovoljno, pa i kada nije rodna godina.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 20:08
Sanja, nisi jedina, bit će bolje iduće godine. Ali zato ti je voće bilo krasno, zar ne ? Uvijek nešto bude dobro, 
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 21:27
Lucy, ruže su žive. Lišće se drži, stabiljke su zelene. Zalijevala sam ih ove godine kao nikada do sada. Inače se one kod mene moraju same snalaziti jer imam samo malu cisternu. I navikle su na sušna razdoblja. Ova godina je bila tako strašna da sam im morala pomagati. Ali nemaju niti jedan cvjetić na sebi. Nikada mi nisu bile tako neraspoložene za cvatnju kao ovog ljeta.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 21:23
Kako vidim suša je unatoč zalijevanju učinila svoje. Jesu li oni potpuno osušeni grmovi ruže?
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 21:03
Evo Dadinice, ovo je sve što je u proteklih 2, 3 tjedna cvjetalo u mom raju...nijedne ruže nema, nešto malo samo gaillardia još

Pustinjske ruže se još drže...ali ni njima baš nije lako

Ovo mi je bilo iznenađenje. Moj niski slakić se rasijao i uspio je još jednom procvjetati barem jednim cvijetom. Pomogla mu je činjenica da se rasijao u kalić gdje sam svojski zalijevala.

Zvjezdan je valjda do sada procvjetao, prije dva tjedna je bio pun pupova

Nadam se da će slike biti ok. Photobucket mi ih iz nekog razloga ne da smanjivati.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 20:41
Nisam se ja ulijenila što se tiče slikica. Ja bi drage volje slikala. Jednostavno nisam imala što slikati. Sve mi je bilo sivo, tužno, spaljeno. Čak ni trave više nisam imala pod nogama. Nadam se da ću ovaj tjedan imati što vidjeti u svom vrtu i da se barem nešto malo oporavilo.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 20:18
Baš dobro!
Aliii,... malo si se kao ulijenila po pitanju slikica...
počasti nas kojom
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 12:31
Od sada tko god me bude tražio u Batini može me naći bez problema zahvaljujući Google streetu:

https://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=hr&geocode=&q=Batina,+Hrvatska&aq=0&oq=batina&sll=45.5512,18.684263&sspn=0.003017,0.004823&vpsrc=6&ie=UTF8&hq=&hnear=Batina,+Op%C4%87ina+Dra%C5%BE+%C5%BEupanija,+Hrvatska&ll=45.843076,18.838978&spn=0.000676,0.002411&t=m&z=19&layer=c&cbll=45.843076,18.838978&panoid=WcOTdreO3zFETvvA2PIb6g&cbp=11,161.7,,3,1.57
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 20:55
smokvica smile55
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 09:22
Evo mene opet s nekoliko slikica. Nemam baš što pokazati jer je suša sve uništila. Zalijevam da očuvam trajnice i da dobijem pokoje sjeme za nagodinu. nije baš da ima nekog efekta.

Konačno smo pojeli prve smokvice. Male su ove godine, ali slatke. Moje su barem ostale žive za većinu smokava u Slavoniji i Baranji

Noćne frajlice cvjetaju, ali gotovo da i nemaju sjemena....uspjet ću valjda sakupiti toliko da ih imam za nagodinu

Slak se svaki puta stuži i onda ga opet zalijevanjem uspijem podići

Ovaj ljepotan je slučajno zalutao kod mene s aubrietom koju sam dobila od susjede

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2012 u 09:35
za vrijedne ruke smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2012 u 07:51
Jabuka je i mene asocirala na nešto, pa sam je zato i uslikala. Baš mi je bila zanimljiva.
Rakijica je dobro prošla. Bilo nam je to prvi puta u životu da je pečemo. Za sada je, kaže MM, dobra. Treba još odležati koji tjedan, pa će biti spremna za probu. Ja je ne pijem, pa ne znam ni procijeniti. Probala jesam, ali je to meni sve isto (moram priznati). Ja sam samo bila radna snaga: skupljanje i trešenje šljiva, ukomljavanje, pranje.....S obzirom da je šljiva ne mogu ni orahovac napraviti od nje....pih....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 21:49
Hej, čujem da se peče rakija ? I kako je bilo, kad ćemo probati ?

A ova jabuka me asocira na nešto, al ne smjem naglas reći:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.