Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 323> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja često svratim na tvoju temu Toni i rado pogledam tvoje slikice....i isto mi se dogodilo da sam se priupitala šta je to pastrnjak?....ali mi bilo glupo pitat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
jos se nađe po koja jabuka,te su sada najslađe
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kako predivna jesen
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
a predivni i plodovi to malo sto ih ima.Moje jabuke nemogu nikad dugo stajati kad ih poberem.Pazim kod berbe da ih ne ostetim i samo nekoliko dana kad ih stavim u podrum vec pocnu da gniju.Pa svaki dan nađem po dvije tri,tako da skoro u mjesec dana nemam vise svojih jabuka.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Toni, to kaj ti jabuke ne mogu dugo stajat, to nije tvoja greška, jednostavno ima takvih vrsta koje ne mogu dugo stajat!....tak i mi imamo neke koje mogu bit do proljeća, a neke počnu truliti vrlo brzo!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kod tebe inače je prekrasno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moj lj jos cvate
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasni su još uvijek, kod nas u Primorju ni traga od cvijeta, čuvamo lišće za drugu godinu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kak da ti ne cvate kad si ga lijepo smjestio u sobu .
Još se lijepo nagledava van,a njega baš briga kaj je vani loše vrijeme,njemu je toplo jer je Toni naložio vatricu ![]() |
|
![]() |
|
WoW Toni, stvarno ti je lijep oleander! Divota jedna
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
drvo zivota u cvatu
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Jako lijepo ovo drvo života cvate Toni, a znaš li možda kako se zove ta biljka?
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovdje se zove drvo zivota a za drugi naziv neznam.Ima ugodan i jaki miris,kad je prvi puta cvao jako sam se znenadio tom mirisom,kao da si otvorio neku bocicu parfina
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Nije me bilo od berbe pastrnjaka kod tebe Toni, i opet priređuješ neviđen užitak svojim fotkama. Cvijeće kao i uvijek prekrasno, buče genijalne, jabuke prelijepe, zrele i sočne, sve sok curi iz njih, vidim, a za racicu se samo nadam da ne bude završila u pećnici.
Bravo majstore!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nesto se desava sa mojom bananom.Tako je lijepo napredovala i odjednom pocelo se lisce visit i zutiti.
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jesenski ananas
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Toni kod tebe sve ljepše i ljepše slikice jesenskog ugođaja!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |