dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 222> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozda su tmurni dani ali vrt je sasvim ok za ovo dova godine
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga
Ova muholovka sa cvijetićem je i za moje oko!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima.
![]() Ruže sam na žalost morala porezati,sad je kod mene vrijeme za to,još moram dobro počistiti njihovu gredicu,da mi ne ostane njihovo lišće i granje,malo ih zagrnuti i mogu i one na zimsku san,do sljedečeg proljeća.
a ova je slika za Nataly,ona me pitala kako je muholovka,živa i zdrava i ima cvijetić
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mali kaktuse, kada je vani magla i nema sunca, ja zapalim cigaretu, skuham
![]() I svima vam želim još puno sunca!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su prekrasne, ja ih nebi još rezala, ali ti znaš bolje što treba
![]() Ja sam jučer brala masline u kratkim rukavima, šaljem ti malo sunca i topline da se rascvjeta ovaj lijepi balinčić ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ma kakva magla... samo gledaj u svoje lončanice i odmah se razvedriš!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Pa tu još ima toliko toga lijepog ! Prekrasno !
![]() ![]() ![]() |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,čuvarkuće su baš stvorene za naše hladne vrtove,njima ništa ne smeta,još mi se nije dogodilo da mi koja ode.Mislim da čuvarkuće u kući ne bi preživjele.
![]() Natalija,balončić je takav već dva tjedna,ne može se otvoriti,fali mu sunca.
![]() Otok,imam dobru namjeru danas porezati ruže.
![]() |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dani jesu tmurni, ali vrt ti ih razvedrava! ruže su ti još uvijek, lijepe, pacifika....
zanima me ostavljaš li čuvarkuće i po zimi vani. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Možda su dani jesenski i tmurni, ali vrt je i dalje lijep. I ima u njemu boja - i žućkastog jesenjeg lišća, ali i krasnih boja cvijeća. O tvojim ružama je valjda već sve rečeno.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
unatoč jesenskom sivilu, još ima boja u tvom lijepom vrtu
balončić ti još cvjeta? moj je već i požutio |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
kaktusiću bit će ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti,moj je vrt u jesenskom sivilu,već danima nema ni tračak sunčeka.
Kaktusi su na hladnom,tu i tamo ih pogledam da vidim da li su dobro,ruže planiram ovih dana porezati,sve ostalo je mraz ofurio,skoro da nema ni jednog cvjeteka,ni jedne bojice
![]() |
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
kaktusiću uvijek mi je gušt vratiti se kod tebe i uvijek se iznova divim
![]() Predivno,raznoliko,šareno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusek, kak je kaj u tvojem vrtu?
Kod mene manje-više sve spava..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mali kaktus ,pregledavaš li kaktuse,kako im je? i moji su spremljeni i kaktusi i sukulenti,al svejedno svako jutro "trknem" do njih da im poželim dobro jutro |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ruže su stvarno neumorne i prekrasne, no i drugo cvijeće ne zaostaje svojom ljepotom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |