Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arčik, dobro došla!
Drago mi je da si uživala u šetnji mojim vrtom i puno hvala za pozdrav. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
lucy
miska JosipaNu ![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Nninetta, primjetila sam da puno biljaka sadiš u "špalir", i to odgajaš godinama, šta godinama???
desetljećima! ...i onda se čudiš što se jadne biljčice posakrivaju kada ih kreneš tamaniti ![]() Napisala si da si posadila poveći zimski jasmin, pazi da i on ne bude uskoro na optuženičkoj klupi!!! ![]() |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Hvala ti na lijepim sličicama....osim naravno zadnje
![]() Danas sam povadila "brdo" malih slatkih i bezobraznih ![]() ![]() ![]() Uživaj... ![]() |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
Brugmansija još uvijek cvijeta, ali sutra ju ipak moram orezati jer najavljuju minuse i snijeg.
Odlučila sam ju ove godine ostaviti u vrtu. Oko korijena sam joj stavila novine i hrpu poluzrelog komposta, a grane ću joj dobro umotati flisom. Ako bude blaga zima, možda i preživi, ako ne, imam mladu biljku koju ću na proljeće ponovo posaditi. Prevelika je za vađenje, grane su joj postale pravo stablo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
samo da se javim...pregledana ste teta slavujko...a ja sam festucu izvadila van....hvala mila na savjetu...pusaa velika
![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Slavuj
![]() hvala ti na biserima ![]() i sjaje kao pravi u jesenjim bojama tvog vrta!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako li divan može biti pogled kroz žičanu ogradu! Sve skupa djeluje mi kao jedna uredno posložena slagalica jednog vrta - bajkovitog, toplog, umirujućeg, vrt koji je jesen okitila svojim najljepšim bojama.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() Pogled kroz ogradu iza koje kraljuje i cvjeta bršljan, a ispred sjaje prekrasne jesenje boje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidim da vodiš pravu borbu sa zimama i ledom, nadajmo se da će ova koja nam dolazi biti milostiva i malo se sažaliti nad našim biljkama. zimski jasmin ![]() koliko sam shvatila da ne voliš ukrasne djeteline, a vidi je kako je lijepa! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro ti jutro "najljepši vrte"..
prošetam i danju i noću,i svuda vidim tvojih ruku dijelo,prekrasne jesenje boje,u tvom se vrtu svi bore ba budu najnajljepši ![]() Uživam i ostavljam te da i dalje sjajiš! |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Draga Slavujko, tvoje su snježne grude prekrasne, moje su gole šibe! Ove su godine imale izboje od jednog metra, pa sam ih ne tako davno jače orezala (u protivnom bi ih snijeg polomio). Isto sam napravila i s vajgelijama. Zimski jasmin sam ponovo posadila (ovaj puta malo veći!) pa da vidimo tko je jači (nadam se snijegu a ne ledu kao lani). I sada još da dočekamo proljeće (a još nam ni prava zima nije stigla..).
Djetelina me baca u očaj... Bilo koja vrsta... Ove ukrasne se ne mogu nikako riješiti... a ona crvena "mala, slatka i bezobrazna" je skoro pa svagdje... Krasno ti je... uživaj! ![]() |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivno...dat ces mi pelcer od paprati...ja samo dva listica imam....hahah...ljepa jesen u tvom vrtu....kao i uvjek....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Slavuj
![]() Kako je dobra šetnja po mraku ![]() ....kao i po danu.Slike su savršene!Mekoću kućne srećice na vlažnom,baršunastom tepihu od mahovine,mogu osjetiti ako ju gledam minutu duže,kao i glatkoću onih sjemenki nepoznate puzavice,premazanih voskom.Boje viburnuma su tako tople i jasne, a zimski jasmin.. ![]() |
|
![]() |
|
temzi
rubensica Karli blue sky JosipaNu Hvala vam ![]() Ovakvu lijepu jesen još nisam doživjela. Prvi puta se dogodilo da još nije bilo mraza i da lišće dobiva prekrasne jesenje boje. Vrt buja i zeleni se kao da je početak proljeća ![]() Josipa, ovo je tvoja paprat. Vidi koliko se raširila. ![]() ![]() drvce viburnuma ![]() i prekrasne boje njegovih listova ![]() ovo je gomolj oxalisa koji mi je ispao dok sam ga presađivala. danas sam ga pronašla pokraj panja i oduševila se njegovom borbom za preživljavanje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti moon. ![]() |
|
![]() |
|
tvoje nocne slike me podizu i oraspoloze jako....uvjek nam nesto ljepo pripremis....vrijedne rucice nase....dobro juto slavuju nas...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |