Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 125> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasni sedumi,ali nije loše ni ostalo-dapače odlično. volim ograde od cigle
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
ajama, to od cigle nije ograda, nego sam ja složila zidić na sredini vrta - jedna moja fiks ideja ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Imam malo noviteta, pa bi molila ako netko zna imena da mi napiše. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno si se ponovila, znala sam kako se zove ovaj pošećereni prvi u drugom redu no ne mogu se sjetiti
|
|
![]() |
|
Ima ga i belica, pa se nadam da ona zna ime. |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
1- neka pachyveria , ali nisam ziher. 2- meni liči na echeveriu black prince
3-?, 4- imam i ja ali neznam što je , 5- titanopsis, 6-pleiospilos, 7- ? Kažeš dosta svega, neznaš gdje ćeš s njima ![]() Preslatki su svi redom... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Stvarno nisam namjeravala i pojma nemam kam bum sa svima njima po zimi, ali su mi bili tak slatki i u dobrom stanju da nisam mogla odoljeti ![]() Hvala za ID ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno Anastazija, čuvare sam već vidjela na temi, ali da opet ponovim: jedri, zdravi i raskošni, za svaku pohvalu.
Ovi "novi" su za desetku, posebno mi se dopada onaj pirgavi u drugom redu desno, Nešto mi vuče na krasulu, iako to još nsam nikad vidjela. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ma oni su mali i tko bi im odolio... kao bebice koje usvojiš
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...divni...naročito sedmica
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni su ti noviteti
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
svaka čast na kombinaciji
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
obožavam male vrtove u cvijetnjaku, krasan ti je
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne sukulente si kupila,a ja ću ukrasti malo ideja ja složim nešto pred ulaz u kuću.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Morala sam se dobrano vratiti unazad ali sve besprekorno i divno
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepa ti je žardinjera. Hoćeš biljke ostaviti ovak u teglicama vani preko zime, staviti ih unutra ili presaditi u vrt? Šteta bi bila da smrznu tak lepe biljkice.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |