Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 370> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
livadu imam i doma ali sigurno se ovako ne sjaji na suncu kao kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ja moram
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao i uvijek,prekrasno,kod tebe i obična trava drugačije izgleda,nikad nebi pogodila da je ono cvijet irisa,a ja sam svoju bugicu malo podrezala,mislim da je dobro podnijela zimu u podrumu,odmah mi je laknulo kad si rekla da su i tvoje gole grane.
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Što reći na uvijek divne slike... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Maslačak jesi vidila kako je fotogeničan tvoj maslačak ![]() Mali kaktus ovo je pupoljak plavog irisa, kad se rascvjeta onda nije tako intenzivne plave boje. Bugenvilie su kod nas još gole, mi ih krajem veljače ošišamo do daske ostane samo nekoliko osnovnih grana, ovih dana se tek naziru mali pupoljci. Bergenija, da znaš kako je meni drago da si opet tu ![]() Otok, ma znaš ti na što ja mislim, pripreme za sezonu, odnesi, donesi premjesti, pometi, a na kraju ništa ne vidiš. U vrtu barem uvijek neki rezultat vidiš ![]() Lovro znaš da si me nasmijala, jer ovih dana je afera oko plaže Zlatni rat, i tražimo da ga proglase parkom prirode kako nebi gradili neki disco, pa od ministarstva do ministarstva, nikud pravog odgovora, samo nas šetaju, tko je nadležan, samo nebo zna... ![]() Mari ![]() Misty dok ja obiđen sve razine i padinu, ja se već umorim ![]() Flavia, drago mi je da si tu. Ono je pupoljak plavog irisa. Sarajka, da znaš da sam tamo gdje sam prvo živjela imala viseći vrt, moj brat je ugradio neku kućicu i gore nasuo zemlju, a ja sam posijala prkos i lijepe kate, bio je prekrasan prizor, šteta što nisam slikala. Fany samo ti šetaj ![]() Anastazija, Ivančica Flower, Mira, Belina, Anaida, Vilmač, Drenova, Antonia, Duda, Gio, Waterlilly hvala vam na posjeti. Vidim da su vam ostići najveći favoriti, na temu Brač moj otok stavit ću slike iz našeg tenis centra da vidite polje ostića ![]() A sad malo slika iz vrta, proljeće je... Kolkwitzia ![]() ![]() Japanska dunja ![]() ![]() Armelina (vrsta kajsije) ![]() Majčina dušica (timijan divlji) ![]() Livada iz sna ![]() ![]() Neki divlji cvijet ![]() Kos u travi koja je buknula, kad bi barem ljeti bila ovakva ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Oduševio me tvoj donji vrt! Prekrasan je! A ostići su me hipnotizirali!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana imas savrsen vrt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kod tebe je uvijek raj za oči ,odmorit dušu i tilo
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je rascvjetano, a ti znaš tako lijepo uslikati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prekrasan vrt kroz niz terasa,šarenilo cvijeća,pozdrav
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lantana predivno je...kod tebe prevladava prava cvjetna bajka...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slike kao da trepere, kao da možemo uroniti u ovu ljepotu koja je ispred nas.. Divno, Lantana!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() divno,predivno.kao što su i predhodnici rekli NACIONALNA PARK.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A šta da kažem na sve pokazano,a evo ovako:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
oho ho baš se nauživah u šetnji tvojim vrtom ali nisam se umorila idem ispočetka i svaki put iznova uživam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kod tebe kao Seminaridini viseći vrtovi u Vavilonu,zaista nestvarni,prekrasni
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Gornji vrt, donji vrt, srednji vrt, morski vrt, nebeski vrt....ma divota i krasota kao i uvijek, lijepi ti pozdrav draga Lantana, i da...stvarno...kakav je ovo krasni plavi cvijetak na tvojoj sličici? Boja mu je fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I kod tebe kao kod otok, gornji vrt, donji vrt, skakanje preko kamenjara, niz padinu, uz padinu, ali umjesto umora nakon svega, duša mi se prepuni!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nemam riječi
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |