Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 243> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako se zove ovaj sukulent? Ispričavam se zbog veličine slike, jednostavno je ne mogu smanjiti.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Našla sam,ovaj dlakavi je Sedum hintonii,što znači da je opet krivo stavljena etiketa .
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
natalija puno hvala na ID.Za artu sam znala,ali me zbunio i drugi naziv.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ili c. arta |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
možda Adromischus hemisphaericus |
|
![]() |
|
Crassula mesembryanthemoides |
|
![]() |
|
nerina |
|
![]() |
|
melia azaderach |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako se zove ovo drvo:
Slikano je prije dava tjedna ... ima šarene listove i valjda je ovo cvijet..
1.
Ima ime : Ligustrum japonicum, 'Variegatum' hvala Trava
![]() ![]() Ligustrum japonicum 'Variegatum'
![]() 2.
Slikano prije dva tjedna na Krku, nema lišća a ima ove grozdove, to su sjemenke. Zaboravila sam ga ljetos slikati znam da je imao dosta krupno lišće.. slično judiću ostalo sam zaboravila..
Ima ime, hvala Natalija -Melia azaderach
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako se ovaj cvijet zove, liči na zumbul, uskih listova u jesen je cvjetao barem na Krku a ima lukovicu.
Ima ime, hvala Natalija - Nerine - ova je nerine bowdenii ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo, navratih Free. Mislim da će stići za Božić u važ ![]() Hvala ti i muhlenbergia, hvala na identifikaciji. To je ovo mjesto i važ gdje mi sve propada a neznam gdje griješim. Uvijek propadne ova koja je i sada suha..desno ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() Pisalo je Crassula deceptor? |
|
![]() |
|
![]() I ovaj |
|
![]() |
|
![]() I ovaj ,slika je malo nejasna ,ali je sukulent ,dlakav |
|
![]() |
|
![]() Molim znalce da mi ID ovaj novi sukulent |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Free - Chamaecyparis pisifera 'Boulevard'???
rrorion - Clathrus archeri,slična vrsta je vještičino srce - Clathrus crispus,Clathrus ruber |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
free...probaj malo iz bližega poslikati iglice, ništa se ne vidi ovako
|
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Pitam za gljivu, forum o gljivama je čini mi se slabije posijećen, a i ova je gljiva zaista čudnovata
![]() |
|
![]() |
|
druga je možda a. brevifolia |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |