Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 104> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontesa božu će biti prekrasan kad procvjeta, stavi malo onog praška neo-pitroid oko njega i svi mravi će pokrepati, šteta bi bilo da ga unakaze.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme kontesa što ti je vrt prekrasan!!!
Tako se sve lijepo razraslo...ma uživala sam.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaj si to rekla? malo sam u šoku...da kažem dragome da posadi? pa ja označavam grančicama da ne pokosi ili ne poflaksa! pa kaj misliš zaakaj su cigle tam? budem ja
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,Konte,onda reci svom dragom da to posadi a ti odmaraj
![]() ![]() I opet,sve ti je preslatko,irisu su medeni,jedva čekam da moji procvatu.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
triša,a jel znaš kaj o toj bijeloj djetelini? dobila sam ju bez uputstava sad se samo pokušavam snaći
![]() dobro sasha ti mene samo na motiku tjeraš pa daj da malo odmorim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. jedan mali eksperiment izazvan time što više nemam kuda sa svim teglicama i inim..posijala biljčice u zemlju drito...samo se nadam da mačka i ptičeki neće baš tu kopuckati ![]() ![]() kao što je morala među noćne frajle sjesti i pozirati ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ona japanska trešnja (Solanum capsicastrum - ha, ha, što sam pametna: copy - paste, a ne mogu ni pročitati) je kod mene rasla par godina i oblikovala sam je u malu loptu.
Sad sam nabavila sjemeneku pa ću ponovo.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
napokon se rascvao u drugi phlox i druge boje,a mačka se obožava ganjati po njemu pa ja ganjam nju
![]() ![]() ove puzavice sam maznula ![]() ![]() ![]() božur se nikako otvoriti..valjda zbog mravci koji su ga napali ![]() ![]() rekla sam da neću,ali jesam..kupila teglice viseće za one milionke i mislim da je viseći timijan..fino miriši,a treba malo i staru štalu ukrasiti ![]() irisi (ili perunike uputite me) su procvali ![]() ![]() e sad pitanje za maljalicu andreu,jesu ovo rudbeckia i pupavica? ![]() ![]() moj rasadnik ![]() i malo drača,ali ipak ima zanimljiv cvijetić ![]() al me namučio komp pff već pola sata ovo radim..za sadaa toliko,dragi gledatelji gledajte nas i idući tjedan :) :) :) (ne rade mi smajlići) |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Konte,da ti te cigle,i crijep,nisu tak prazni,mislim ono oko klematisa,sad tu posadiš nešto malo puzavo.Phlox,vincu,majčinu dušicu ili sl. One neće klematisu smetati a obrasle budu taj prazan dio,pa i crijep,a i zelene se cijele godine
![]() jorgovan je fenomenalan a bome i djetelina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa sve je super, vidim voliš djeteline kao i ja , da bijela je puno osjetljivija, pa ja imam samo roza.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
koji jorgovan
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
sashka jesi vidla kak sam se dugo ljutila? dva dana čak! i to zato kaj na brdu nemam internet još
![]() što se mene tiče,možete i nogomet igrati ovdje (ali ne gazite mi cvijećke,dosta se sa mačkom borim! ![]() ![]() ![]() ![]() da vidite da sam vas poslušala,clematis je dobio svoje mjesto uz ogradu (uz dopuštenje susjede..pitala ja..zagorci su laki za tužit,tak kažu pa da ne vučem vraga za rep) ![]() ![]() jorgovan je odjorgao svoje,ali da nadomjestim onu mutnu sliku od prije ![]() metvica? ono čudo kaj se jako širi izdancima je dobilo premještaj na jesen i sad je pak potjeralo,a fino miriši..čak je i mačka luda za tim ![]() roza srca i cvijetek potjerala,ali da umirim sashu i druga bijela daje znakove života ![]() ![]() ovo je neka paprat koju sam sa nekim cvetekom kupila,preživila zimu u kući ![]() oduševljava me ova roza djetelina,a i bijela je potjerala cvijetek ![]() ![]() help kod ove bijele...čini se osjetljivija od roze pa je u teglici u sjeni presadila ove japanske nešto..nemrem sve zapamtiti,a u podrumu ih preko zime nekaj na pola pojelo ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sorry Konte,sad ti već ozbiljno zachatavamo,no nebuš se ti ljutila,jel
![]() Piramido,klematis se razmnožava grančicama-pelcerima.E sad,ima on i sjeme samo to dugo traje a mislim da je netko rekao da iz sjemena neće biti iste boje.
Anaida,kod mene ti među kamenjem ima i malo zemlje,no to što je ,je stvarno lijepa crna zemlja.
Konte
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako je krenulo eto ga i do mene samo vi bodite blago se meni to se izgleda brzo širi a ja vrata već ostavljam otvorena pa nek koja i meni reznica uleti
![]() |
|
![]() |
|
e pa ako je onaj moj još živ ide i on u zemlju pa da vidimo onda,a za hlad,mačku postavim da leži stalno kraj njega i radi hlad
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sasha, miša mu, ja sumnjam da ti imaš neku posebnu zemlju, neku s hormonima
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
kak se taj clematis razmnožava?
|
|
![]() |
|
Evo,nek bude i tu mojih slikica
![]() Ovaj sam prije nekih mjesec dana porezala skroz do zemlje(samo par cm.su 3 grančice virile iznad zemlje)ovo je sad slikano
![]() A ovog nisam tako jako porezala.Samo skratila grane i suhe porezala.
E da,skupa su kupljeni i jednako veliki.Čak su i tu godinu jednako rasli.
![]() Pa sad ti njih nemoj rezati!!!Što se tiče"pokrivanja nogu" ja bum to i ovdje,danas valjda,napravila sa biljkama.Posadim neke male niske biljkice oko njega i pokrivene su mu nogice
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
E, kad je samo moderatorica uhvati... posebno shashu sa začatavanjem... odmah će ona na brisanje... Inventuru planiraj idući tjedan!!! Netko treba da pobrsti najviše kod mame, ja se ovdje ipak trudim... ![]() |
|
![]() |
|
kako bi moja kolegica rekla:a mati moja jesam se nasmijala
![]() andrea pa najbolje da ti pošaljem poštom sliku da ju vidiš ihihihi ![]() ![]() a cure drage,najbolja stvar je što sam ja njega posadila duboko u tu teglu,ali mislim da će uskoro ići u zemlju ![]() i lako meni za to kaj se zachata tema..pa neka..hrpu stvari saznaš ne brinem o tome ![]() jedino mi je problem kako mi sasha zachatava temu ![]() ![]() ![]() ![]() eh da..neki dan sam pred zgradom posijala sjeme šeboja koje je mama dobila na jesen i evo već niklo..moram to poslikati ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Iskopaš nečiju već gotovu biljku, kao što je mom tati sumještanin jabuku. Ostavio krater i to u sred dana. Tatin komentar je bio "čovjek gladan, nek se najede"
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |