Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 10:44
Kontesa božu će biti prekrasan kad procvjeta, stavi malo onog praška neo-pitroid oko njega i svi mravi će pokrepati, šteta bi bilo da ga unakaze.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 10:28
Ajme kontesa što ti je vrt prekrasan!!!
Tako se sve lijepo razraslo...ma uživala sam.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:56
kaj si to rekla? malo sam u šoku...da kažem dragome da posadi? pa ja označavam grančicama da ne pokosi ili ne poflaksa! pa kaj misliš zaakaj su cigle tam? budem ja Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:43
Ok,Konte,onda reci svom dragom da to posadi a ti odmarajLOLI kaj se za mačku buniš,viš da čuva frajlice da ih ptičurine ne"napadnu"LOL
I opet,sve ti je preslatko,irisu su medeni,jedva čekam da moji procvatu.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:19
triša,a jel znaš kaj o toj bijeloj djetelini? dobila sam ju bez uputstava sad se samo pokušavam snaći Confused

dobro sasha ti mene samo na motiku tjeraš pa daj da malo odmorim LOL pola sata sam motikala da bih oslobodila mjesto za tih par cm...sve travuljaga i kamenje pff Confused imaj milosti, ali draga moja,ideja ti je odlična i malo ću rasaditi onaj svoj phloxić Wink smile78 za ideju Clap

P.S. jedan mali eksperiment izazvan time što više nemam kuda sa svim teglicama i inim..posijala biljčice u zemlju drito...samo se nadam da mačka i ptičeki neće baš tu kopuckati Confused

kao što je morala među noćne frajle sjesti i pozirati Wink

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:19
Ona japanska trešnja (Solanum capsicastrum - ha, ha, što sam pametna: copy - paste, a ne mogu ni pročitati) je kod mene rasla par godina i oblikovala sam je u malu loptu.
Sad sam nabavila sjemeneku pa ću ponovo.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:11
napokon se rascvao u drugi phlox i druge boje,a mačka se obožava ganjati po njemu pa ja ganjam nju LOL mislim da je to njoj zabavno

ove puzavice sam maznula Embarrassed blizu posla,ali izvan ograde su rasli,kraj ceste (javno dobro Wink)

božur se nikako otvoriti..valjda zbog mravci koji su ga napali Wink

rekla sam da neću,ali jesam..kupila teglice viseće za one milionke i mislim da je viseći timijan..fino miriši,a treba malo i staru štalu ukrasiti

irisi (ili perunike uputite me) su procvali

e sad pitanje za maljalicu andreu,jesu ovo rudbeckia i pupavica?

moj rasadnik

i malo drača,ali ipak ima zanimljiv cvijetić

al me namučio komp pff već pola sata ovo radim..za sadaa toliko,dragi gledatelji gledajte nas i idući tjedan :) :) :) (ne rade mi smajlići)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:03
Konte,da ti te cigle,i crijep,nisu tak prazni,mislim ono oko klematisa,sad tu posadiš nešto malo puzavo.Phlox,vincu,majčinu dušicu ili sl. One neće klematisu smetati a obrasle budu taj prazan dio,pa i crijep,a i zelene se cijele godineWink
jorgovan je fenomenalan a bome i djetelinasmile71Ma sve je krasnosmile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:00
Kontesa sve je super, vidim voliš djeteline kao i ja , da bijela je puno osjetljivija, pa ja imam samo roza.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:57
koji jorgovan smile39!!!!!!!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:56
sashka jesi vidla kak sam se dugo ljutila? dva dana čak! i to zato kaj na brdu nemam internet još smile96
što se mene tiče,možete i nogomet igrati ovdje (ali ne gazite mi cvijećke,dosta se sa mačkom borim! Wink) pa vidla si da sam mirna,šutljiva i povučena LOLLOL  a zakaj moraju biti samo slike? pa ne stignem ja pregledati sve teme..ako se nekome može pomoći oko nečega kaj ga zanima zakaj ne? bitno da mu se ne odmaže...meni je i pisanje onog dnevnika višak to ni u mladosti nisam radila pa mi dođe da sve tu strpam LOL

da vidite da sam vas poslušala,clematis je dobio svoje mjesto uz ogradu (uz dopuštenje susjede..pitala ja..zagorci su laki za tužit,tak kažu pa da ne vučem vraga za rep) LOL

jorgovan je odjorgao svoje,ali da nadomjestim onu mutnu sliku od prije

metvica? ono čudo kaj se jako širi izdancima je dobilo premještaj na jesen i sad je pak potjeralo,a fino miriši..čak je i mačka luda za tim

roza srca i cvijetek potjerala,ali da umirim sashu i druga bijela daje znakove života Wink

ovo je neka paprat koju sam sa nekim cvetekom kupila,preživila zimu u kući

oduševljava me ova roza djetelina,a i bijela je potjerala cvijetek

help kod ove bijele...čini se osjetljivija od roze pa je u teglici u sjeni

presadila ove japanske nešto..nemrem sve zapamtiti,a u podrumu ih preko zime nekaj na pola pojelo

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 23:12
Sorry Konte,sad ti već ozbiljno zachatavamo,no nebuš se ti ljutila,jelWink
Piramido,klematis se razmnožava grančicama-pelcerima.E sad,ima on i sjeme samo to dugo traje a mislim da je netko rekao da iz sjemena neće biti iste boje.
Anaida,kod mene ti među kamenjem ima i malo zemlje,no to što je ,je stvarno lijepa crna zemlja.
Kontesmile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 12:42
Kako je krenulo eto ga i do mene samo vi bodite blago se meni to se izgleda brzo širi a ja vrata već ostavljam otvorena pa nek koja i meni reznica uletismile96
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 12:36
e pa ako je onaj moj još živ ide i on u zemlju pa da vidimo onda,a za hlad,mačku postavim da leži stalno kraj njega i radi hlad LOL

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 12:29
Sasha, miša mu, ja sumnjam da ti imaš neku posebnu zemlju, neku s hormonima Smile SmileSmile  Ma, za mjesec dana da taaaaaaako naraste clematis!??  Divno izgleda! Woooowww!! Doći ću noću krast zemlju, pa kad me spaziš s tačkama i lopatom - ja brisssss, da ne bi bilo  OuchOuch

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:07
kak se taj clematis razmnožava?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 10:46
Evo,nek bude i tu mojih slikicaLOL
Obečala sam sliku clematisa.Ok,kasnim no bolje ikad nego nikad.
Ovaj sam prije nekih mjesec dana porezala skroz do zemlje(samo par cm.su 3 grančice virile iznad zemlje)ovo je sad slikano

A ovog nisam tako jako porezala.Samo skratila grane i suhe porezala.
E da,skupa su kupljeni i jednako veliki.Čak su i tu godinu jednako rasli.

Pa sad ti njih nemoj rezati!!!Što se tiče"pokrivanja nogu" ja bum to i ovdje,danas valjda,napravila sa biljkama.Posadim neke male niske biljkice oko njega i pokrivene su mu nogiceWink

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 23:54
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

...i lako meni za to kaj se zachata tema..pa neka..hrpu stvari saznaš ne brinem o tome Wink
jedino mi je problem kako mi sasha zachatava temu smile102 to bum joj morala naplatiti u biljkicama smile96smile96smile89

E, kad je samo moderatorica uhvati... posebno shashu sa začatavanjem... odmah će ona na brisanje...

Inventuru planiraj idući tjedan!!! Netko treba da pobrsti najviše kod mame, ja se ovdje ipak trudim... LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 23:02
kako bi moja kolegica rekla:a mati moja jesam se nasmijala LOL

andrea pa najbolje da ti pošaljem poštom sliku da ju vidiš ihihihi Tongue  draga moja,ja sam spremna za inenturu u vrtu tvoje mame i u tvom vrtu (čak u niskom startu) smile96 bolje da ne gledam

a cure drage,najbolja stvar je što sam ja njega posadila duboko u tu teglu,ali mislim da će uskoro ići u zemlju Confused
i lako meni za to kaj se zachata tema..pa neka..hrpu stvari saznaš ne brinem o tome Wink
jedino mi je problem kako mi sasha zachatava temu smile102 to bum joj morala naplatiti u biljkicama smile96smile96smile89

eh da..neki dan sam pred zgradom posijala sjeme šeboja koje je mama dobila na jesen i evo već niklo..moram to poslikati Smile a ja se patim gore sa posudicama

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 22:47
Iskopaš nečiju već gotovu biljku, kao što je mom tati sumještanin jabuku. Ostavio krater i to u sred dana. Tatin komentar je bio "čovjek gladan, nek se najede"LOLLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.