Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilo je nešto labavo pa sam iz rolica izvadila papir i stavila komadiće krpice za suđe.Sad je bolje.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo mene opet u romantičnom tonu.
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Predivne su doze ,a kutija je super
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super Kiki!
![]() Dozice su mi jako lijepe - već sam i prije komentirala da je super, ali ovaj makeover mi se jako dopao. Ideja s rolicama za slaganje prstenja je genijalna, moram i ja tako nešto složiti i napraviti....fakat je praktično a uz to i jaaaako lijepo izgleda
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Jednog dana,kad mi se ova kutija raspadne, ću si napraviti trajnu verziju sa manjom i plićom drvenom kutijom i baršunastim rolicama.Evo,to je ideja svima.
|
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
naprijed romantika...divnooo
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je jedna dugotrajna i stara priča.Ovo ljeto sam našla mamin prastari etui za naočale.U jednoj vlažnoj sobi i starom ormaru.Izguljen i pljesnjiv.Pun fleka i smrada na staru krpu za pod.Odma sam dobila želju da ga uredim ali nisam znala kad i kako.Oprala sam ga i spremila na čekanje do prije neki dan.
![]() ![]() U glavi su se dugo rojile razne ideje,uzorci i tehnike do jednog dana do kad nisam naletila na prastari,oštećeni miljeić.Uklonila sam rasparano platno iz sredine i tada se rodila ideja. Počelo je sa Saritinim domaćim prajmerom,ljepljenje stare obiteljske čipke,u sredini mali decoupage sa kristalnim premazom,u drugoj minijaturnoj čipki swarowski,biserna strukturna pasta i na kraju malo zlatne patine na rubovima i čipki.Lak.Unutrašnjost oblačim u lila baršun,rubove u satensku traku.Sada može poslužiti i kao novčanik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Makeover savršen!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() gdje si nabavila kameiće? baš su posebni... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Dobro da si poslikala prije jer se sad još bolje vidi sva ljepota tvog rada ,ovo je nešto savršeno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure.Možda nije moj stil koji je više sportski i casual,ali drago mi je da sam mu produžila vijek trajanja kao i tabletićima.Osim toga u torbi zauzima puno manje mjesta od klasičnog etuija za naočale.Kameiće sam kupila u Kozmu.Zadnji par je dugo stajao jer su falile neke okice koje moram nadomjestitit pa se bojim da možda više toga nema.S obzirom da su trend vjerujem da ima na drugim mjestima.Lani sam ih čak vidjela u kineskom dućanu.
|
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super makeover
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Uživam od ničega napraviti nešto.
Kupila sam par malih privjesaka s rupom koji ne znam čemu služe.Rupu sam zatvorila kartonom,ispunila kristalom,stavila malo bež akrilne.Zato što je sitno najmanju ružicu koju sam imala sam skenirala i malo smanjila.Isprintala.Odrezala još pokoji listić da bi stalo u mali prostor i na kraju opet ispunila kristalom. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karton na poleđini sam obojala u srebrno i kamuflirala novim gliterom za koji sam mislila da je kontur.Nema veze.Neka ostane.Nakon fotkanja sam preko stavila još srebrne i lak.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E da je Sulejman znao za tebe ti bi im pravila nakit, super je samo ne kužim o kakvom je kristalu rijeć
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas su močne
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
lajkam i ovdje... ![]() taman sam ti ostavila komentar na fejsu da si me preduhitrila - moje se još moraju sušiti par dana... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ma ,divota jedna
![]() |
|
![]() |
|
CD,možeš misliti kako mi na Sulejmanu oči ispadaju na naušnice.Vidim ima ih po gradu,a ja ih imala i oduvijek nosila.Vidiš na prvoj slici ono mlječno u rupi od naušnice?To se sa sušenjem pretvori u nešto slično staklu,a može se nanjeti i tankom sloju.Jedino mi se ne sviđa što sa sušenjem dosta izgubi volumen.
Klara,jedva ih čekam. |
|
|
|
![]() |
|
Užasno sam znatiželjna.Zašto se suše par dana.Zbog "mađarca" ili...?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |