Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikica bravo
![]() Schumy,kaj kod tebe ništa ne cvjeta?Ja čekam jednu lobiviju da procvjeta prvi put(kak se kasno sjetila).
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Vjerojatno zadnji "dašak" ljetnje sezone cvjetanja kaktusa - rebutia arenacea
po tko zna koji puta ovoga ljeta..... a) "Mama-rebutia" ![]() ![]() ![]() b) "Potomak-rebutia" ![]() ![]() ![]() Pozdrav..................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kod mene ima još puno pupova na raznim kaktusima, ne znam koji će još uspjeti procvasti, ovisi o vremenu kakvo će biti.
Schumy ova tvoja rebutia se stvarno pokazala, sjećam je se u punom cvatu, to je bila raskoš ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo ih još danas :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Schumy, ovaj je za tebe, ne znam da li se vidi kako je jedna pčelica duboko zaronila, vidi joj se samo guza !!! Pogledaj malo bolje !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni kaktusi Glikica!!
![]() ![]() ![]() Stvarno se vidi da imaš cijelu kolekciju veterana i odraslih kaktusa, koji nas sve uveseljavaju! |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Hvala Klimatis, jesu mi krasni, neću biti skromna !
Ali daj da vidimo mi vaše, znam da imate svašta lijepoga !!! |
|
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica, stvarno si neumorna sa prikazima svojih "bodljića". Samo naprijed, čekamo još "finiš" za kraj ljetnje sezone cvjetanja....
Danas smo već zaronili u jesen... Za tebe veliki ![]() Pozdrav.......schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Nevjerojatno, kod ovog nisam niti pup vidjela, a on procvao, danas kad sam došla s posla vidim nešto se žuti, dođem bliže i vidim ovo :
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Schumy,prekrasna rebutia,moje su cvale samo na proljeće i rano ljeto.
Glikica,kod tebe još uvijek cijela paleta boja,a astrić te htio razveseliti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
|
Stvarno me astrić iznenadio, a sad vidim da mi jedan notocactus opet tjera pupove, pa možda i procvate opet, ako bog da lijepih dana još !
|
|
|
|
![]() |
|
Solar...... jel ti to sad cvatu ? Baš je slatko !
|
|
|
|
![]() |
|
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Ovi "Prstici" su mi cvali negdje u sred ljeta, ali nije bilo prilike da ranije stavim sliku, pa rekoh bolje ikad nego nikad!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A jesam vam rekla da ima još pupova ? E pa evo i cvijet:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kada vidim da je netko od vas (a pogotovo mali kaktus i Glikica!!) stavio slike kaktusa u cvatu, nešto me digne i noge me same odnesu do nove police s kaktusima !! Kako žarko želim da me dočeka barem jedan cvijet, po mogučnosti lila, žuti . . . ma glavno da nije boje pjeska !! Ja bi bila sretna da jedno jutro, jednog dana, vidim makar i samo ovako na pola otvorene !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ovog trena našla samo 3 mala pupića, ma moram priznati da su mi izmamili osmjeh i ulili nadu !! A koliku sam im palaću samo napravila !!
![]() A koliko je svetaca stajalo "mirno" dok se je polica montirala, ova polica se sljedeće godine neće ni vidjeti od cvjetova !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
free preslatko....i ja bih ovakvu policu.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
[QUOTE=Free]
I ovog trena našla samo 3 mala pupića, ma moram priznati da su mi izmamili osmjeh i ulili nadu !! A koliku sam im palaću samo napravila !!
![]() A koliko je svetaca stajalo "mirno" dok se je polica montirala, ova polica se sljedeće godine neće ni vidjeti od cvjetova !! Polica je odlična!! Baš zavidim na prostoru ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Free,
palača je super, ja odmah pokazala svom "majstoru". Možda jednog dana u dalekoj budućnosti i kod mene svane neka...koliba ;) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |