dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 139> |
Korisnik | ||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Draga moja, evo ja uspjela dolutati i do tebe! Pozdrave ti ostavljam!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Nema ga ni kod nas, ali zato blata - na izvoz. Zemlja "trula" i gnjecava, svugdje po gredicama i bašticama prekriveno travom koja buja i tako se veselo zeleni. Da se za uho ugrizeš od muke!
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
ma sve sam samo ne strpljiva kad je cvijece i proljece u pitanju, dosadila mi ova zima, a ni snijega nemamo
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Dakle, nisam jedina koja svako malo gleda u ponike lukovica! ![]() ![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Aralija, hvala ti!
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
e ovo si bas lijepo rekla....vec odbrojavam dane ove dosadne zime i svako malo gledam vrhove lukovica kako izviru sramezljivo i mislim si: e bit ce i kod mene ove godine slicica ![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Karmen
![]() Eh, kako svi željno čekamo to sunce i proljeće! Živnut ćemo i mi, ne samo vrtovi i okućnice... |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Dadinice evo moralne podrške i od mene , ja nemam sjemenčica ali ima onih koji
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Leona, hvala što navraćaš
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Samo da ostavim trag, prošetala sam i uživala... samo da nam je sunca sve će opet živnuti....
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Bila i opet bas uzivala,
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Fiki!
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Sve pohvale za vrt!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ljubim vas, sve
![]() Hvala vam! |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Bit će pelcera
![]() |
||
![]() |
||
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
|
Ma bit će, samo ćeš se iznenaditi kada krenu mladice.....A na kraju krajeva ima nas tu dosta...pa bit će valjda i kod nas nekih pelcera.
|
||
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
||
![]() |
||
|
Nadam se, draga moja, nadam se!
Betty ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Imaćemo mi ponovo ovakav pogled...i bolji ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Ana, na posjeti i tome što me tješiš!
Ali, sram me je ponovo tražiti. Drage cure su svoje biljke okrnjile zbog mene, a ja - cvrc! |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |