Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo slikala sam nešto, posude rađene cel-bet tehnikom, kako vam se čine ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala Vijolica, planiram praviti toga još, al tek dok još malo zahladi.
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ona prva mi je stvarno super!
![]() Da ne budem pogrešno shvaćena, ni ove druge dvije nisu loše.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Isprobavam Dadinice, ove dvije manje sam namijenila za adeniume, a ona lijepa velika još nije našla svog stanara.
Tebi hvala na posjeti i komlimentima.
|
|
|
|
![]() |
|
Budući bonsaići, tek nekoliko njih
benđi mi se dobro drži, jutarnje sunce i poslije hladovina ispunjena mi je davna želja, imam ju crvenu draga moja Međimurka u bari je najbolje |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
tvoj vodeni vrt je prelijep , eh neznam šta bi radila da mogu imati ovakav kutak u svom vrtu, iako imam fontanicu i jezerce na vikendici još nisam formirala vodeni vrt jer tamo nisam svaki dan a vodu ipak treba održavati .prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Fany
![]() A što se tiče održavanja vode, kod mene ti se svodi na to da iz jezera uzimam vodu za polijevanje okolnih biljaka i nakon nekog vremena nadopunjavanjem jezerca friškom vodom. Imam dosta biljaka i neke obične ribice, a to ( kažu neki stručniji ljudi) se onda samo od sebe održava u nekom pristojnom stanju.
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala ti Niho, još kad ih "naselim" lijepim biljkama, bit će i ljepše.
Nadam se za vikend raditi još takvih posuda, baš me puknulo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo nešto što me danas silno razveselilo, pogledajte ga samo kako je lijep:
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Obzirom da je sutra Gospa, u njenu čast ja budim svoju Jerihonicu:
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Glikice, nema me dan dva na tvojoj temi a kod tebe se toliko toga izdogađa, posude su ti
![]() ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasno Glikice, Jerihonska ruža je zaista posebna, kao i legenda o njoj.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Smail hvala ti na komplimentima, drago mi je da ti se sviđaju moje posudice što sam radila, a i cvijeće. Stalno se bavim nečim iako je još uvijek dosta vruće. Kad zahladi pravit ću još teglica kao što su ove.
Jerihonica i mene oduševljava kao biljka, evo je danas se zazelenila: |
|
|
|
![]() |
|
Nisa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jerihonka i adenium su prekrasni !! Samo se prijavljujem da sam bila u posjeti !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Zar ne da je adenium krasan, baš kao što si mi poželjela kad je bio u pupovima ?
Lijepo od tebe što si navratila
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |