Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alstroemeria
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Alstroemeria

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 24>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 20:28
jesu li vam počele cvijetati, u mene pomalo kreću!

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 02:17
Predivne su alstromerije..Lani sam ih prvi puta imala u vrtu..Posadila sam mix boja iz vrećice i rizome roza od drage frendice. Uglavnom od mixa su bile samo žute.
Roza su bogato cvale, pa sam imala mix od dvije boje...Ove godine sam dobila crvene, a kupila sam u Pordenonu narančastu..Trebalo bi biti lijepo šarenilo. Jedva čekam...
sutra je novi dan
Na vrh
Sandra Šteko View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra Šteko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 16:40
Prekrasne su vam Alstroemerie.Meni je ovo prvi susret sa ovim cvijetićem.Al ću se sad i ja dat u potragu za njima Clap
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 21:14
hvala  Moon sada si me utješilaSmile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 18:03
blue sky...ništa im snijeg neće naškoditi, u zemlji su i prekrivene snijegom kao kad se mi pokrijemo poplonom pa nas grije. Tako i snijeg biljke ustvari štiti od zime.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 17:33
kupila ,posadila i sad me muči ovaj snjeg ,valjda im neće naškoditi jer bile su u zaštićenom prostoru tj. trgoviniConfused
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 21:18
I ja sam ih tražila ali bezuspješno.Ove tvoje su lijepe.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 21:17
ajama...lijepa boja alstromeria. Nikad još nisam u trgovinama s biljkama naišla na njih, odlično da si dobila info od prijateljice. Javi nam kad ih posadiš kako napreduju.
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 20:38
predivna jesmile64
JELENA FRANIC
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 20:34
prekrasne ce biti ajama.....bravo!
ja nisam nigdje naletila na njih....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 19:54
Ajama,hvala na info .nisam vidjela na vrećici pročiitati,godine su ostale zamnom, a naočale u kancelariji. sooory
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 19:46

radoja na dojavu moje drage kolegice požurila sam u poljo-apoteku i našla .bilo je još par komada,ali sve jednake.kao što vidiš na vrečici koštaju 24,00 kune

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 19:40
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

danas sam ih kupila

Ajama,prelijepe su.gdje si kupila i koliko koštaju.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 19:17
danas sam ih kupila

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 15:52
Hvala pčelice7.Hoću naravno.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 11:45
Originalno poslano od člana radoja956 radoja956 napisao:

........Već dugo tražim alstromeriu, u svojoj bližoj okolini sve sam pretražila, uzalud, postoji li bilo kakav način da se bar jedan rizomčić pošalje u Bosnu.Cijena usluge je na vama.

radoja956, ajde pročitaj PRAVILA ZA KATEGORIJU OGLASI (klik)

molim pridržavati se toga!
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 11:30
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

pozdrav po mom misljenju dobro si napravila neka se gomolji dobro ukorjene pa ih tek onda djeli[IMG]smileys/emot127.gif" height="52" width="59" align="absmiddle" alt="smile71" />

Već dugo tražim alstromeriu, u svojoj bližoj okolini sve sam pretražila, uzalud, postoji li bilo kakav način da se bar jedan rizomčić pošalje u Bosnu.Cijena usluge je na vama.
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 22:09
pozdrav po mom misljenju dobro si napravila neka se gomolji dobro ukorjene pa ih tek onda djelismile71
JELENA FRANIC
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 20:11
Pozdrav svima. Kupila sam paket Alstroemerie u kojem su bila dva gomolja. Budući da nemam iskustva s gomoljima ubacila sam svaki u po veću teglu bez dijeljenja dok sam vidjela tu da se mogu i dijeliti. Da li sam fulala ili mislite da će biti to ok?
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 06:49
nemam puno iskustva sa alstroemeriama, ali iz mog iskustva ih treba saditi u proljeće, tj. nakon zime

već par puta sam po kušala sadnjom u jesen i nikad nisu izbile na proljeće

govorim o sadnji na otvoreno, ne u teglu koja će se zimi skloniti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.