Tečajevi i kavice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...znači fino se sparkate s autim ispred " cik-cak " zgrade u kojoj je tečaj....pređete prugicu....zauzmete poziciju na terasi...naručite kavice...rastresete salvetice po stolekima..... i tek kad snimite TURBO ŽUTI SEAT da se parkira pred Chemacom.., što znači da teta Vesna dolazi....trk u školicu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Curke, ima jedan kafić puno bliže tečaju.
![]() Točno prek puta Chemaca, sam vas tramvajska pruga dijeli...mislim da se zove Meridijan i ima ogromnu, natrikvenu terasu..... tak bi bilo više cajta za kavicu i salvetice ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Idem odmah pogledati kakav je to tečaj sa papirom...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Uvijek...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
(teško mi već SMS-ati)
![]() Ovako,ja bum na kavu došla(samo recite kad) ali na tečaj nečem.Sad me proljeće nagovarala i otišla sam pogledati i zaključila da mi to nekaj i ne treba jer neku osnovu imam pa bi ja sam kavicu a tečaj mi se svidio onaj sa papirom.Ne znam tamo oko 20.09 je taj.e tu bi išla.
i kaj sad,me primate na kavu??
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ažurirani detalji na 1 stranici teme!
![]() |
|
![]() |
|
A šta ti misliš da stvarno dođeš taj dan to jest u utorak???
To bi bilo super!!!
![]() Hajd se probaj organizirati...
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Šeflera ajd pliz malo pojasnis u prvom postu (editiraj ga) o kakvom se tecaju radi.... svi smo malo zbunjeni...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kavica je za one(nas) koji ne mogu upasti na tečaj
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje,zachatale smo temo skroz pa bum ja lijepo,bez pobune prosim,otvorila novu temu i tam ovaj dogovor prebacila.
Ak nemrem uletjeti u taj vrtić,možemo barem kavu popiti pa neku razmjenu napraviti.Ja vas bum ispratila u vrtić,aj i dočekala ak treba(ako imam sa kim)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() Ka ste me pročitale! Ja sam uvjek htjela biti teta u vrtiću! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=shasha] Kaj,ko,kakav tečaj??? I ja bi u školuuuu,tj.vrtić
![]() O lepo moje malo ![]() mislim da bu ti se od svih ti željica sam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja oću torbu-jagodica bobica
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Daj zamisli, šefi i proljeće kao naše mentorice, a hippy nadzorna iznad njih!!!
P.S. Baš imam novu rozu torbu!!! ![]() |
|
![]() |
|
Kaj,ko,kakav tečaj??? I ja bi u školuuuu,tj.vrtić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ak Vesna preživi ovu 1. generaciju, onda predlažem da shasha i ja bumo 2. generacija!!!
![]() |
|
![]() |
|
.....ja sam ti teta u 40-tim...u moje vrijeme, sam kaj nisu v pučku školicu hodali s pločicom i kredicom ![]() A na kavicu bi rad...sam kaj ti ja doma imam troje s koima bi se trebala kaktiga organizirati: jedno od 3,5, jedno od 15 i jedno od 41....Ovo zadnje mi je najproblematičnije...z njim nikak na zelenu granu.... ufural se da još može....mislim igrati nogometa ![]() ..pa furt trenira ![]() |
|
![]() |
|
Mi smo moderni - zeli bumo si diktafona i fotića!!! Ili mobitel- 3 u 1!
To je umjesto antisklerina! Antisklerin ide prije školice da ne zaboravimo zeti fotić i diktafon! A pod odmorom bumo čenđali salvete! ![]() Hippy - A ko ti brani da dođeš na kavicu prije školice !!!!! |
|
![]() |
|
Zemi si olovčicu i notezić...da si zapišeš sve kaj bu ti teta Vesna rekla...jer buš uz ovakve ( kaj bu sjedili s tobom ).. do sutra sve opet zaboravila ![]() Joj, i ja bi s vama ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |