Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šalji sliku
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
joj kak su ćeće... daj mi reci kak si im napravila sesirice, cini mi se da su isto od stiropora, ne? to si izrezala ili kupila vec gotove?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
slatkiši
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
joooj, kak su slatki
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Donji dio šeširića - pluto (od podlaška za čaše) a gornji (cilindar) pluteni čep Ruke- namotana vata na čačkalice. Visoki su cijelih 7 cm.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
super si se ti toga sjetila...
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
bas su slatki
![]() snjeskici su mi najdrazi zimski likovi
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
slaaaaaaaaatki suuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
gogs
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala, samo moram paziti da mi ne narastu krila. Naravno, svaka pohvala godi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jako su ti lijepe kuglice...ovo sjajno su kristalići?
ova crno bijela mi se sviđa posebno
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hej Gogs, kuglice su ti super duper...vrlo su slične mojima, vjerojatno mi se zato tako jako sviđaju...
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako lijepe kuglice, sve su mi lijepe osim ove sa srebrnim bobicama, ta mi nije sjela :) andjeo je jako lijep ovaj cb jer nije uobicajen, pa se istice kuglica.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Krasno, krasno.. ja bih ipak izdvojila kuglicu s motivom božikovine... predivna je!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako su ti simpatične kugličke
|
|
![]() |
|
Miškopiško, to nisu kristalići već strukturgel s perlama ali to ljepše izgleda uživo. Slikala sam ih više puta ali svaki put je odsjaj od blica jer su prozirne pa to izgleda tak kak je. Najbolje se vidi na snjegoviću jer nije preko njega a to sam skužila tek kad sam ovu prije slikala
|
|
![]() |
|
Ninochka. ovo je samo proba, mislila sam da će biti bolje ali da drugi vide i ono što se ne smije.Drago mi je da se kaže ono što se misli a ne da se samo hvali. Na kraju krajeva pa mišljenja su različita
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |