nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 24> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nuna dugo te nije bilo ali si nas razveselila lijepim biljkama. Ruže si dobro spasila..... zahladilo je vraški! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Meni moj(a imam ih 3)još nikada nisu procvjetali...
![]() Možeš li mi otkriti tajnu, kako da procvjeta?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasan ti je decembarko, ja mislim da ih treba ostaviti što dulje vani makar na nekom zaštićenom mjestu, ako su u toplom zatvorenom prostoru onda preskoče cvatnju
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Paprat je posebno lijepa, ali i sve ostalo ne zaostaje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lantana ,već sam pomislila kako mi lantane neće niknuti() stvarno im je dugo trebalo da izniknu) kad sam primijetila malene listiće.Bila sam presretna.Sada samo da ih saćuvam preko zime.Hvala ti puno.
Baka nisam bila dugo i sada sam tu i naravno biće cvijeća. Željka 23 nikakvu tajnu nemam za cvijetanje kaktusa osim da je čitavo ljeto proveo na terasi.Uslikati ću ga kada potpuno procvijeta Korijenko moguće da je cijelo vrijeme bio u kući ne bi cvijetao Anaida hvala ti puno |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Asada još malo cvijetića
jedna malena ljubičica ![]() kućna srećica ![]() maleni bambus sreće(ostatak od velikog) ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno lijepi kaktus,a tek kad se rascvate
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljubičica je super, neka si nas malo razveselila sa slikicama, uostalom cjelo ljeto štrajkaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
ljubičica je predivna!
|
|
![]() |
|
štefica,Triša i Željka 23 hvala na obilasku mojih biljčica.Sada ćemo se malo češće družiti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Decembar je malo uranio.Ajme kako će tek izgledati kada procvate
![]() Ljubičica je prekrasna,nisam nešto često takvu vidjela
![]() |
|
![]() |
|
Decembar će za par dana potpuno procvasti, moram nabaviti još ljubičica.
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Lijepo Nuna
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Hvala Plavooka
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
tek sam danas prošetala tvojim vrtom, zaista imaš prekrasne biljčice a božični kaktus me posebno oduševio. Moj cvate stvarno tek u decembru......
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora hvala na obilasku moga vrta.Imam već neke planove za iduću sezonu.
|
|
![]() |
|
Moj decembar procvijetao
![]() |
|
![]() |
|
Imala sam problema postaviti sliku nekakav problem a photobucketu ali zahvaljujući Lantani sam uspjela.
Hvala Lantana |
|
![]() |
|
Zadnji cvijetići ove sezone
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |