Moj decoupage - dada28 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toliko jednostavno a tako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
obožavam lavandu i već osjećam njen miris jer se i meni približava godišnji
super kutijica,raspucavanje ti je odlično ,jel to sotti ,uvijek muku mučim sa njim
odmori se ,napuni baterije za nove umjetnine
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš simpatično
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pogledi kroz prozor su mi prekrasni... jako lijepo si to osmislila... bravo...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Teto moja ja tek sad vidim da si bila vredna
![]() Kao i uvek prelepi i savrseno uredni radovi !!!!! |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i meni se sve sviđa...tvoji radovi su uvijek lijepi
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ti uvijek imaš lijepe radove a sad kad sam prošla brdo zaostataka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sve ti krasno dada,ali kutijica,ona je fenomenalna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Najbolje mi je kada Dado kažeš...danas sam malo mackala, danas sam namuljala.......a ono sve lijepi radovi jedan ljepši od drugoga. Ne znam što bih izdvojila, tvoja platna, kutijice sve mi je lijepo i s mjerom rađeno, neopterećeno a opet maštovito. Bravo draga |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo danas neću reći da sam malo mackala...preskačem uvod... jako sam se namučila da kutiju snimim, a da boje budu realne...ne mogu uz blic ništa
![]() ovo je slikano u kuhinji, bez blica ![]() ovo u sobi... ![]() bila sam toliko očajna da sam napravila jedan snimak u kupaoni ![]() i na kraju, niti jedna fotka nije kao u "prirodi" ![]() Nema veze... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Zadnji pokušaj, uz napomenu da je onaj roskasti ton na bočnoj strani poklopca, zapravo zlatna boja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
eeee ovaj zadnji pokusaj je "zlata vrijedan"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
super kutijaca,isigurna sam da je u prirodi još ljepša
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je odlična
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo! Super kutijica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepa i topla kutijica, ali koliko si se namučila da nam ju prezentiraš, svakako zaslužuješ jednu veeeeliku
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |