kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dorina: i mislila sam ;)
hvala predrage lula i primavera, za vaše se komentare uvijek vrijedi strpiti ![]() to će većinom biti silvestarski pokloni koje moji mama i tata nose svojim prijateljima na vikendici, još su neki u izradi... takve čajeke sam podijelila i svojim frendicama, a evo i jedne koja je išla dečkovoj baki (bolji poklon veli da nije mogla dobiti) sjenčala sam u polumraku pa sam ujutro vidjela čudnovatost nijansi i ne znam iz kojeg čudnovatog razloga sam ostavila crveni rub umjesto da režem ili čupkam kak spada ![]() s druge strane teglice je zeleni jelen ![]() ![]() gipsane ukrasiće je radila dečkova ujna kojoj smo poklonili nove kalupiće tjedan ranije ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno iskombinirano! I srčeka su krasna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nemam riječi, staklenke su pre, prekrasne.
Dečkova obitelj se sigurno hvali kako ima vrijednu i stručnu buduću snahu.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
teglice su prekrasne,jako ljepo!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
staklenke su predivne! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Evo jednog poklona dragoj frendici kojoj uvijek s guštom napravim nešto posebno...
Ideja je počela tako da je njen prošlobožićni poklon meni bio jedna decoupage pločica s curicom i jelenom koju je netko meni nepoznat radio... Onda sam vidjela tu curicu blizanku s kuglicom na jednoj mnatašinoj visilici, samo sam ja kuglicu pošljokala, a curicu s malo 3D-a sredila... ![]() Očito sam uspjela naći obje salvete za kupiti i iskoristila jednu drugu... ![]() Za nju uvijek ukomponiram nešto na francuskom jer sam ga kod nje i učila ![]() Ovaj put sam iskopala stihove za koje se uspostavilo da su francuska verzija svima poznate "Let it snow" ![]() Tko si zna prevesti, uočit će da stihovi odlično pristaju ovim motivima... ![]() Stavim bolje fotkice kad ih se dokopam, ovako na čudnim mjestima (ne)blješte lak, zlatno, 3D, snijeg i šljokice... Novost u čaju je dalmatinska drača odmah ispod poklopca na vrhu ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga Kami.... Rado vi su ti fenomenalni..... super ... ostavili su bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
frezija, hvala od srca, drago mi je da su ti se svidjeli...
S obzirom da sam ovaj zadnji poklon radila s posebnim zadovoljstvom i voljom, evo još malo fotkica... Neću prevoditi cijelu kiticu, ali spominje se redom bjelina snijega, zeleni borovi, lijepi nedjeljni dan, zima je, zima je, zima je ;) ![]() Tu se malo bolje vide šljokice... ![]() 3D rogovi i krila... ![]() Ovo sam nabrzaka isprintala stihove verzije i na engleskom i na francuskom... ![]() |
|
![]() |
|
Osim onih većih teglica, mama i tata razne poklone nose na viksu svom društvu
tak da sam još dio posnimila, boce još nisu napunjene... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno kami!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose i anđelka: puno vam hvala...
Svima želim SRETNU i KREATIVNU NOVU 2010. i da napokon i ja počnem fotkati na vrijeme, s više megapixela i boljom obradom ![]() Već nekolko radova čeka da se to i obistini druge godine, a hrpa ideja čeka da se pretvori u stvarnost ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
stvarno odlično reciklirane staklenke!odlična ideja napuniti ih domaćom mješavinom čaja.visilica je predivna,pogotovo mi se sviđaju stihovi na francuskom
![]() ujedno sretna nova i neka ti se sve želje ostvare
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Da se ne ponavljam, ali pohvala nikada dosta, sve ti je predivno, od mašte do izvedbe.
Molim Te odaj mi tajnu, jesi li tekst sama pisala? Fantastičan rukopis.
|
|
![]() |
|
Draga prila i ElzaBuba, hvala puno na divnim komentarima
![]() Kaj se tiče rukopisa, to je mojom rukom pisano zlatnim markerom, praktički je skroz slično mom prirodnom rukopisu, samo sam ga malo povitičastila ![]() Inače savjet kaj se tiče markera i ispisivanja stihova... Meni su lak-markeri najbolji, ali mi i onaj najtanji od 1-2mm predebelo piše kad je malo istrošen pa onda fino odrežem vrh dijagonalno i dobijem finiju oštrinu ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
draga kami, radovi su ti fantastični!!!
al, još me više oduševljava šta sam primjetila da si strašno praktična i da recikliraš sve šta se da reciklirati. Imaš zlatne ruke!!! usput, želim ti sve naj,naj u Novoj! ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn i Primavera, hvala od srca, lijepo je pročitati tako pozitivne reakcije
![]() (ne zabrinjava mene što samo hvalite, svjesna sam raznih brzopletih propusta, ali to je tako dok vlada kreativni kaos... ![]() Imam još nekolko posebnih vanblagdanskih poklona u pripremi pa bude i to došlo na uvid... |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Ovi tvoji pokloni su stvarno prekrasni i originalni,sigurna sam da su svi bili oduševljeni!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kami svaka cast,bas si bila vrijedna i svakakvih divota napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |