Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onda da ti više ne dolazim u galeriju ovako zvrkasta?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ma da se nisi usudila izostati
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
neću draga neću.....kod tebe je uvijek veselo i ne bi propustila tvoju galeriju nizašto
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baš smo si isto ovcaste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jesmo jesmo baš tihe i šutljive
![]() |
|
![]() |
|
kak smo zgodne!!!! Ti si ova s lopaticom a ja sam ona šefica gore
![]() |
|
![]() |
|
Si vidjela, nema nas cijela Rijeka ni Zagreb
![]() Ja po običaju mlatim praznu slamu i nosim parole ![]() Mare nadam se da nećemo dobiti crveni karton zbog bla bla bla |
|
![]() |
|
Juhhhuuuuuu evo mene na 300
|
|
![]() |
|
Čestitam |
|
![]() |
|
Ajmo
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kartončići su ti odlični, lijepo napravljeni, ali snješko je neodoljiv.
|
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
|
|
![]() |
|
Hvala ElzaBuba i meni je Snješko favorit, nekak mi leže ti dječji motivi
![]() Just me, u bijelu fasadnu boju na bazi vode dodala sam crvenu nijansu (dipi) i s tim sam mackala. Znači na jedan kartončić staviš žlicu (od sirupa za kašalj) bijele boje i dodaš malo crvene pa miješaš i tak kemijaš dok nisi zadovoljna. |
|
![]() |
|
evo mene do tebe....nismo se dugo čule
![]() Moje iskustvo koje dijelim s vama-kupila sam one plastične tanjure u getrou,100kom oko 10kn-za mješanje boja a mogu se i oprati pa traju,traju....
I da, prije par dana sam smućkala super boju,bijela i malo oker i smeđe.Naravno da sam napravila previše toga,teško mi je odrediti količinu a ne bi da mi fali.Tako je dobra nijansa da mij e bilo žao oprati tanjur i onda sam sve pokrila celofanckom folijom i evo još i danas ni je boja upotrebljiva.
![]() |
|
![]() |
|
A ja nažicala one male plastične posudice od gableca iz Mercatora i Bile koji imaju poklopce pa isto tak spremam i mackam dugo.
Bravo Mare za ideju s tanjurima ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
visilice,podmetaci,kutijica,sve ti je prekrasno,motivi su preljepi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rekli bi u neko drugo vrijeme "Snađi se druže"
![]() Kaća hvala ti, za mene si ti guru decoupagea pa mi tvoji komentari uvijek laskaju i sad sam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
evo i mene prvi puta sam u tvojoj galeriji lijepi su ti radovi no najvise mi se svidjela stolica i kanta preljepo mi je to kako mozes staroj stolici dati novu dusu ,a jedna kanta za smece privuci toliko pozornosti svojom ljepotom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Thanks rosa2 i meni su ti navedeni radovi najljepši, a najbolje je kaj im se svaki dan divim iz početka
![]() Sad sam prešla na sitnije radove, ali vratit ću se ja izvorniku ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |