moji decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mikica ti mene zbunjujes
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je odlična,jako ljep motiv
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kako uspiješ biti tako precizna? Tvoje kutijicu su kao slike. Nigdje nema nikakve crte, pregiba,.... ma savršene su . Jesi li ih peglala ili .......?
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
nisam draga felina ja i ne znam kako se peglaju salvete,jednostavno nije mi tesko bilo zato sto su ove kutijce od cistog drveta mislim nisu bile lakirane , bojene ili tako nesto.povrsina im je malko bila hrapava pa je salveta lepo prijanjala na njih.to je sva tajna...
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ma neiscrpni motivi darivanja...bravo!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je jako ljepa i jednostavna,prekrasan motiv...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna kutijica sa prekrasnim motivom!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
famozne motive imas mikica,a kutije su ti isto takve,famozneeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/kovcezic656/4654.aspx]
|
|
![]() |
|
kutijice su preprekrasne,odlično!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Imaš pravo,kutijica nikad dosta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Tvoje kutijice su uvijek prekrasne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
prekrasno mikice,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |