Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 30> |
Korisnik | |
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretan rođendan i ostvarenje svih želja!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Draga sarita banana i Kika, hvala na ljepim zeljama
![]() Slavice i rose, hvala na posjeti i lijepim komplimentima, koji uvijek gode ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,moj favorit je njezna i romatična shaby kutijica sa ružama
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga Biljana,sretan ti rođendan,zdrava i vesela bila i uz brdo brza.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Draga Biljana,sretan ti rodjendan ,jos ih puno docekala zdrava i vesela.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno,ostavila si me bez teksta!doista savršenstvo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala Vam drage moje maslina55 i nirvana, komplimenti uvijek gode
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vješalica je remekdjelo
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Višalica taman,a romantična kutijica predivna,motiv i šablone!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Neobična škrinja,bravo za uporabu glet mase.Vješalica ima pravi štih,ono nešto što se meni dopada.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Malo sam zakasnila jer nisam stigla gledati. Vjesali ca je super, mozes se ponositi.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje Otok, maredelmare, mnatasa1, Kiki-ko? na posjeti i komentarima
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ta tvoja shabby vješalica baš je dobra i šebijasta.Imam tu salvetu i dok gledam kako je mnogi već koriste ja razmišljam...razmišljam...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
triptih vješalica je maestralnam aaaaestralna... kakav divan napredak je kod tebe vidljiv iz dana u dan... svaka čast....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja ne vidim nikakvih mana, meni je vješalica prekrasna!
...i podloga i raspored ovih ružica!!! Odlično Biljana! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma baš lijepa vješalica
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje valliSa, anastazija, sarita banana, mumica, hvala vam, sad ste me malo utjesile, svima saljem veliku
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |