lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vanjsko cvijeće ti je predrasno,naročito tustike
a kozja krv narančastaa WOW! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
lika1, i ja se začudim kad pogledam slike prije 2 tjedna ili čak prije tjedan dana. baš je užitak tako gledati kako se sve promijeni i naraste!
gioiaa, hvala na informaciji. zaista raste kao da mu se baš i neda živjet. svima hvala što šećete mojim dvoriščem. nadam se da uživate! pozdrav ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasne biljke!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
javor sporo raste,moj kupljen prosle godine i ne primecujem da je nesto porastao.zuto-plave perunike
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super si sve poslikao
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Svaka čast nisam bila u tvom vrtu par dana ali vidim da se puno toga promjenilo,odlične slike i prelijepo cvijeće!!!!
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
roza pakujac cvate ![]() ![]() ![]() plavi irisi žuto s ljubičastom tetovažom lonicera ovi su isto plavi. uskoro će i oni |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e onda bi i ja rado kupila barem jednu
![]() |
|
![]() |
|
da gioiaa. ovo je druga godina kako ih imam. zima, iako oštra, za njih kao da ni nije bila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow, perunike su jako lijepe ali bijela azaleja je kraljica
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ugodno sam prošetala tvojim vrtom koji se tako krasno razbujao i zasjao u svoj svojoj raskošnosti.
Oduševlavaju me tvoje perunike, azaleja, naravno i ostale ljepotice, jezerce, kamenjar...
Za nekoliko dana eksplodirati će božurove bombice u predivne blistave cvjetove. To svakako ne namjeravam propustiti.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
lantana i ja jedva čekam cvijet. zbog cvijetova sam ih okružio žicom tako da se ne savinu.
danas me iznenadila pasiflora. već mi je bila jednom potjerala mlade iz korijena, pa sam je, pošto je smrzla kroz zimu(unatoč zaštiti), pustio u nadi da potjera opet mlade izboje. eto sreća mi se opet nasmiješila pa ću tako i ove godine uživat u predivnim cvijetovima. ko sretniji od mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijela azaleja na zelenoj travi... fantastično. Nisam prije znala da se božuri zovu katruže, tvoji su ogromni, jedva čekam cvijet.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe su lijepe katruže išće su ljepše djevojke
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima...
mali kaktus- hahaha..dobro da si me podsjetila, nekako zaboravio na njih.evo: |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lukacc!
|
|
![]() |
|
Lijepa bijela azaleja,a gdje su katruže?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |