Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 125> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek je zadovoljstvo k tebi doći..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Anastazija našla sam arum što mi liči na tvoju biljku, bar se nadam. Taj što ima tamne fleke je arum maculatum lord and ladies.
Što ti se čini?
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Horti hvala, je, to je sigurno to.
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasni sukulenti, echeverija ima cvijet za divljenje, a zanimljiva mi je kampanula koja viri iz vreće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Jako lijepi sukulenti!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opet sam svratila u tvoj vrt....krasni suculenti ovako rascvjetani :)...a i sve ostalo je divno, posebno zebrine, Heucere....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za sukulente
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo i mene napokon u tvom vrtu!
Erike su ti zaista prekokrasne.........pročitala sami kako ih njeguješ .......dobrp da jesam jer se ja uvijek pitam zašto moje tako ne cvatu.
Vrt koji zaslužuje pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala kaj mi čuvate vrt dok ja radim vani u pravom vrtu.
Biljčice sa jučerašnjeg prekrasnog druženja su posađene. Rasčistili smo jedan dio kosine za novi kamenjar, moram ja svake godine nekaj još zmislit, a onda MM najviše nadrapa. Primila sam se prozračivanja malog dijela travnjaka na kosini i sva se potrgala,sve me boli - to mi je grozan posao. Za danas mi je dosta radova u vrtu. |
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Prekrasan vrt, grmlje, cvijeće i doći ću ponovo, to je sigurno. Vidim da volimo kamen i pagode, a ja svoju još uvijek tražim, pa me zanima gdje si ti svoju nabavila? Jedva čekam nove slike.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan vrt , jako lijepo je i kućno bilje, posebno sukulenti!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam ti svratila reći da je Manči moju jetrenku prozvala "oteta ljepotica",
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anastazija, večeras sam svoje slobodno vrijeme posvetila tvom vrtu i uživala u svakom kutku tvog malog carstva. Jednostavnost i elegancija! Sad samo znam da ću redovito provjeravati ima li kakvih novih sličica. Pozdrav i drago mi je da sam te upoznala!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
I meni je drago da sam vas sve upoznala i hvala vam za jedan divno proveden dan i za jedno novo životno iskustvo.
Doći u hrpu nepoznatih ljudi i osjećati se kao među starim prijateljima , da mi je to netko prije pričao , mislila bi da je nemoguće. Sad ZNAM da je moguće i hvala vam na tome ! Triša, čuvaj ju ko oko u glavi, prekrasna je. Moraš ju dobro paziti i maziti ![]() Pozdravljam i sve ostale posjetioce mog vrta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
+5
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
sukulenti su stvarno prelijepi!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |