Argentina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 47> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da ti zaželim dobrodošlicu,
a kava i tvoja prezentacija predivnog putovanja uživo će malo pričekati, dok prođu viroze.
Puno pozdrava.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
NivesZ ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 17 |
Sretno nam stigao! Cekamo te i u Licu,valjda ces se dokoturati uskoro!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Držislave Naravno da "kava" stoji imamo već planove ali mrvicu sačekaj da i mi dođemo k sebi, nekoliko nas je uhvatio virus
![]() Nebismo te htjele "zaraziti" da nam možeš nešto
![]() ![]() a mi ćemo
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nakon sretnog povratka, ostavit ćemo te da se aklimatiziraš pa nakon toga slijedi kava. Samo ti odmaraj, bit ćeš na vrijeme obavješten. Obzirom da si osoba od protokola, možda ti pošaljemo službenu pozivnicu. ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sretan povratak dragi dr.zislav , odmori se pa kad stignes sigurno ces staviti i jos po koju lijepu slikicu ! Tvoja reportaza nas je odnijela na prekrasna mjesta koja ce nekima od nas sudbina sigurno uskratiti a nekima mozda i u zivo jos jednom docarati !
|
|
![]() |
|
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Vratio sam se u Hrvatsku!!!
Ovo je samo kratko javljanje, samo da znate da sam stigao i da sam dobro. Ustvari još ni sam ne znam gdje sam i još nisam uhvatio svoj redovni životni ritam. Ali bez obzira na sve, slikati se mora, i ne mogu završiti ovo javljanje bez makar jedne aktualne slike. Danas sam išao u Moslavinu gdje imamo nešto svoje šume i u jednoj od njih sam uslikao ovaj pasji zub. Pasji zub ili košutac (Erythronium dens-canis) ![]() Dok malo dođem sebi nastavljam s pisanjem reportaža. Skoro sam zaboravio, čekam pozive na one silne kave koje ste mi obečali kada se vratim... |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Sretan povratak na stari kontinent.
Samo da se javim da i dalje pratim tvoju predivnu putopisnu reportažu, a sličice sa karnevala - kad dođeš doma i odmoriš se.
Puno pozdrava iz sunčanog Omišlja.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sretan povratak,i uživaj dok ne stigneš kući
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sretan povratak, dragi naš svjetski putniče, turistički vodiću nad vodićima!!! ![]() A sada nađi sekundu vremena, odmori se, zaslužio si!! Svaka pohvala na tvom putopisu i prelijepim fotografijama nama predalekih zemalja!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Srdačno te pozdravljam! Uživaj! I sretan ti povratak!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Osim ljekovite vode i ovdje ima fine čokolade.
Vitrina s domaće rađenim čokoladnim bombonima ![]() Proljeće se ovdje probija punom snagom, a od obilje proljetnica odabrao sam fotografiju ovih šumarica. ![]() Za dva dana putujem za Hrvatsku, pa ću nadam se, kada se vratim i malo odmorim, imati ponovo dosta vremena za nastavak moje priče o Argentini. |
|
![]() |
|
Pozdrav svima, nemam baš puno vremena za stavljati nove reportaže, ali samo da se javim da sam stigao u Europu. Sletio sam još u četvrtak, i od tada sam stalno u pokretu.
Avion koji me dovezao iz Rio de Janeira u Frankfurt. Ja sam na sedmom prozoru gledajući od lijeva na desno. ![]() Odsjeo sam u Bad Homburgu. Bad znače toplice. Zgrada kupališta s ljekovitom vodom u Bad Homburgu. ![]() |
|
![]() |
|
dr.žislave,
sretan put, tj. povratak. Alic-Tadic, hvala na pozdravima. I tebi Ljiljana, Andriji i djeci želimo svako dobro, pa se pišemo. Puno pozdrava Adriani-seki, Davoru, njihovim obiteljima i svima koje smo ovim putem upoznali zahvaljujući našem putopiscu. ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
blago tebi dr.žislave
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I opet se samo moze reci : lijepo .... lijepo ..... prekrasno !
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uzivaj
![]() |
|
![]() |
|
dr.žislave,
Uživaj u Riu na karnevalu, kao što ćemo i mi danas u Ri (samo se nadam da neće kod nas padat kiša). Hotel ![]() Uživaj u ljepotama. Hvala ti. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Krasno! Dobro nam došao i uživaj u toj ljepoti! Mi te pratimo..
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
S obzirom da me ovaj hotel podsjetio na tvoju kuću predlažem ti da počneš razmišljati o gradnji bazena u Liču. Baš ti je super, uživaj! |
|
![]() |
|
Sretno stigao u Brazil.
Udobno sam se smjestio, samo internet ne funkcionira baš dobro. Uživam u prirodnim, povijesnim, kulturnim i ostalim ljepotama. Uskoro ću vam pričati o doživljajima iz Rio de Janeira i podijeliti s vama fotke. Ovo je hotel u kojem sam odsjeo. Moja soba je ova s balkonom. ![]() Smješten sam usred kišnih šuma, a kako je ovdje tropska klima dobro dođe osvježenje u bazenu. ![]() Odoh sada na karneval, a opširnije ću se javiti kada dođem u Europu. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |