Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Argentina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Argentina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 47>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 13:53
Samo da ti zaželim dobrodošlicu,
a kava i tvoja prezentacija predivnog putovanja uživo će malo pričekati, dok prođu viroze.
Puno pozdrava.              smile231

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
NivesZ View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NivesZ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 19:16
Sretno nam stigao! Cekamo te i u Licu,valjda ces se dokoturati uskoro!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 10:51

Držislave  !

Naravno da "kava" stoji imamo već planove ali mrvicu sačekaj da i mi dođemo k sebi, nekoliko nas je uhvatio virus Unhappy

Nebismo te htjele "zaraziti" da nam možeš nešto  

a mi ćemo 

Rijeka

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 09:26

Nakon sretnog povratka, ostavit ćemo te da se aklimatiziraš pa nakon toga slijedi kava. Samo ti odmaraj, bit ćeš na vrijeme obavješten.

Obzirom da si osoba od protokola, možda ti pošaljemo službenu pozivnicu.

Wink

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 00:33
Sretan povratak dragi dr.zislav , odmori se pa kad stignes sigurno ces staviti i jos po koju lijepu slikicu ! Tvoja reportaza nas je odnijela na prekrasna mjesta koja ce nekima od nas sudbina sigurno uskratiti a nekima mozda i u zivo jos jednom docarati !
Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1117
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2012 u 20:45
Vratio sam se u Hrvatsku!!!

Ovo je samo kratko javljanje, samo da znate da sam stigao i da sam dobro.

Ustvari još ni sam ne znam gdje sam i još nisam uhvatio svoj redovni životni ritam.

Ali bez obzira na sve, slikati se mora, i ne mogu završiti ovo javljanje bez makar jedne aktualne slike.

Danas sam išao u Moslavinu gdje imamo nešto svoje šume i u jednoj od njih sam uslikao ovaj pasji zub.

Pasji zub ili košutac (Erythronium dens-canis)

Dok malo dođem sebi nastavljam s pisanjem reportaža.

Skoro sam zaboravio, čekam pozive na one silne kave koje ste mi obečali kada se vratim...

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2012 u 09:00
Sretan povratak na stari kontinent.

Samo da se javim da i dalje pratim tvoju predivnu putopisnu reportažu, a sličice sa karnevala - kad dođeš doma i odmoriš se.

Puno pozdrava iz sunčanog Omišlja. smile78

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 13:11
sretan povratak,i uživaj dok ne stigneš kući
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 00:55

Sretan povratak, dragi naš svjetski putniče, turistički vodiću nad vodićima!!!smile141

A sada nađi sekundu vremena, odmori se, zaslužio si!!  Svaka pohvala na tvom putopisu i prelijepim fotografijama nama predalekih zemalja!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 21:58
Srdačno te pozdravljam! Uživaj! I sretan ti povratak!
Rijeka

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 15:15
Osim ljekovite vode i ovdje ima fine čokolade.

Vitrina s domaće rađenim čokoladnim bombonima

Proljeće se ovdje probija punom snagom, a od obilje proljetnica odabrao sam fotografiju ovih šumarica.

Za dva dana putujem za Hrvatsku, pa ću nadam se, kada se vratim i malo odmorim, imati ponovo dosta vremena za nastavak moje priče o Argentini.
Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 15:10
Pozdrav svima, nemam baš puno vremena za stavljati nove reportaže, ali samo da se javim da sam stigao u Europu. Sletio sam još u četvrtak, i od tada sam stalno u pokretu.

Avion koji me dovezao iz Rio de Janeira u Frankfurt. Ja sam na sedmom prozoru gledajući od lijeva na desno.

Odsjeo sam u Bad Homburgu. Bad znače toplice.

Zgrada kupališta s ljekovitom vodom u Bad Homburgu.

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2012 u 02:22
dr.žislave,
sretan put, tj. povratak.
Alic-Tadic, hvala na pozdravima.
                I tebi Ljiljana, Andriji i djeci želimo svako dobro, pa se pišemo.

Puno pozdrava Adriani-seki, Davoru, njihovim obiteljima i svima koje smo ovim putem upoznali zahvaljujući našem putopiscu.
                       smile79

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 22:31
blago tebi dr.žislave
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 22:47
I opet se samo moze reci : lijepo .... lijepo  ..... prekrasno !
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:41
uzivaj
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 10:09
dr.žislave,
Uživaj u Riu na karnevalu, kao što ćemo i mi danas u Ri (samo se nadam da neće kod nas padat kiša).
Hotel smile227
Uživaj u ljepotama.
Hvala ti.

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 00:01
Krasno! Dobro nam došao i uživaj u toj ljepoti! Mi te pratimo..Smile
Rijeka

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 15:42

S obzirom da me ovaj hotel podsjetio na tvoju kuću predlažem ti da počneš razmišljati o gradnji bazena u Liču.
Baš ti je super, uživaj!

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 13:24
Sretno stigao u Brazil.
Udobno sam se smjestio, samo internet ne funkcionira baš dobro. Uživam u prirodnim, povijesnim, kulturnim i ostalim ljepotama. Uskoro ću vam pričati o doživljajima iz Rio de Janeira i podijeliti s vama fotke.

Ovo je hotel u kojem sam odsjeo. Moja soba je ova s balkonom.

Smješten sam usred kišnih šuma, a kako je ovdje tropska klima dobro dođe osvježenje u bazenu.

Odoh sada na karneval, a opširnije ću se javiti kada dođem u Europu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.