Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Rezano cvijeće i aranžiranje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Aranzmani za moju dusu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Aranzmani za moju dusu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
Korisnik
Poruka
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:14
Ove sam godine napravila ovakve aranžmančiće za na groblje.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:26
A sebi za dušu sam nabrala buket ruža. Sada su ljepše nego po ljetu.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 01:06
Aranžman s muharama je originalan i prekrasam, a ove tvoje ruže i to u ovo doba godine i ovako divno posložene, baš kako volim, opći dojam 10
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 07:49
Baš za dušu, decentno - preljeposmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 10:58
aranžmani su ti lijepi a ruže još ljepše
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 14:04
Ma bravo! Ti nam praktično pokazuješ kako se od svakog materijala iz prirode može načiniti zgodan i interesantan aranžman ili instalacija.

Prije Svih svetih bili smo na našim bregima pa sam si nabrala suhe mahune od tekome i glicinije, šipke sitne divlje i krupne sa mojih ruža, grozdiće kuglica sa pirakante, neke suhe trave i cijelu zbirku prekrasnog suhog lišća (koje sada lagano prešam i sušim među salvetama - slično kao što smo nekada davno za školu slagali biljke u herbarij).  Sve sam to priključila doma u svoje "skladište" pa si onda i ja svako malo složim ponešto za svoju dušu.

Baš volim navratiti ovdje kod tebe. 
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 14:04
Krasni su ti aranžmani, a buket ruža govori sve svjetske jezike!

za tvoju umjetničku dušu!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 14:32
Draga Ana aranžmani za groblje su me oduševili,  muhare u aranžmanu izgledaju predivno.smile211
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 22:38
Moon, hvala za desetku, drago mi je da se i tebi sviđa ovakav "starinski" buket. Hvala za desetku
Aralija, volim jednostavnost, jedino sam si kod ruža dala oduška. Mislim na količinu.
Enrikova nona, tek sada su se ruže pošteno rascvale, predivne su 
Cimi, posebno mi je draga tvoja posjeta, nadam se da ćemo se jednom upoznati i u stvarnosti. Čini mi se da smo "tu negdje" po afinitetima. I ja stalno nekaj skupljam po šumi. 
Dadinica, hvala za desetku, zasluga ide ružama
Smail, ovak mi se nekak više dopalo nego veliki stereotipni aranžmani

Hvala vam svima na podršci smile79
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2013 u 17:33
Ajme kako je pre pre divna ova prljavo ljubičasta ruža pri vrhu buketa! smile94 Da li je i u stvarnosti takva? Ako jest, onda je savršena... smile170
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2013 u 19:05
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

A sebi za dušu sam nabrala buket ruža. Sada su ljepše nego po ljetu.
prepredivno- koje ruze dragaShocked
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2013 u 19:27
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Moon, hvala za desetku, drago mi je da se i tebi sviđa ovakav "starinski" buket. Hvala za desetku
............

Ooodaaaa, obožavam takve "starinske" bukete, gotovo da su mi najdraži
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 22:17
Desert rose, ruža je "Blue Moon" i u prirodi je plava s ljubičastim štihom. Imam i ružu "Charles de Gaule". Te dvije ruže rastu jedna do druge, a ja, moram priznati, ne vidim razliku među njima
Klaudija, kao što rekoh, imaju cvjetova ko nikad do sada
Moon, Hug
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 18:12
uvijek nešto lijepo složiš -sve mi super izgledasmile64
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 23:31
Prekrasan buket, a i ostali aranžmani; svaka čast!
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 00:13
Blue sky, Nisa, hvala Hug
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 23:35
Jučer, u subotu 10.11. u sklopu Dana Japana organizirana je demonstracija Ikebane. Aranžmane je slagala gđa Masumi Shimooka Štiglić. S obzirom da sam joj ja asistirala, slobodna sam staviti par njenih ikebana aranžmana u ovu moju temu da ih vidite. Slike nisu baš najbolje jer je bilo jako malo svjetla, a s flešom su bile još lošije.
Ovo je moribana od suhe grane, bora, kotoneastera i ukrasnog zelja 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 23:38
Ova mi se vaza jako dopada i kaj se god metne u nju, dobro izgleda. Ovaj puta su tu Ruže i glicinija
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 23:41
U tamnoplavoj visokoj vazi su ljiljani i aloa
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2013 u 23:42
Opet ruže, ovaj puta s listovima gladiola
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,295 sekundi.