Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja je , ali ne znam do kada. Susjeda imala dva pelca, njen se osušio , moj primio. Sad je sakrivam na balkonu, jer moja susjeda voli posuditi pelc pa ću ostati bez lantanine glave.
![]() ![]() Jako je mala, iz trećeg lista je procvjetala. Pokušat ću da oblikujem stabalce ako sve ne pokvarim. Ili mi se susjeda ne dočepa lantane, ljubomorna je sada ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() svidjelo mi se ono nešto u košarici????????? ti si stvarno prava botaničarka ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Bromi.
![]() I meni se dopalo to u košarici. Nema korijenje i ne ide u zemlju. Prekrasne sam poklone dobila ![]() Hvala vam svima na lijepim riječima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Smrcko tvoj poklon se vratio kući ----ni na kraj pamet mi nije bilo-baš me sad sramota
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Meni je dovoljan poklon što sam te upoznala, zagrljaj je vrjedniji od bilo kojeg poklona
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidiš Smrcko sada imaš pravu lantanu, ja sam odmah rekla da je lantana, baš mi je drago, a i ona susjedina je lijepa. Poklon u košarici je super.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrcko, hajde priznaj, jesi opet nešto kemijala, mislim lijepila itd....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() Dobro, neka ima trnje, ali ima cvijet lantane! Bolja je nego moja smokva! Baš sam odahnula, znaš da sam se i ja bojala da nije možda nešto krivo niknulo.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ma ti si mi bila podrška u mojoj strepnji nad lantanom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nevjerna Tomice sutra ćeš dobiti sliku obje. I da vidiš kako urea 7 pretvara koprivu u lantanu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma da je nikla i kopriva ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je za tebe Proljeće, za dobar početak dana
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo ja nevjerni Toma, došla vidjeti lantanu, a šta vidim - lubenicu....imaš ti nešto zajedničko sa MM i on kada mu je nešto fino ne zna stati..... a ja stigneeeeem..... pa ostanem kratkih rukava iliti gladna
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je, je, je ipak je lantana, super - bodljike se ne bide.
Onaj kaktus si dobila od mene i to je pitaja (malo sliči dok je mali kraljici noći), poslije ne. Ima plodove, a ja sam ih dobila hrpu od Brbe, koji ih je uzgojio iz sjemena, dobivenog od Vokia, dakle vidi što rade forumaši - baš je fora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pozdravček veliki! Lantana je ipak lantana, to je super
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Evo da se nabrzinu javim. Hrpa obaveza i ne stignem. ![]() Znaš Katica da bi dobila titulu jedača lubenica traba kondicija i vježbanje, ne ide to preko noći. ![]() Recimo evo meni je tastatura ulijepljena lubenicom, ekran od špricanja grickanja lubenice da jedva slova vidim. I treba se naviknuti preživjeti sezonu lubenica ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Triška na objašnjenju kaktusa. Kaktus mi izgleda tako nježno da ne povjeruješ u što može narasti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckic, super su i lantana i kopriva, a svakako i lubeniš! Sve 5!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam što mislite na mene i posjeti u moj vrtek
![]() Danas sam bila u općini i dobila od susjeda suglasnost za lokacijsku i to je put do moje sreće ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |