Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:44
Htjela sam napisati, pa sam zaboravila, ova tekoma ima isti list kao sve tekome, ali puno sitniji, i cvijet je isto manji
(možda i nije tekoma, ali mi se čini ista, samo u "mini" izdanju
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:46
Onda je to ova penjačica na koju ja mislim, ali neznam kako se zove, sitniji su listovi i cvijet, a cvijet je više crvenkast, slikat ću je jednom da usporedimo.
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 16:25
Ona erica, koliko je visoka u stvarnosti?
Izgleda ogroomna a moja je jedva pedalj ili tako nešto.Nabijaš mi komplekse!WinkLOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 17:04
Baka, erica  nije baš tako jako visoka oko 25 cm, to ti se na slici čini da je velika, ali se je stvarno rascvjetala. Ti možda imaš callunu, to je jako slično, a čini mi se da je calluna manja. A i tih erica ima jako puno vrsta, valjda su neke niže, neke više.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 17:10
Prvom prilikom ću je slikati pa ćemo je identificirati. Moja ne ide ovako na vrh nego se nekako grana sa strane. Ova tvoja je divna ovako rascvjetana!Big%20smile
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 19:16
uvijek neko iznenadjenja, lijepo cvijeće, a posebno mi je drago što sam vidjela mamu felicijuClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 19:40
Otok vidim kod tebe onu nisku ukrasnu travu . Dali ja moram svoju unijeti -ili može biti pod snijegom
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:32
Niho, tu sam travu dobila od Lantane, zove se festuca glauca.
Malo sam tražila po netu - može ti ostati vani
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 08:16
Ma da - sad se iz dana u dan sve više vide prednosti morske klime. Mi lagano zbrajamo štetu od mraza a kod vas je drukčije - sve je rascvjetanije, šarenije.. No, kako sam i Lantani (našoj forumskoj) napisala - vi imate more, mi imamo vas i svi smo sretni! Lantane su divne, isusov trn wauuu, tekomica (ili mini tekomica) također...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 09:32
Evo me opet malo k tebi, znam da ću nakon izlaska iz tvog vrta teško disati i da mi se neće dati otići doma, najradje bi cjeli vrt stavila na neki ogromni trajekt i dovezna doma.
Koliko dugo imaš tu feliciju, kažu da je ona dvogodišnja "trajnica" - ma što to značilo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 11:02
Triša, felicija je u mom vrtu jako dugo, ne znam točno, ali sigurno više od 5 godina
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 11:14
Dobar ti dan draga Otok...i sam da velim da je ova tvoja tekoma stvarno jako lijepa...meni se čini da i nije tekoma...možda je nešto drugo iz iste porodice. Uglavnom šta je..da je....krasno je....budeš nam je još malo poslikala da je bolje vidimo?....i da...vele zatopljenje stiže slijedeći tjedan....to je dobro za tvoju cikasicu....sigurno bude procvjetala! Jedva čekam! smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 11:21
Ta tekoma (ili šta već je) ima 4 godine, ovo je bio prvi i jedini cvijet. Išla sam jutros malo bolje poslikati, ali više ga nema, odnijela ga bura. Ima još nešto pupoljaka, ali neznam da li će se uspjeti otvoriti, prilično je hladno.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 13:17
Ma znaš baš si me razveselila s informacijom o feliciji, jer sada je i moja prekrasna, a curama iz Rijeka sam svima podjelila, još imam za neke, pa neka nam bude plavo - to je inače riječka boja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 15:38
Otok stat će bura,pa ne može puhati svaki dan,a onda će tvoje cvijeće opet živnuti,ja jedva čekam druge slikice!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:44
Lijepo je kod nas na moru i kad nije ljeto.

Evo pripremila sam vam klupicu

a s nje je ovakav pogled

ovo sam slikala jučer, puhala je bura, ali na suncu je bilo jako lijepo

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 13:00
Evo par sličica iz vrta moje mame, zaklonjeno je od bure i radi toga sasvim drugačije nego kod mene

mandarine

limuni

žižule

agrumi i jedna mlada bugica

i "djed" hibiskus, visok 2 metra i jako jako star

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 13:01
Otok, ovo je ono što mi u ovom trenutku treba!!!

Vrt ti super izgleda i kako vidim cvijeće ti još uvijek jaaako lijepo cvjeta i napreduje, za razliku od moga vrta, koji je već krenuo u zimski san.

A ova klupa i pogled na more, pa šta da ti kažem, meni si super ugodila!!!Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 13:02
Ups, "upala" sam ti u tvoje postanje...
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 13:07
Baš je lijepo..ona klupica i pogled na more..ma prekrasno..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.