OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Htjela sam napisati, pa sam zaboravila, ova tekoma ima isti list kao sve tekome, ali puno sitniji, i cvijet je isto manji
(možda i nije tekoma, ali mi se čini ista, samo u "mini" izdanju |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Onda je to ova penjačica na koju ja mislim, ali neznam kako se zove, sitniji su listovi i cvijet, a cvijet je više crvenkast, slikat ću je jednom da usporedimo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ona erica, koliko je visoka u stvarnosti?
Izgleda ogroomna a moja je jedva pedalj ili tako nešto.Nabijaš mi komplekse!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baka, erica nije baš tako jako visoka oko 25 cm, to ti se na slici čini da je velika, ali se je stvarno rascvjetala. Ti možda imaš callunu, to je jako slično, a čini mi se da je calluna manja. A i tih erica ima jako puno vrsta, valjda su neke niže, neke više.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvom prilikom ću je slikati pa ćemo je identificirati. Moja ne ide ovako na vrh nego se nekako grana sa strane. Ova tvoja je divna ovako rascvjetana!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
uvijek neko iznenadjenja, lijepo cvijeće, a posebno mi je drago što sam vidjela mamu feliciju
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Otok vidim kod tebe onu nisku ukrasnu travu . Dali ja moram svoju unijeti -ili može biti pod snijegom
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho, tu sam travu dobila od Lantane, zove se festuca glauca.
Malo sam tražila po netu - može ti ostati vani |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma da - sad se iz dana u dan sve više vide prednosti morske klime. Mi lagano zbrajamo štetu od mraza a kod vas je drukčije - sve je rascvjetanije, šarenije.. No, kako sam i Lantani (našoj forumskoj) napisala - vi imate more, mi imamo vas i svi smo sretni! Lantane su divne, isusov trn wauuu, tekomica (ili mini tekomica) također...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me opet malo k tebi, znam da ću nakon izlaska iz tvog vrta teško disati i da mi se neće dati otići doma, najradje bi cjeli vrt stavila na neki ogromni trajekt i dovezna doma.
Koliko dugo imaš tu feliciju, kažu da je ona dvogodišnja "trajnica" - ma što to značilo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, felicija je u mom vrtu jako dugo, ne znam točno, ali sigurno više od 5 godina
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Dobar ti dan draga Otok...i sam da velim da je ova tvoja tekoma stvarno jako lijepa...meni se čini da i nije tekoma...možda je nešto drugo iz iste porodice. Uglavnom šta je..da je....krasno je....budeš nam je još malo poslikala da je bolje vidimo?....i da...vele zatopljenje stiže slijedeći tjedan....to je dobro za tvoju cikasicu....sigurno bude procvjetala! Jedva čekam!
![]() |
|
![]() |
|
Ta tekoma (ili šta već je) ima 4 godine, ovo je bio prvi i jedini cvijet. Išla sam jutros malo bolje poslikati, ali više ga nema, odnijela ga bura. Ima još nešto pupoljaka, ali neznam da li će se uspjeti otvoriti, prilično je hladno.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma znaš baš si me razveselila s informacijom o feliciji, jer sada je i moja prekrasna, a curama iz Rijeka sam svima podjelila, još imam za neke, pa neka nam bude plavo - to je inače riječka boja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Otok stat će bura,pa ne može puhati svaki dan,a onda će tvoje cvijeće opet živnuti,ja jedva čekam druge slikice!!
|
|
![]() |
|
Lijepo je kod nas na moru i kad nije ljeto.
Evo pripremila sam vam klupicu ![]() a s nje je ovakav pogled ![]() ovo sam slikala jučer, puhala je bura, ali na suncu je bilo jako lijepo |
|
![]() |
|
Evo par sličica iz vrta moje mame, zaklonjeno je od bure i radi toga sasvim drugačije nego kod mene
![]() ![]() ![]() mandarine ![]() limuni ![]() žižule ![]() agrumi i jedna mlada bugica ![]() i "djed" hibiskus, visok 2 metra i jako jako star ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, ovo je ono što mi u ovom trenutku treba!!!
Vrt ti super izgleda i kako vidim cvijeće ti još uvijek jaaako lijepo cvjeta i napreduje, za razliku od moga vrta, koji je već krenuo u zimski san.
A ova klupa i pogled na more, pa šta da ti kažem, meni si super ugodila!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ups, "upala" sam ti u tvoje postanje...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš je lijepo..ona klupica i pogled na more..ma prekrasno..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |