Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 272> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TM veliko hvala na poslanom paketu!Tebi hvala jer si mu rekla šta treba raditi!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gio, ja se tješim da mi se neda (bolje nego da priznam da ne mogu
![]() Jest vrijedan, milina, Miro, ideja i pakiranje, vaganje, ljepljenje maraka - moje djelo. Samo je odnio na poštu
![]() Može ruku dati TM . Od kad je u našoj kućio svidjelo mu se biti Dalmatinac ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
E, Hoya za muža
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nemoj nas postedjeti,samo ti slikaj
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepi pozdrav svim posjetiocima mog vrta. Ja sam malo odsutna i tijelom i duhom
![]() Ali evo me tu jer je MM tražio da ga pohvalim:
Svi koji ste dobili moje paketiće znajte da vam ih je baš on poslao
![]() ![]() ![]() Evo i sad mi kaže da sam jedna buda...
![]() U vrtu vlada predivan jesenski ugođaj, diše punim plućima, ali takve slike viđamo ove dane u svim vašim dvorištima pa ću vas je malo poštedjeti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ženo draga šest stranica si napunila od kada me nije bilo. Psi, cvijeće, kiša u padelici, čega tu sve nema, oprosti ali sve je bilo letimično, a kad mi je pak Jagoda namignula u tvojoj temi nisam znala kud bi gledala. E pa lijepo je sve, već se vidi raskoš zimskog ugođaja koji si spremila, neka ti potraje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav hojice! Opet lijepe slikice kao i uvijek. Reci mi koja je ono biljka kaj ima lila cvjeteke ali nema latice skroz okolo nego samo malo više od pola, i kaj ti je ono za što kažeš da slikaš stalno na kiši žuti cvijet zatvoreni su valjda zbog kiše a listovi izgledaju kao od šafrana ili visibaba.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hoya, pošto si počela raditi, boljevanje ti je koristilo jer ti je bolje, dok su štake okačene na klin ti skačeš na prstičima,
![]() Slajdovi prekrasni, čarobni, a ja već i tu napravila početne korake, nečega imam godinama a nisam ni znala da tu spadaju a nešto-ne nešto nego brdo toga posadila danas, ma sadila sam i najmanji listić, čak prstima micala zemljicu da nešto slučajno ne istane na dnu kutije!!!! I za divno čudo, pronađem komadić od nekih 5 milimetara seduma-ogrlice!!!! Natalija mi poslala 37 komada raznih biljčica, da 37!!!!!! Natice, veeellliiikkkaaaaa ![]() Ali ti Hoya imaš vrsta da ti pamet stane, ali nazive NIKADA neću moći naučiti!!!! Brzo se oporavi, čuvaj nožicu, čekamo još krasnih slikica!!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svratim kod tebe da vidim šta ima kad to jagoda namiguje
![]() ![]() ![]() predivno ti je cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Veseli me da se tako brzo oporavljaš. Vrt je standardno lijep, ali krug od festuca je
![]() Tvoja biljčica lijepo napreduje i svaki put kad je pogledam sjetim se tebe. ![]() |
|
![]() |
|
He, Anaida - Ares čuva praznu kuću. Radim - jedini način da mirujem ! Tu sjedim i ne mrdam ni milimetra!
Jedino se moram čuvati dok mi ne izvade šavove - još samo 2 tjedna hodanja na vrh prstiju. Štake su na klinu i taaakoooo ......
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoyček, kako si mi, nogica buba ili manje buba i ide na bolje? Ares te i dalje dobro čuva?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ma, nisam ti ja, Lantana neka vrtlarica, ali sam morala tako raditi. Sviđa mi se neka biljka, želim je imati, zamislim je u nekom niizu, krugu ... Dvorište preveliko. Nemam izbora - razdijeli i zamišljenu sliku čekaj godinu - dvije!
Waterlily, da nemaš tako lijepe mace rekla bi ti: Ne spominji mi ni "M".
Jučer je razbacala kamenje veličine šake (kojim sam zaštitila zemlju na kamenjaru) i izbacala još više biljki i zemlje. Grrrrrr - monstrum, a ne mačak.
I imaš jednu malu PP.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Da sam ja barem svoju podijelila i rasadila. Recimo da su ju mačke iskoristile kao čohalicu dok se nije osušila.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne mogu vjerovati, pa ti si bolja od rasadnika ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |