Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 243> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Enrikova nona još jednom hvala,nisam odma odgovarala modem mi je riknuo pa nisam mogla na net
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
zlata ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdrav svima!
Zna li netko možda koje je ovo drvce? Evo jedna fotka na kojoj se vidi cijelo, i jedna na kojoj se vide bijeli cvjetići... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jel zna netko TOČNO kaj je ovo? Mislila sam da je sukulent i držim u tegli koje sam unijela unutra. Sad me zbunilo, jer je netko u jednoj temi, mislim za istu stvar, napisao da je čuvarkuća. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ja mislim isto da je čuvarkuća!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Keria
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Otok, jel znaš kaj je ovo na slici koju sam stavila gore? Jedno sam dobila od tebe na RI-ZG kavi. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anastazija- čuvarkuća
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Otok, puno ti hvala!
|
|
![]() |
|
aleks ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 40 |
Pozdrav svima! Možete li mi pomoći u identifikaciji ovih sukulenata:
![]() ![]() Hvala unaprijed na svakoj informaciji!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još jedna biljčica mi je nepoznata. Znam da je teško samo po listu prepoznati, ali još nije cvjetalo, a ja sam nestrpljiva. Od kolovoza, kada sam kupila zemlju za balkonsko cvijeće, niče mi u svim teglicama u kojima je ta zemlja. Imam već desetak tih biljčica:
![]() Uploaded with ImageShack.us Ova je stara oko mjesec dana. Veći primjerci izgledaju jednako, samo imaju više listova. Citrus nije, protrljala sam list i pomirisala ga. Nije ni "kožast" kao kod citrusa nego mekan, savitljiv i sjajan. Pomislila sam na dipladeniju, ali mi mnogi kažu da nisam te sreće. Što bi to moglo biti? |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Aleks, mislim da je na prvoj uskršnji kaktus Schlumbergera truncata, a na drugo je neki sedum, ne znam točno koji, možda sedum album,čini mi se da mu je falilo sunca pa se malo previše izvukao na ovoj stranici imaš dosta slika seduma pa možeš pogledati i bolje odrediti vrstuhttp://www.sedumphotos.net/v/sedum-a/?g2_page=3
|
|
![]() |
|
Andina, ja sam prvo pomislila na hibiscus, ali ne bi rekla da on tako posvuda niče
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
|
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Trebam ime,slika je posuđena sa portala od suncee
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Mihaela, Lisnati kaktus, epi (lat. Epiphyllum)!
|
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Lovro pa zar to i nije lamplantrus meni se čini da je kod nas u kontinentalnom djelu nemože da preživi,Zato u zimu spremanje.
|
|
![]() |
|
dmirce, neznam...
Ima sitnije listove, poput delosperme! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |