Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 104>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 21:50
Dok si se ti točala, cviječe je malo po malo cvalo, a ježek ti je bio u gostima.Jučer navečer šetali smo peseke,i da vidiš sjedi maca i kraj nje ježek.
Može se reči da ti je cviječe redivno, ima nekih koj e bi i ja imala, ali na mom palečem balkonu ne ide ništa.vidimo se-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 21:52
Konti, odmorena, odmah slike ....
Ah, taj GO!!!
kAJ je ro rati... čekaj moram it videt kak se zove.....ratibida...kak raketa zgledi.... zzzzzzzzzz

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 22:02
sve se rascvetalo smile186
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 22:11
Kako ono? .....Ratibida. To je nešto zanimljivo i prekrasno
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 22:36
curičke drage, vidim da vas je ratibida columnifera (mislim) zainteresirala kao i mene kada sam ju vidjela na slici Smile moja je stigla od Bake Bee i ono što sam o njoj primjetila je da jako dobro podnosi sušu i da poprilično brzo naraste, malo mi se naginjala, ali stavila sam joj one krugove kao potporanj Smile i da je baš simpa LOL nadam se da će nas BB naučiti kako s njom dalje 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 10:19
Vidim da je svima zapela za oko ..pa tako i meni!
Ah, ta BB..nepresušan izvor..........
Evo slike kad sam ju već kopirala, baš je cakana:
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 12:01
Slijedim Bergeniju u stopuLOL. Prvo smo se odmarale na moru kod kiki-ko a sad evo nas na bregima kod tebe.
Lepi zeleni puno cvijeća. Sve mi se sviđa al' je i meni zapela za oko ratibida...vrlo neobičan cvijet (samo zapela, ne bih reskirala u mom vrtu...nije za ovakvo rascvjetano cvijeće nažalost).
Tako onda uživam kod tebe virtualno!Clap
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 12:32

Baš je neobična i lijepa ratibida, prvi put je vidim.
Lijepo cvijeće te dočekalo nakon GO. Thumbs%20Up

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 12:33
ajme koka, kak ti se sve lijepo rascvjetalo i podiglo...očito je čarobni napitak u svojstvu kiše dobro djelovao, koja razlika u desetak dana...predivno...i nemoj se tolko hvaliti sa svojom ratibidom, imam ju i ja, tralalalalalala...nažalost moja ratibida nije uopće tak lijepa kao tvoja, porezala sam ju do zemlje, pa bumo vidjeli kaj bude s njom...i liatris mi je tak medeni i fizika bijela...
pusa

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 13:08
ratibida me oduševila, prvi put je vidim i predivna mi je!Tongue
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 13:58
Krasno cvijeće u krasnom vrtu, pa kako i nebi bilo tako krasno kad ih uzgajaju tako zelene i marljive ruke!!!

Baš je neobičan cvijetak crvena ratibida, ali mene je osvojila žuta belamcanda!  Pa se onda pitam, zašto mi se cijeli vrt žuuttii svakog ljeta, pa tako i sada!!!   A da razbijem žutilo, mnogo mi se dopada i streptokarpela, a nikako da nabasam na nju!!!

Veliki pozdrav, FreeWinkWink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 02:59
Konte malo sam svratila u tvoje brege....Lijepo ti je sve rascvjetano...Svima je zapela za oko posebna biljčica ratibida, pa tako i meni, baš je slatka...Naručiti ću je kod BB.....Rudbekije su ti prekrasne a o ahimenesima da i ne govorim...Spremi malo sjemenki rudbekija....WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 06:57
Došla, hopa-hopa, i ja na bregek! A da je lepeko kod tebe - je!! Ljepotice cvjećke si nam i ovaj put pokazala.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 07:35
Se je v Zagorju ljepe, a Kontin vrt najljepši!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 20:51
curičke smile113
na brijegu i opet trč trč pa cvijet, ali veseli i to Wink

prvi puta imam ukrsni slak i malo ga je draček bio udavio pa je malo zakržljali, ali simpa cvijeteke ima

ovaj škica iz zasjede Wink

lantana

grk je prvi puta ove godine napravio sjemenkice...samo da se ne raspucaju dok me nema LOL

iznenadila me ova budleja koju sam tek ovo proljeće zapelcala ili je čak ljeto već bilo i ona već cvate, a kako samo mirišiiii

ovo me iznenadilo....ocvala glavica gailardije se prignula k zemlji i vjerovatno uz dosta vlage, a poslije i topline, potjerala je mlade biljčice na samoj glavici Smile a kad ih ja sijem onda neće LOL

ovu pasifloru sam sijala prošle godine i ove ima dva pupa, a ja se nadam da neće procvasti dok ja ne dođem LOL

malo achimenesa

prošli vikend je bio radni, a moja polovica jako vrijedna WinkSmile ideja je moja, a izvedba njegova i nastao je budući dom svih mojih čuvarkuća i pokoje travice...onaj rusvaj koji je nastao u prijašnjem kamenjaru na svu sreću nisam slikala, ali jesam nastanak čuvardoma Wink

i takoc...sve je spremno za useljenje jupiiiii

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
pik dama View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 86
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pik dama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 21:03

Ajme Konte kek je lijep tvoj dom cvijeću u zagorju a najviše mi se sviđa novi dom tj uradak tvoje druge polovice, naravno uz tvoju ideju.Thumbs%20Up 

veselim se novom susretu!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 21:40
odličan dom za tvojih šezdesetak čuvara...jedva čekam feštu za useljenjeWink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 21:46
Ovo će biti lijepo kada se usele novi stanovnici......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 21:55
e moja konte viš kako se je druga polovica iskupila za bliski susret traktorčič-glicinija LOL krasno je to napravilo lijepo ga pozdravi Big%20smile a svaka čast i tebi na ideji...a vrt ti je bakjovit divno se sve rascvalo
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 22:45
Konte, ovo je odlično. I baš mi paše na brege. Bolje nego kamenje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.