Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tija, dobro je ...
Triša, kineski šaš mi je sada ljepši nego ikad.
Flavia, hvala na imenima ruža. Moji u Dalmacji bi za moju ružu rekli: "Da prostiš - Maršal Tito!", a meni se baš sviđa i ruža i ime.
Otok, u jutarnjim satima je u dvorištu prometno - stvarno kao na raskrižju. Srećom tada nisam kući. Morali smo veliki dio odvojiti za parkiralište, a svejedno ima dana da nema dovoljno mjesta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya, lijepo - ljepše - najljepše parkiralište!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš mi je super sad doć kod tebe jer se sad vide velike promjene i ti uživaš kako ti se sve pomalo vraća u normalu a i mi koji vidimo veliku promjenu po slikama.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anaida još ti dugujem odgovor na priču o barakama, ali ću ti na PP da ne "začatavamo". Hvala ti na pohvalama, parkirališta mora biti, a sve je ovo zbog blata kojeg smo raznašali .... itd, itd ...
Ali, korijenko, nekako se tebi najprije moram pohvaliti: ja sam od jučer vlasnica dviju breza, velikih.
Ponašam se kao da smo dobili prinovu u obitelji. Iz auta odmah k njima.
Konačno neću više imati cijelu zimu od hrastovog lišća žuto dvorište.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Hoya vrlo ukusno ste riješili problem blata, a imat ćeš novi dio za zadnju po tvom guštu
![]() |
|
![]() |
|
Je vanja, i sad sam iz noćnih šetnji donjela pelcer za novi vrt
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zar opet
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super, super
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko, sad ću ti slikati breze, hrast i lišće po dvorištu. Ja se nadam da si ti završila sa čišćenjem, a ja
![]() Čišćeno je prije par dana. Danas hodamo kroz debeli tepih.
![]() Ovo je ostalo na hrastu i padat će mjesecima. A visine je tri kata:
![]() Zato sam dobila veeeeliiiikuuu brezu
![]() i jednu malo manju od ove veeeliiiike (naravno morala sam je zaštititi da je ne uneredi moj gospodin pas) pa se toplo nadam da će naše grabljanje trajati slijedećih godina puno kraće.
![]() Željkice tebi i tvojima
![]() Otok, sorry, toliko želim pokazati otvoren cvijet, ali neće danima ...
![]() Flavia, i ovaj isto ...
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Hoya baš mi je drago da si dobila breze,a što se tiče lišća suosjećam s tobom,mi u dvorištu u Lici imamo veliku lipu i čak jedan i pol orah (pola je susjedov)i jednu jabuku,lišća ko u priči za poluditi!!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O Bože koliko posla.
![]() Zato su ganzanije medene ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za brezu, to mi je najljepše drvo.
Gazanije nema šanse da se otvore ako nema sunca, osim ove Flavijine, ona je kod mene otvorena i kada je oblačno |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hoyić, baš mi je drago da si se ponovila sa brezama...kad si ih već toliko želiš!...a da su krasne....jesu...
![]() ![]() Hoyić, Otočić....drago mi je da vas uveseljavaju moje/vaše gazanije....i mene vesele kad vidim kak im je dobro kod vas dvije na moru!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Da, super su ti se uklopile breze, jedva čekam slikice u proljeće, kada breze zazelene...
![]() |
|
![]() |
|
Lika, smrcko, otok, Flavia i Željka da nije ovog foruma ja bi sa mojim ukućanima vodila bitke zbog hrasta. Ovako je bilo jednostavno nagovoriti jer ni MM nije odolio kad je vidio ljepotu breze! Lijepo je po ljeti imati hlad, dobro je kad lišće skupljaš i slažeš u kompostanu pa će sa brezama biti puno lakše.
List od magnolije mi je već odavno pao, ali on je već kao paučina. Sav se raspao. A ovaj od hrasta traje i traje, a tamo gdje stoji ostavlja crni trag.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
breze su divan izbor
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam gio u osnovnoj školi čitala nekoliko puta "Brezu". Možda mi je od tuda ljubav prema tom stablu ?!
Bila sam u Bauhausu i počastila se ovim campanulama (Blue wonder):
![]() Ja počinjem kupovati cvjetnice, ali moji ukućani ostaju vjerni zelenom:
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Sad moram u Bauhaus, MM neće da ide( pogotovo što je vidio tvoje cvijeće). Moram upotrijebiti sredstva prisile ![]() |
|
![]() |
|
Odi, ali znaj da sam očekivala više. Nema cijene i izbora do našeg K..f...d. |
|
![]() |
|
Breze su ti predivne, tako su visoke i elegantne
![]() Jedino nisam skapirala ili mi je promaklo što će biti sa hrastom, da li ostaje ili ide u vječna lovišta.......
WOOOW araukaria, kako je lijepa...... sljedi PP (ne reklame nego pitanje
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |