Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 165> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno,krasno, kakvo ti je to šareno lišće kraj hibiskusa...sa lijeve strane?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromelija - pa ovo je mali raj, ma kao i lani!! Proljeće kod tebe je divno, baš kao i ljeto i jesen! Volim ti doći!
P.S. Žuto-ljubičasta kombinacija je predivna, posebna i apsolutno fantastično pogođena!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bromi malo sam zavirila i srela se s novim klematisom, ostala bez daha i teksta - čudesan je. Vidi puno novih cvjećki, ali i one od prije drće se super i sve već cvjeta. Različito, a tako lijepo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
glicinija još uvijek cvijeta
![]() ovo je sve prezimilo i uspješno krenulo nadam da će i cvijetati ![]() a ovo je dio koji je bio gažen....nešto se oporavilo, a nešto dosađeno ima još mjesta ![]() ![]() oleanderi dobili nove tegle ![]() hibiskus je neumoran stalno cvijeta ![]() ![]() procvijetao spraxis za sada samo jedan ![]() očekulem i campanulu medium da procvijeta ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje drago mi je da vam se sviđa novi klematis
![]() evo bila sam u akciji i uslikala novoprocvijetale cvijetiće za početak pelargonije lijepo su se udomačile i cvijetaju ![]() i ova kombinacija za sada izgleda dobro pogođena ![]() procvijetao i alium ![]() ![]() ovo je druga boja i nešto niži ![]() karafilčići su roza mada su mi ovdje neki bijeli ![]() uskoro će procvijetati i klematis ![]() ![]() ovo je moj dolar ![]() neznam kako se zove ja mu kažem različak ![]() ![]() pakujci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koraljna zvončika ![]() ovo neznam kako se zove ali vjerujem da će netko prepoznati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koji clematis
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Klematis je poseban i po boji i po rascvjetanosti, nisam ni vidjela do sada žute, a sprekelija meni ove godine nije još izvirila...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da, da klematis ti je car ovih zadnjih dana ali meni se posebno svidio i hibi
![]() Nego, ja mislim da ti ono nije buritto nego sedum Aurora.
One tvoje lila biljke, mislim da se zovu udovičice, što si mi slala sjemenje, već su male biljkice i ubrzo ih selim direktno u vrt. Stvarno sam sretna što ću ih imati u vrtu i više nikad neću biti bez njih i gotovo!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I meni je novi clematis
![]() Mada, ni ostalo "nije za bacit" ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bromi, super je cvijeće. Posebno mi se sviđa tvoj novi clematis. Takav još nisam vidjela.
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Wooow kod tebe svaki dan sve više i više novosti...predivno..
|
|
![]() |
|
procvijetala sprekelija....Flavia
![]() ![]() a danas me je obradovao i dupli hibi ![]() i jedna zajednička ![]() |
|
![]() |
|
Baka hvala na savjetu jer sa santolinom nemam nikakva iskustva jer je do sada nisam imala
![]() Otok hvala ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I nove su u stilu "starih" super.
![]() ![]() ![]() I jedan mali savjet za santolinu. Reži je redovito. Nema veze s godišnjim dobom. Ja sam pogriješila i pustila... mila majko, koje je to čudovište nastalo, u dva, tri rezanja sam ih uspjela vratiti u okrugli oblik.I to sam dobila savjet ovdje na forumu, da treba redovito šišati jer odrveni, kao i ružmarin i lavanda (bar moja).
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Petica za novonabavljene cvjetiće.
|
|
![]() |
|
Proljeće, Toni, Alisa, Mari,Niho Gioiaa
![]() Frida hvala na identifikaciji nove biljčice- santoline ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bromi,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a dakle bilo je i cvjetnih poklona za imendan
![]() bromi trebam te dovuči kod sebe da nešta vidiš ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
meni su najdraže tako ne planirane biljke -ali u stvari uvijek su negdje u planu-ma prekrasne nema se šta
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |