LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 111> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno Lora! Sve je već posađeno, cvjetići su na pomolu... bacopa ti je krasna, bila si brža od mene u Pordenoneu, nije ih više bilo.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Lora kakve divote kod tebe...ali ovakve bakope jos nisam videla...nekako su mi listovi nepoznati...ja imam belu ali ni slicne nisu...
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Pomislim ponekad kako je dobro da ja nemam rasadnika u blizini, a onda vidim vaše novitete
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lorice da i ja konačno navratim kod tebe da vidim novitete koje si donesla sa sajma...Vidijela sam bakopu još u najlonu, ali nisam vidijela kako je bogata i razgranata...Baš je posebna, još kad procvjeta u punom sjaju..Listovi mi liče na ahimenes...Ostale biljke su isto super, klematis je prljep...Dotjerala si ružičnjak, baš si vrijednica...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lora predivno cvijeće - noviteti su za 5, bakopa je i meni novina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bakopa ... predina ti je!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala moje posijetiteljice jedna velika
![]() Hoya Bacopa je stvarno posebna. Danas se otvorio prvi cvijet rosa Camelije, a i dio terase sam malo popunila. Sutra poslikam i biljčice koje sam dobila od Korijenka. Danas sam bila u "ludom" poslu. Zavukla sam se u podrum pod kućom,/tamo ima svašta a najviše pauka/ tražim neke stvari za terasu ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pravo rascvjetano proljeće kod tebe
![]() ![]() sedum Palmera zbilja je osčaravajući ovako crvenkast, kod mene može biti samo zelen, jer prezimljava unutra |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek je krasno gledati buđenje proljeća i nicanje , listanje, pupanje biljkica! A kod tebe zaista imamo kaj vidjeti, draga Lora! Šeboj ti se već sprema cvjetati!??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Jučer sam prošetala ovim vrtom. Mogu vam reći da je sve uredno i rasvjetano. A toliko vaza sa cvijećem nisam još nigdje vidjela... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lora i za stare i za nove ljepotice i za krasan uredan vrt
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala vam na tako lijepim riječima.
Danas se moram pohvaliti Camelija rozas ima dva lijepa cvijeta a bit će ih uskoro još punoooo ![]() ![]() Druga crvena je puna poluotvorenih pupova ali ni naprijed ni nazad. Ujedno još poneka sličica. Jedan stari, jako stari zumbul ![]() I jedan čudni posadjen ove godine ![]() I jedan zgodan plavi Crocus ![]() A ovo su pokloni naše Barbare ![]() Svi su dobili dom i posadjeni pod hitno. Skoro zabovih Triša Bijeli Agapantus pravi društvo plavima..... Trenutno osmišljavam neke novine na teraci, Vidjet ćemo što će ispasti od svega....... |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa i ja mislim da će mu tamo biti najbolje i moji su izmješani, vidjet ćemo ove godine konačno bi bijeli trebali procvjetati.
Kamelija je zaista predivna, ova špricana me odmah osvojila u rasadniku, skoro će i moja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Kakav odmor za moje umorne oči....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni noviteti sa sajma, ali i puno lijepog cvijeće u vrtu. Kamelije je prekrasna, baš nekako nježna!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Danas dok nije padalo sam nešto poslikala, i nisam mogla odoljeti a da vam ne pokažem Cameliju Japonicu u punom sjaju, punu cvijetova ![]() I prvi još nepotpuno otvoreni cvijet Camelije Charles Cobb ![]() Slikala sam i druge biljčice, ali to drugi put, Ove dvijr ljepotice su me jutros oborile s nogu ![]() |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora samo sam virnula da vidim kako je kod tebe....Ljepotice kamelije u prvom su planu, krenule su sa cvjetanjem
![]() ![]() Pitam se pitam kako tvoja klivija, da li je krenula sa cvjetićima? Moja je krenula...Kako je fratilarija, da li cvjeta?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Koja čarolija od kamelija, kada je vidim, prva asocijacija mi je - otvoran dlan sa cvijetom kamelije u njemu, mekano-mekano, kao ponpon!!! ![]() Ja svake godine uspijem srediti svoju, ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjerujem da si uvijek voljela kamelije, ali sada neako od Jagodinim utjecajem još su nam draže. Šatiranu imam i ja, ali nije tako puna cvjetova, no ova crvena je baš
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |