Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 111>
Korisnik
Poruka
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 20:13
Prekrasno Lora! Sve je već posađeno, cvjetići su na pomolu... bacopa ti je krasna, bila si brža od mene u Pordenoneu, nije ih više bilo.
smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 20:33
Lora kakve divote kod tebe...ali ovakve bakope jos nisam videla...nekako su mi listovi nepoznati...ja imam belu ali ni slicne nisu...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 06:03
Pomislim ponekad kako je dobro da ja nemam rasadnika u blizini, a onda vidim vaše novitete Confused Ja bih za njih pristala gladovati ako treba, bez razmišljanja! Ali zahvalna sam da ih barem mogu gledati u vašim vrtovima.
Time is something you can never get back..
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 02:06
Lorice da i ja konačno navratim kod tebe da vidim novitete koje si donesla sa sajma...Vidijela sam bakopu još u najlonu, ali nisam vidijela kako je bogata i razgranata...Baš je posebna, još kad procvjeta u punom sjaju..Listovi mi liče na ahimenes...Ostale biljke su isto super, klematis je prljep...Dotjerala si ružičnjak, baš si vrijednica...ClapClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 03:33
lora predivno cvijeće - noviteti su za 5, bakopa je i meni novina Star, a starosjedioci u tvom vrtu koji se pomalo bude, proviruju, neki čak i cvjetaju su destkaWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 06:24
Bakopa ... predina ti je!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 23:15
Hvala moje posijetiteljice jedna velika za sve.

Hoya Bacopa je stvarno posebna.
Danas se otvorio prvi cvijet rosa Camelije, a i dio terase sam malo popunila.

Sutra poslikam i biljčice koje sam dobila od Korijenka.
Danas sam bila u "ludom" poslu. Zavukla sam se u podrum pod kućom,/tamo ima svašta a najviše pauka/ tražim neke stvari za terasu. Da me netko vidio kako sam izgledala pobjegao bi brzinom munje . Falila mi je samo kaciga......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 23:35
pravo rascvjetano proljeće kod tebeClap kako samo uspijevaš uzgojiti tako prekrasne biljke preko zimeTongue
sedum Palmera zbilja je osčaravajući ovako crvenkast, kod mene može biti samo zelen, jer prezimljava unutra
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 23:37
smile64smile71
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 06:46
Uvijek je krasno gledati buđenje proljeća i nicanje , listanje, pupanje biljkica! A kod tebe zaista imamo kaj vidjeti, draga Lora! Šeboj ti se već sprema cvjetati!??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 06:46

Jučer sam prošetala ovim vrtom. Mogu vam reći da je sve uredno i rasvjetano. A toliko vaza sa cvijećem nisam još nigdje vidjela...smile39
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 08:27
Bravo Lora i za stare i za nove ljepotice i za krasan uredan vrt
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 01:15
Hvala vam na tako lijepim riječima.
Danas se moram pohvaliti Camelija rozas ima dva lijepa cvijeta a bit će ih uskoro još punoooo

Druga crvena je puna poluotvorenih pupova ali ni naprijed ni nazad.

Ujedno još poneka sličica.
Jedan stari, jako stari zumbul

I jedan čudni posadjen ove godine

I jedan zgodan plavi Crocus

A ovo su pokloni naše Barbare

Svi su dobili dom i posadjeni pod hitno.

Skoro zabovih Triša Bijeli Agapantus pravi društvo plavima.....

Trenutno osmišljavam neke novine na teraci, Vidjet ćemo što će ispasti od svega.......

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 09:07
Pa i ja mislim da će mu tamo biti najbolje i moji su izmješani, vidjet ćemo ove godine konačno bi bijeli trebali procvjetati.
Kamelija je zaista predivna, ova špricana me odmah osvojila u rasadniku, skoro će i moja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 16:56
Kakav odmor za moje umorne oči....smile120
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 17:31
Prekrasni noviteti sa sajma, ali i puno lijepog cvijeće u vrtu. Kamelije je prekrasna, baš nekako nježna! Clap
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 00:32
drage ste vi moje posjetiteljice.

Danas dok nije padalo sam nešto poslikala, i nisam mogla odoljeti a da vam ne pokažem Cameliju Japonicu u punom sjaju, punu cvijetova

I prvi još nepotpuno otvoreni cvijet Camelije Charles Cobb

Slikala sam i druge biljčice, ali to drugi put, Ove dvijr
ljepotice su me jutros oborile s nogu

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 02:26
Lora samo sam virnula da vidim kako je kod tebe....Ljepotice kamelije u prvom su planu, krenule su sa cvjetanjem StarStar...Drago mi je da sad ima puno kamelija u forumskim vrtovima, one stvarno zavređuju da su ukras svakog vrta....
Pitam se pitam kako tvoja klivija, da li je krenula sa cvjetićima? Moja je krenula...Kako je fratilarija, da li cvjeta?WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 02:44

Koja čarolija od kamelija, kada je vidim, prva asocijacija mi je - otvoran dlan sa cvijetom kamelije u njemu, mekano-mekano, kao ponpon!!!smile86

Ja svake godine uspijem srediti svoju, smile118 i kad mislim  smile224, ona opet mene iznenadi,  smile222 moj lijepi, nakon svega kaj joj uradim,  svako proljeće me dočekaju mladi listići, cijele godine je opet mazim i pazim,  pa me opet me prevari hladnoća, pa opet, ali isti krug!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 08:42
Vjerujem da si uvijek voljela kamelije, ali sada neako od Jagodinim utjecajem još su nam draže. Šatiranu imam i ja, ali nije tako puna cvjetova, no ova crvena je bašsmile120
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.