Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 133> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno je biti kod tebe, idilično ....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma vidiš Duda da uvijek ima po vrtu lijepih motiva za slikanje. Ova slika mi je super
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A šta da kažem na svu lipotu koju si pokazala,sve se svodi na jednu riječ:predivno!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga duda kako je kod tebe sve prekrasno, lozica je mi je najljepša u ovo doba godine, i kada još slike cvijeća začiniš sa malo mora ,oduševljena sam.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja stvarno nemam rijećiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa bilo bi jako lijepo vidjeti sličice dok su radovi u tijeku, tako da možemo raditi s tobom, za promjenu bilo bi lijepo kopkati u zemljici koja nije raskvašena kao moja!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš prekrasn vrt i cvijeće u njemu
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
krasne slikice, naročito ona sa lozicom i pogledom na more. Zar nije ono dipladenija aveliš da je mandevila, i kako si ju uspjela pelcati, otkri nam tajnu.....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dobro jutro svima,kod mene divan dan vani je prohladno ali na suncu je već toplo,interesantno jučer kupači na slanici se neometano kupaju...za mene je ipak hladno.. hvala vam na dolasku u moj vrtek drago mi je da i vama se sviđa,freeland ma radovi su bljak moram isfugirat zidiće koji su ostali nedovršeni kad sam ostala trudna
![]() a da razijasnim ovo sa mandevilom i dipladenijom.Moja prijateljica proizvođač cvijeteka mi je prodala mandevilu a tamo je bila i druga biljčica navodno dipladenija koja je bila jeftinija.ona mi je objasnila da skoro nema razlike ali da je mandevila puno manje osijetljivija od dipl.
svoju man.držim na paklenom suncu s vrlo malo vode šiba ju vjetar dakle nije idealno mijesto i divno napreduje i cvijeta,dok dipladeniju sam imala dva puta i prošlo je katastrofalno.dakle netko smatra da je to jedna te ista biljka ja neznam ja samo kažem ono što sam čula i iz vlastitog iskustva,ja sam čak i nju pokušala uvijeriti da je to jedna te ista biljka ali ona mi je bila pokazala stvarno odvojeni računi i po imenu i po cijeni..interesantno ali kad vidimo da je pandorea i podranea vrlo slične a opet različite možda je tako i sa ovime.
ja sam mandevilu slučajno zapelcala dok sam micala jer je spremala se nevera i strgala sam grančicu i skoro pala u nesvijest ali sam vidla da ona ima tanki korijenčić gdje je bila grančica dotakla zemlju dakle one se mogu sijat ali i definitivno i sa povaljenicama,ona u sebi ima ono mljeko pa triba pripazit,na kraju čuperak koji je bia u zemlji je napredovao a ostalo se sve bilo posušilo,ona sporo raste ali evo trebalo joj je tri mjeseca da se dobro zakorijeni,malo naraste i da cvijet...nadam se da nisam bila dosadna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja ću kratko. Živiš u poreprekrasnom okruženju.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala baka zato sam se i preselila iz Zg
![]() danas sam dobila paketić od Otok jupiii ma odma je sve posađeno hvala Otok brza si ko metak za poslat nisam se ni okrenula a paketić već ovdije ...ma moram priznat da obožavam saditi...joj raznosim frišku zemlju po cijelom vrtu ma neznam jel me bole više noge od stepenica ili su mi se malo ruke izdužile do poda
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
U ove kišne jesenje dane pravi je užitak prošetati tvojim predivnim vrtom i posmatrati zalazak sunca . Savršeno!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Divim se fotki s lozicom, predivna je. Toliko krasnog crvenila na okupu daje poseban štih i dodatnu atraktivnost objektu. A vrt je presladak s heuherama, žutom gailardijom, žižulama...kako ti se ponašala gailardija ljetos, dok su bile vrućine, jel tražila puno vode? I reci, kakav je to grm polygala? I zašto bi to bilo sve iz tvojeg vrta? I već viđeno uvijek je ponovno zanimljivo!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() draga sara kao i uvijek ... ali znaš nekima bi ipak išlo na živce da pokazujem jedno te isto ja ipak imam mali vrtek pa nemam baš puno za pokazat...a da ti odgovorim na mojoj južnoj strani otoka je tako vruće u ljeto da moram svaki dan sve zaljevat skoro se sve sparuši ako preskočim jedan dan e onda čak i ove bilkjkice koje netrebaju kao vodu i one su u opasnosti da prestanu cvasti i u krajnjem slučaju odapnu,ne zaljevam ja da natapam zemlju nego tek toliko nekima je dovoljno i da im se orosi lišće,zaljevam tek navečer kad se ohladi zemlja ili ranije ujutro,polygala je nažalost grm koji ne podnosi baš hladnoću tako da se nekima smrzno prošle zime ali je krasan stalno cvate ima cvijetić ljubičastih boja kao grahorica ne miriši ...no u senju ipak ne bi izdržao zimu
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga duda baš ti zavidim na suncu i moru, kod mene se još nije digla magla i tem. se kreće oko 4-5 c. brrr jako je hladno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
joj smail bašmi vas je ža nemoram ti niti reći da sam ja danas bila cijeli dan u vrtu u kratkim hlačama,majci na britele,japankama i velikim slamnatim šeširom toliko je peklo,mirno ptičice cvrkuću sam imam neku ludu vranu uvatilo ju da baca molim te puževe ispred naša kuće na asfalt pa kad se razbije kućica ona klopne puža..ma sve je pet sam da to ipak ne počne smrdit od sunca pa sam stalno s metlom na cesti...ja neznam ove godine me napale životinje sa svih strana ko da sam ja dr.dolitll..donjela mi ovo ljeto seka neku prirodnu kremu za sunčanje i ona fino miriši kad su par dana bili dosadni leptiri stalno su me opsijedali dok nisam skužila da im valjda miriši krema e stvarno svašta ...sutra opet malo slikica
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Duda, fakat sam uživala u tvom vrteku i samo ti daj još slika
![]() ti u majici na bretele, a ja u košulji, vesti i zimskoj jakni ![]() mislim da je vrijeme za najlonke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prvi puta sam tu i oduševljena sam.Prošla sam 60-tak stranica i sad sam preumorna za puno komentiranja,idem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
"…baš mi vas je ža …"
"…slikica bu još bilo…" Jako simpatično, purgerice draga. Ljepo si to zmešala; malo Murter, malo Gračani. ![]() Meni je mokre trave, ove jeseni sa puno previše kiša, bilo preko glave. Trava u vrtu narasla, ne možeš uhvatiti ljijepi suhi dan da ju pokosiš pa ju probaš kositi takvu kava je, a ona se samo mota ispod kosilice. Što ti preostaje nego da silom prilika počneš "uživati" u svakodnevnoj kiši i raznim gljivama (da bar jestive, ali ne) koje ti počnu rasti svuda po vrtu. …a kod Tebe se 21.listopada još kupaju, lozica žarko crveni (moja već u kompostu), zalasci sunca romantično prekrasni, a ja ga ne vidim ni izlaziti ni zalaziti (magle). Kod tebe za kratke rukave, kod mene već za zimske jakne. Ako malo pretjerujem, to je zato što osobno najbolje funkcioniram na +30, a ispod +20 već počnem razmišljati o vatrici u kaminu. Kad Ti o tome pišem pada mi na pamet da Ti ponudim sistem "time sharing". ![]() Tek si se riješila turista i već pune ruke posla: zidići, fugiranje, zemlja, biljke pa i ravnanje stupića. Kolko je tek susjeda imala za ravnati na svom autu? No, da ne dužim. Pijenje kave sa pogledom na more ili na InoxCiminoj kućici nije mission impossible. ![]() P.S. Poruka za "zvončicu" Tvog vrta i šire. Lavanda, u Tvoj dio vrta najbolje bi pasao jedan ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |