Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 133>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 20:59
Krasno je biti kod tebe, idilično ....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 21:10
Ma vidiš Duda da uvijek ima po vrtu lijepih motiva za slikanje. Ova slika mi je super Clap
divlj
život je more
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 21:28
A šta da kažem na svu lipotu koju si pokazala,sve se svodi na jednu riječ:predivno!!!!!!!!smile120
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 22:06
Draga duda kako je kod tebe sve prekrasno, lozica je mi je najljepša u ovo doba godine, i kada još slike cvijeća začiniš sa malo mora ,oduševljena sam.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 22:21
sve

Uploaded with ImageShack.us ali na ovu sliku sa čikašicom su mi ispale oči.smile93
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:08
Ja stvarno nemam rijećiiiiiiiiiiiiismile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 00:38
Pa bilo bi jako lijepo vidjeti sličice dok su radovi u tijeku, tako da možemo raditi s tobom, za promjenu bilo bi lijepo kopkati u zemljici koja nije  raskvašena kao moja!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 08:25
imaš prekrasn vrt i cvijeće u njemusmile57
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 09:14
krasne slikice, naročito ona sa lozicom i pogledom na more. Zar nije ono dipladenija aveliš da je mandevila, i kako si ju uspjela pelcati, otkri nam tajnu.....         smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 10:32

dobro jutro svima,kod mene divan dan vani je prohladno ali na suncu je već toplo,interesantno jučer kupači na slanici se neometano kupaju...za mene je ipak hladno..

hvala vam na dolasku u moj vrtek drago mi je da i vama se sviđa,freeland ma radovi su bljak moram isfugirat zidiće koji su ostali nedovršeni kad sam ostala trudna Big%20smile a sad sam bila iskopala i tri rupice na dvorištu da razbijem monotoniju i kosinu hehe e tu sam posadila pampasicu a u drugu rupicu je ona travica šta se kovrča a u treću bi stavila neku šarenu travicu al moram je negdje nabavit pa je ta rupica još prazna,e sad idem u traženje kamenčića da ih obzidam u rundel oko trava,moram iznesti frišku zemlju po vrtu koju sam kupila pa je šteta da ju kiša otplavi,onda moram na parkingu ispravit željezni stupić i obnovit ga obzidavajući ga kamenjem jer mi ga je susjeda srušila sa autom na početku sezone (fino si je sredila auto),onda moram ispod parkinga a to je već obala počupat travu i sve očistiti i posaditi lavande koje sam užilila  i na kraju moram složiti paketiće koje sam obećala i eto stalno se motam a kažu da mi je dosadno.zekam se.
a da razijasnim ovo sa mandevilom i dipladenijom.Moja prijateljica proizvođač cvijeteka mi je prodala mandevilu a tamo je bila i druga biljčica navodno dipladenija koja je bila jeftinija.ona mi je objasnila da skoro nema razlike ali da je mandevila puno manje osijetljivija od dipl.
svoju man.držim na paklenom suncu s vrlo malo vode šiba ju vjetar dakle nije idealno mijesto i divno napreduje i cvijeta,dok dipladeniju sam imala dva puta i prošlo je katastrofalno.dakle netko smatra da je to jedna te ista biljka ja neznam ja samo kažem ono što sam čula i iz vlastitog iskustva,ja sam čak i nju pokušala uvijeriti da je to jedna te ista biljka ali ona mi je bila pokazala stvarno odvojeni računi i po imenu i po cijeni..interesantno ali kad vidimo da je pandorea i podranea vrlo slične a opet različite možda je tako i sa ovime.
ja sam mandevilu slučajno zapelcala dok sam micala jer je spremala se nevera i strgala sam grančicu i skoro pala u nesvijest ali sam vidla da ona  ima tanki  korijenčić gdje je bila grančica dotakla zemlju dakle one se mogu sijat ali i definitivno i sa povaljenicama,ona u sebi ima ono mljeko pa triba pripazit,na kraju čuperak koji je bia u zemlji je napredovao a ostalo se sve bilo posušilo,ona sporo raste ali evo trebalo joj je tri mjeseca da se dobro zakorijeni,malo naraste i da cvijet...nadam se da nisam bila dosadna  
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 11:17
Ja ću kratko. Živiš u poreprekrasnom okruženju.ClapClapClap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 18:52
hvala baka zato sam se i preselila iz Zg Wink...
danas sam dobila paketić od Otok jupiii ma odma je sve posađeno hvala Otok brza si ko metak za poslat nisam se ni okrenula a paketić već ovdije ...ma moram priznat da obožavam saditi...joj raznosim frišku zemlju po cijelom vrtu ma neznam jel me bole više noge od stepenica ili su mi se malo ruke izdužile do poda LOL
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 23:32
 U ove kišne jesenje dane pravi je užitak prošetati tvojim  predivnim vrtom i posmatrati zalazak sunca . Savršeno!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 09:15
Divim se fotki s lozicom, predivna je. Toliko krasnog crvenila na okupu daje poseban štih i dodatnu atraktivnost objektu. A vrt je presladak s heuherama, žutom gailardijom, žižulama...kako ti se ponašala gailardija ljetos, dok su bile vrućine, jel tražila puno vode? I reci, kakav je to grm polygala? I zašto bi to bilo sve iz tvojeg vrta? I već viđeno uvijek je ponovno zanimljivo!
lijepi pozdravSmile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 11:11
Thumbs%20Upbokić evo danas je svanuo divan dan kao i  jučer čak je popodne  temp došla do 25c i ljudi se uredno i dalje sunčaju i kupaju .
draga sara kao i uvijek ... ali znaš nekima bi ipak išlo na živce da pokazujem jedno te isto ja ipak imam mali vrtek pa nemam baš puno za pokazat...a da ti odgovorim na mojoj južnoj strani otoka je tako vruće u ljeto da moram svaki dan sve zaljevat skoro se sve sparuši ako preskočim jedan dan e onda čak i ove bilkjkice koje netrebaju kao vodu i one su u opasnosti da prestanu cvasti i u krajnjem slučaju odapnu,ne zaljevam ja da natapam zemlju nego tek toliko nekima je dovoljno i da im se orosi lišće,zaljevam tek navečer kad se ohladi zemlja ili ranije ujutro,polygala je nažalost grm koji ne podnosi baš hladnoću tako da se nekima smrzno prošle zime ali je krasan stalno cvate ima cvijetić ljubičastih boja kao grahorica ne miriši ...no  u senju ipak ne bi izdržao zimu   
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 11:36
Draga duda baš ti zavidim na suncu i moru, kod mene se još nije digla magla i tem. se kreće oko 4-5 c. brrr jako je hladno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 21:17
joj smail bašmi vas je ža nemoram ti niti reći da sam ja danas bila cijeli dan u vrtu u kratkim hlačama,majci na britele,japankama i velikim slamnatim šeširom toliko je peklo,mirno ptičice cvrkuću sam imam neku ludu vranu uvatilo ju da baca molim te puževe ispred naša kuće na asfalt pa kad se razbije kućica ona klopne puža..ma sve je pet sam da to ipak ne počne smrdit od sunca pa sam stalno s metlom na cesti...ja neznam ove godine me napale životinje sa svih strana ko da sam ja dr.dolitll..donjela mi ovo ljeto seka neku prirodnu kremu za sunčanje i ona fino miriši kad su par dana bili dosadni leptiri stalno su me opsijedali dok nisam skužila da im valjda miriši krema e stvarno svašta ...sutra opet malo slikica 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 21:53
Duda, fakat sam uživala u tvom vrteku i samo ti daj još slika Heart
ti u majici na bretele, a ja u košulji, vesti i zimskoj jakni Wink
mislim da je vrijeme za najlonke LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 23:12
Prvi puta sam tu i oduševljena sam.Prošla sam 60-tak stranica i sad sam preumorna za puno komentiranja,idem smile49. Sigurno dolazim opet !
smile79
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 07:43
"…baš mi vas je ža …"
"…slikica bu još bilo…"

Jako simpatično, purgerice draga. Ljepo si to zmešala; malo Murter, malo Gračani. LOL Razumijem kad kažeš da Ti fali zelena svježina, miris mokre trave, mahovine i gljiva. Nakon 30 godina, kad naučiš "kako vrapci dišu"  počneš učiti "kako galebi klikću". Sve Ti je u kutu gledanja i naravno distanci.
Meni je mokre trave, ove jeseni sa puno previše kiša, bilo preko glave. Trava u vrtu narasla, ne možeš uhvatiti ljijepi suhi dan da ju pokosiš pa ju probaš kositi takvu kava je, a ona se samo mota ispod kosilice. Što ti preostaje nego da silom prilika počneš "uživati" u svakodnevnoj kiši i raznim gljivama (da bar jestive, ali ne) koje ti počnu rasti svuda po vrtu.
…a kod Tebe se 21.listopada još kupaju, lozica žarko crveni (moja već u kompostu), zalasci sunca romantično prekrasni, a ja ga ne vidim ni izlaziti ni zalaziti (magle). Kod tebe za kratke rukave, kod mene već za zimske jakne. Ako malo pretjerujem, to je zato što osobno najbolje funkcioniram na +30, a ispod +20 već počnem razmišljati o vatrici u kaminu. Kad Ti o tome pišem pada mi na pamet da Ti ponudim sistem "time sharing". LOLKao što rekoh, sve Ti je u kutu gledanja i distanci, a mudre vrane ko vrane. Bacaju kaj imaju pri kljunu. Tvoje puževe, a moje ( nekada i Tvoje pa se sjeti) orahe na semaforima kod pješačkih prelaza.
Tek si se riješila turista i već pune ruke posla: zidići, fugiranje, zemlja, biljke pa i ravnanje stupića. Kolko je tek susjeda imala za ravnati na svom autu?
No, da ne dužim. Pijenje kave sa pogledom na more ili na InoxCiminoj kućici nije mission impossible. Hug

P.S.
Poruka za "zvončicu" Tvog vrta i šire.
Lavanda, u Tvoj dio vrta najbolje bi pasao jedansmile126 patuljak u kupaćim gaćama, a ako se i vidi buba mara, nije bad. Čim nađem takvoga, šaljem Ti ga. Ako niš drugo, budem nagovoril svoje patuljke da po svojim vezama upute k tebi nekog svog člana koji luta po Murteru i nezna kaj bi sa sobom.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,969 sekundi.