enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 221> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uz lijepo cvijece, jos i lijepa događanja. Iskrene cestitke.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ajoooooooooooj koje cvijeće po stolovima, sreća da sam se dobro najela prije surfanja
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Znam koliko bdiješ nad svakim svojim cvijetkom i mogu zamisliti koliko ti je radosti donjela svaka latica kojim si posula njihove pute i uljepšala njihov dan. Pozdrav ponosnoj mami, a mladncima prenesi najljepše želje !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga Nona, Iskrene čestitke Vama i mladencima kojima želim samo sreću u životu.
Cvijeće vam je i dalje prelijepo. A koji je to plavi cvijet? Prekrasan mi je! |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala ti dadinica, plavi cvijet je duranta
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasna obitelj u krasnom vrtu. Čestitke mladencima!
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je doći k tebi, Nonice!! Sve vas je više u obitelji i sve vam je ljepše!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
lijepo je cvijeće,posebno volim durantu
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Iskrene čestitke mladencima!
Duranta ti je preljepa! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Čestitke i od mene, svima skupa ali i tebi i TM posebno, mladencima a opet posebno šestitke za bebicu koja dolazi !! ![]() A moram ti čestitati i na procvjetaloj duranti, ma kaj da si joj god radila, prelijepa je !! Usput, moja nema još ni pupoljke, pa ću svračat i past oči na ovoj ljepotici !! Kak sam pasla oči na onom šatoru bijelom sa lila tilom, prekrasna kombinacija !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga nona iskreno čestitam,krasna ste obitelj.nadam se da ćete biti složna i vesela obitelj cijelog života.jako je lijepo vidjeti sve na okupu.čestitam.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Čestitke mladencima, krasni ste svi redom, a i cvijeće je prekrasno
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno nonice,sve od prvog do zadnjeg,čestitam od srca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |