Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 125> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ŠŠ
Šta ljutile,daješ nam lijek za dušu.Predivne su ti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Prošetala napokon tvojim parkom (ne mogu reć vrtom) od prve do zadnje stranice.Kad god pomislim na tvoj park sjetit ću se erike koje su prekrasne kod tebe ali meni je najdraži kamenjar,jer ja sam luda za kamenjarima.
![]() Za svaki ostali kutak
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
kamenika, stvarno si si dala truda - hvala ti na tome ! Kamenjar već i meni fali, naime nisam ga vidjela od prvog snijega koji je pao još u prošloj godini ![]() Baš kad se snijeg polako počne topiti napada novi. Bojim se da bu se sve uništilo od tolike vlage ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anastazija...tako lijepo izgedaju orhideje, pravi estetski doživljaj za oko i dušu, pogled kroz prozor, pogled na orhideje, ma divnnnooo
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo vidiš draga,,, sad kad ih ovako divno rascvijetane gledam, prekrasne su mi, ali nekak ih uvijek zaobilazim. Mogu si misliti kako ti je sad krasno po kući i kako uživaš u toj raskoši boja dok nam je vani sve bljak, bljak... još malo, dani idu, pa će i nama sunčeko.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nisi nas uopće ugnjavila slikama svojih orhideja, naprotiv, lijepo da si podijelila njihovu ljepotu s nama. Stvarno ukrašavaju ove tmurne dane svojom čudesnom ljepotom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
glorija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2013 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 17 |
Evo i ja sam prošetala ovim vrtom i mogu reci da je sve jako ljepo i uredno.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme draga koju predivnu kolekciju orhideja imaš
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
preljepo je prosetat tvojim vrtom a u kuci orhideje nemam rijeci
![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
koju ti ljepotu imaš u kući
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Svratila malo na snježni ugođaj a ono orhideje od kojih zastaje dah, toliko su lijepe da su riječi suvišne, prva pomisao je bila pa ovo je u nekom rasadniku u Nizozemskoj jedno veliko
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti! Kod mene danas opet snježni ugođaj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
orhidje su ti pravo bogatstvo
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Svratih samo da vidim da li si opet vani s lopatom.Kod mene već ima 10 cm i opet su ceste zatrpane.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia, kod mene je isto stanje kao i kod tebe ![]() Poslikala sam i htjela staviti slike, ali je photobacket neki novi i uopće se ne snalazim, neznam prebaciti slike ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Pada nam pada sniježić.... užas... nadam se da će se rastopiti čim prije za našu kavicu... na photobucketu nisam bila sad neko vrijeme, moram pogledati kaj se događa. Meni se nije sviđalo ni ono prije kad su mi na probu dali taj novi, nisu se slike mogle smanjiti...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uz ovakav prizor je gust popit kavu,bas sam uzivala u slikama....jedva cekam slike tvog vrta (bez snijega) |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Nemoj biti toliko skromna ![]() ![]() ![]() pa,em su ove orhideje fantasticne,em se svetlost ogleda u prozoru i pravi dozivljaj Bozicne veceri ![]() Divan prizor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
prekrasno..ne mogu izdvojiti što mi je lijepše...kod tebe čak ni zima ne izgeda tako otužno..kad sve pršti od cvijetnih boja...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |