Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anastazijin_   zeleni raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anastazijin_ zeleni raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 125>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 11:59
ŠŠ
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Drago mi je da se ne ljutite jer ih ima još koje se nisu otvorile, pa bude još koja slikica  LOL.

Šta ljutile,daješ nam lijek za dušu.Predivne su tismile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 68
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 12:36
Prošetala napokon tvojim parkom (ne mogu reć vrtom) od prve do zadnje stranice.Kad god pomislim na tvoj park sjetit ću se erike koje su prekrasne kod tebe ali meni je najdraži kamenjar,jer ja sam luda za kamenjarima. smile71
Za svaki ostali kutak smile141
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:02

kamenika, stvarno si si dala truda - hvala ti na tome !
Kamenjar već i meni fali, naime nisam ga vidjela od prvog snijega koji je pao još u prošloj godini  Confused.
Baš kad se snijeg polako počne topiti napada novi.
Bojim se da bu se sve uništilo od tolike vlage  Unhappy.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:15
Anastazija...tako lijepo izgedaju orhideje, pravi estetski doživljaj za oko i dušu, pogled kroz prozor, pogled na orhideje, ma divnnnooo
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 16:36
evo vidiš draga,,, sad kad ih ovako divno rascvijetane gledam, prekrasne su mi, ali nekak ih uvijek zaobilazim. Mogu si misliti kako ti je sad krasno po kući i kako uživaš u toj raskoši boja dok nam je vani sve bljak, bljak... još malo, dani idu, pa će i nama sunčeko.

smile78
belica,zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 17:27
Nisi nas uopće ugnjavila slikama svojih orhideja, naprotiv, lijepo da si podijelila njihovu ljepotu s nama. Stvarno ukrašavaju ove tmurne dane svojom čudesnom ljepotom.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
glorija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje glorija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 17:55
Evo i ja sam prošetala ovim vrtom i mogu reci da je sve jako ljepo i uredno.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 13:50
ajme draga koju predivnu kolekciju orhideja imaš Thumbs%20Up sve cvatu kao da znaju da uveseljavaju i tebe i nas Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 22:24
preljepo je prosetat tvojim vrtom  a u kuci orhideje nemam rijecismile64smile141
JELENA FRANIC
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 22:48
koju ti ljepotu imaš u kućismile71
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 21:09
Svratila malo na snježni ugođaj a ono orhideje od kojih zastaje dah, toliko su lijepe da su riječi suvišne, prva pomisao je bila pa ovo je u nekom rasadniku u Nizozemskoj jedno velikosmile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 11:07

Hvala ti!
Kod mene danas opet snježni ugođaj  Confused.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 11:10
orhidje su ti pravo bogatstvosmile161
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 12:03
Svratih samo da vidim da li si opet vani s lopatom.Kod mene već ima 10 cm i opet su ceste zatrpane.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 14:55

Camellia, kod mene je isto stanje kao i kod tebe  Unhappy, baš sam te se sjetila.
Poslikala sam i htjela staviti slike, ali je photobacket neki novi i uopće se ne snalazim, neznam prebaciti slike  Confused.

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 05:32
Pada nam pada sniježić.... užas... nadam se da će se rastopiti čim prije za našu kavicu... na photobucketu nisam bila sad neko vrijeme, moram pogledati kaj se događa. Meni se nije sviđalo ni ono prije kad su mi na probu dali taj novi, nisu se slike mogle smanjiti...
belica,zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 06:18

uz ovakav prizor je gust popit kavu,bas sam uzivala u slikama....jedva cekam slike tvog vrta (bez snijega)
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 07:59

I malo zajedničkih - nemojte se ljutiti kaj ih ima više jer ustvari ni sa jednom slikom nisam zadovoljna - ili boje nisu dobre ili je mutna.....

Nemoj biti toliko skromna
pa,em su ove orhideje fantasticne,em se svetlost ogleda u prozoru i pravi dozivljaj Bozicne veceri
Divan prizor
Na vrh
agava1504 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava1504 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 08:28
prekrasno..ne mogu izdvojiti što mi je lijepše...kod tebe čak ni zima ne izgeda tako otužno..kad sve pršti od cvijetnih boja...smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 08:09
smile64orhideje su predivne,al ja jedva cekam da vidim tvoj vrtHeart
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.