Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho ono čupavo je kalistemon, imat ćeš ga i ti.---------- A sunce moje zlatno-eto ti sad ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bila ja i nauživala se, što u cvijeću, što u kamenu i moru!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Morska pozadina cvijeća - to može samo naša lantana.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
svaki put kad prošetam izgubim oči
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Bergenija, asada daj malo da mi uživamo u tvom kamenjaru, onoj novoj konstrukciji za penjačice, onim prekrasnim balkonima..., daj dugo nisi ništa novo stavila... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Tiša, zato se i zove Morsko-cvjeti ugođaj, ali nisam ja temi dala to ime nego Shasha kad sam tek došla na forum i dobro je pogodila ime teme. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože koliko ja tek uživam -i baš ono pravo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Lora, ali čuvaj oči ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo Niho za tebe par novih cvjetića
Iznenađenje dana, Korijenko tvoja prekrasna anemona procvala ![]() Abutilon, malo mu se izgužvao cvijet ![]() Ova orhideja je bila u nekom aranžmanu u hotelu i kad su a bacili uzela sam ove orhideje i kod mene u vazi su već mjesec dana ![]() ![]() Ispred zgrade gdje radim veliki vrtni hibiskus, nisam ga do sada primjećivala, a ima baš lijepe bijele, duple cvjetove ![]() ![]() Jučer zalazak sunca ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana danas u bijeloj boji, a neznaš koji je cvijet ljepši, volim bijelo cvijeće, a čini mi se da ga je kod mene nekako najmanje
|
|
![]() |
|
I ja volim bijelo cvijeće, pa ipak smo mi za "bile"
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
....nosi mi se bijela boooojaaaaaaaa.....te je boje radost mooojaaaaaaaa"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne slike,lijep bijeli hibiskus samo reci molim te što je ono crvenkasto što se nazire isod njega,u pozadini?
|
|
![]() |
|
Flavia, dobra pjesmica, hvala
![]() Hana, ono isod hibiskusa su kako ih vi zovete noćne frajle, a mi ih zovemo nećeš vjerovati ružice. One se kod nas same rasiju svukuda i nitko ih ne zaljeva, krasno mirišu predvečer kad se rescvjetaju. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Draga moja Lantana, moram se pohvaliti da sam i ja vidjela dupli bijeli hibiskus na moru |
|
![]() |
|
Niho znaš ti ono strpljen, spašen,
![]() Horti ja sam skupila sjeme, a kako ide s reznicama, koliku granu, debelu ili tanku i da li ti sadiš u pitar ili mogu odmah u zemlju. Ovaj bijeli mi se baš sviđa. Ima moja susjeda indigo plavog - ljubičastog, sakupit ću i od njega sjeme. Od nje sam uzela granu i stavila u vodu, ali nekako su listovi uvenuli, mislim da je kod mene još vruće ili ... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Lantana, ja sam uspjela zakorijeniti reznice hibiskusa, bez da sam ih u vodu stavljala, samo direktno u tegle, malo potisnula zemlju prstima i redovito zalijevala. A kad smo već kod onog krasnog bijelog, ja se lijepo preporučam, bilo za grančice bilo za sjemenke
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, stvarno prekrasan cvijet hibija - i ja volim bijelo - naravno odmah iza plavog.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nema problema Silvek, bit će i sjemena i reznica.
Triša ma sve boje su lijepe, ali imaš pravo, bijela i plava su i moji favoriti. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |