Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hvala ti! Ti znaš na što se sve ova zahvala odnosi, kao što znaš priču o kupusu! ![]() pusa campanulice!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pozdrav kraljice astera
![]() ![]() pusa koka ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Nisam nikad vidjela plodove na njoj..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Ovo je moja lonicera nitida koju u vrtu imam nekoliko godina.
Jako brzo raste i nekoliko puta godišnje ju orezujem. U proljeće cvjeta sitnim neuglednim cvjetićima kremaste boje. ![]() Danas sam se oduševila kada sam slučajno otkrila da u jesen, kao i sve lonicere ima bobice, i to ljubičaste!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Često sam u ovom raju i uživam.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Šarenolisni arabis je pravi ljepotan.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hedera helix "Erecta"
![]() Vrsta bršljana koji raste u obliku grma. Raste sporo, i konačnu visinu, do 1 m dostigne za 5-6 godina. |
|
![]() |
|
![]() ![]() žablji ljiljan je neumoran ![]() primjetila sam da pčelice moraju ući u cvjetnu čašku ![]() kukurijek nakon orezivanja starih listova ![]() šarenolisni arabis, lijep cijelu godinu ![]() |
|
![]() |
|
Josipa, to sam se malo našalila.
Lonicera ne cvjeta zimi i ove lisne pupove, koji će se smrznuti kada dođe zima, je potjerala zato što ju je zbunilo ovo vrijeme. U zimu će cvjetati zimski jasmin i kukurijek. Za tebe cvijetići gaure, znam da ju voliš! ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
loncijeri nece smetati zima?pa to je predivno....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
grmić lonicere je prerano odbacio listove i ponovo potjerao lisne pupove.
možda i procvjeta za Novu godinu!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lysimachia nummularia
![]() ako je na povoljnom mjestu u vrtu, vrlo brzo će se proširiti na sve strane jer na kraju grančice pušta korjenčiće iz kojih rastu nove biljke ![]() |
|
![]() |
|
Srcoliki listići biskupske kapice će uskoro dobiti crvenu boju
![]() |
|
![]() |
|
Campanula Poscharskyana "Blue Waterfall"
Zvončić "Plavi slap" ![]() Lijepa zimzelena zvončica, pripada porodici campanula u kojoj ima biljaka visokih svega 5 cm koje rastu na Arktiku i biljaka visokih do 2 m koje rastu na poljima i u šumama sa umjerenom klimom. Plavi slap najbujnije cvjeta u proljeće, nakon cvatnje mu treba orezati ocvale cvjetove pa će pomalo cvjetati sve do prvih mrazeva. Uspjeva na punom suncu i djelomičnoj sjeni. Pogodan je za kamenjare, rubove gredica, žardinjere i suhozide. Posebno lijep je u visećim košarama jer mu se grane prepune cvjetova povijaju prema dolje. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() lucy ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bravo majstorice!!
Ti si svoj vrt već spremila za san, a ja.... ja još "ni na pola svatova".
Ma rekla sam ja da si ti žena-lav! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |