Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 120> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od srca ti želim sve najbolje u Novoj godini !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Neka ti Nova 2013 godina bude godina sreće, zdravlja i blagostanja!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Sve najbolje u 2013 godini!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
puh-puh...moram otpuhnuti prašinu...
...a onda...aaaaaaaaaaaapčihaaaaaaaaaaaaaa! Zahvaljujem svim dragim cvjetoljupcima na lijepim željama...uzvraćam istom mjerom makar je već veljača...svima želim lijepe cvjetne trenutke... ...jedan od poklona za Valentinovo ![]() ....ruža Jerihona...baš je super za promatrati ![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...a ovo je cijeli poklon...za 50 kn...ocvali amarilisi na akciji, a ostalo po redovnoj cijeni!
ja sretna! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cvijetić marante...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Lovro za Jerihonicu sam čula ali je nigdje nisam vidjela za kupit. Da li si je potopila u vruću vodu kad se tako brzo otvorila, čula sam da može preživjeti godimama začahurena i kad dobije vodu oživi, odličan poklon ua Valentinovo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo su super pokloni za Valentinovo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepi pokloni
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lijepi pokloni!
Eh, da je Valentinovo barem 2 puta godišnje... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi su ti pokloni, a i korisni kad ih pokažeš. Sad znam gdje mogu tražiti toskanski kelj jer mi se jako dopada.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Gdje si nabavila ružu Jerihona?
nikad je niasm vidjela.Baš zanimljivo! ![]() |
|
![]() |
|
...
...pokloni su iz mbm...tam obično odlazim po zimi...blizu mi je ,a nađe se dosta lijepih biljaka na akciji! ...ruža Jerihona je bila oko 15-16 kn...bilo je još par paketića! Ako tko želi, zaletim se popodne, pa nek odgovori.. a ja sad jurim na posel..moram malo pojačati tempo od jutra, jer moram nakratko pobjeći s radnog mjesta! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja bi je, i ako nađeš neku alstromeriu, samo ne rozu. plaćam i poštarinu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Može i meni...i alstromeriu...
plaćam sve troškove ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |