dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 139> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E što te bube vole čipku, i kod mene mao malo neka buba se da u izradu čipke. Cvjetići su krasni, a neka prkosa, ma baš je lijep
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A smilovala se počastiti me cvijetom i incarvillea sinensis, sijana zimus u navali sijanja svega i svačega...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Moje trubice...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pa gužva u "zimskim" teglama koje su mi zamjena za kamenjar...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mandica je uzela maha od kako sam joj promijenila poziciju i sad sam u slatkom iščekivanju cvijeta..
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I za kraj..... veliki pozdrav uz najsitnije cvjetiće iz moga dvorišta....
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ma, u redu je, Ajama!
Mogu shvatiti da nismo svi jednako zaljubljeni u cvijeće. A tebi, evo poklanjam jedan buketić
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Moon, hvala na posjeti!
![]() A šta ćemo, cijene bube umjetnost i ručni rad!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kazes , jos uvijek nadjes malo mjesta za nesto novo ! Super !
![]() |
|
![]() |
|
Naravno, draga moja Gute!
Kod mene se uvijek nađe malo mjesta i u srcu i u vrtu! ![]() Hvala na posjeti
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prošetala sam se kroz tvoje dvorište i moram te pohvaliti,cvijeće ti je predivno.Plumbago ti vraća ljubav.
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Hej dadilice moja...gledam divotu tvog vrta i svega što si uzgojila...prekrasno..nahranila sam si oči svim tim divnim bojama, zelenilom koje vlada...kod mene više ni cvijetka nema...sem drača i trava je smeđa...al pasalo mi je proči tvojom oazom i napunila sam baterije ..baš se sada divno divno osijećam...
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ipak sam se odlučila staviti svoj komentar ovdje, sve pohvale prelistala sam sve od prve do poslednje stranice koliko si samo uznapredovala od početka do sada,divota je šetati ovom ljepotom od tvog vrta |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaco
![]() Malo po malo ostvarujem viziju rascvjetanog dvorišta u kojem će se, osim mene i moji gosti osjećati ugodno. Wiz ![]() Fany ![]() Mari
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
...i ja sam malo prošetala tvojim vrtom, uživala sam u zelenilu, šarenilu i ugodnoj atmosferi kojom zrači tvoj vrt... Uploaded with ImageShack.us |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ljiljuš
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A ja sam malo prosetala ! Kod tebe uvijek ima nekih lijepih novosti i nisam se prevarila !
![]() |
|
![]() |
|
Gute moja
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dadinice prekrasnog cvijeća kod tebe, ali ovaj ljiljan je nadmašio sve.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |