Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 136>
Korisnik
Poruka
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 19:20
Hvala na savjetima!
Pelceri su prešli u svoj novi dom. sad ostaje pričekati kako će uspjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 19:50
Nema pomoći Azriela. Oreži do zemlje i čekaj da ponovno izbiju novi izdanci.
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
azriela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azriela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 18:47
dosadna ko tekut
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 20:34
Ne mogu ne podijeliti s vama

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 20:37
Gricka, prelijepo da su već toliko procvjetali.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 20:50
Gricka, divni su. Uživaj u njihovoj ljepoti kao što ja uživam u svojima.
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 21:48
Gricka divni su ti, moj Pillu je u pupovima, jedva cekam da ova hladnoca stane da procvjeta i da uzivam u njemu.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 21:49
predivan smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 08:18
Hvala cureEmbarrassed
Na vrh
brunda View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brunda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:03
pozdrav svima! nakon pročitanih svih 99 strana u zadnjih par dana odlučila sam se i ja javiti. prvo da izrazim divljenje svim vašim clematisima, stvarno su predivni i ostavljaju bez daha Smile
prekjučer sam se i ja odvažila i kupila svoj prvi, presidenta, tj. valjda je jer još nema niti jedan cvijet a poučena vašim iskustvima tko će ga znati. nadam se da je no što sam željela.
kao što se vidi na slici, on je još beba. oko njega sam posadila kadie da mu rad sjenu ali bojim se da to neće biti dovoljno s obzirom da mi je balkon gleda na jug pa je sunce cijeli dan. šta mi predlažete, kako da ga još zaštitim? možda da oko tegle (i malo iznad) stavim karton ili stiropor?
htjela bih da mi se isprepliće oko ograde, da mu stavim kao potporu male ljestvice i na ogradi vodoravno neku žicu ili mrežu?
i tek nakon što sam ga presadila sam pročitala da vole drenažno tlo, a ja ga posadila samo u zemlju Confused
uglavnom, svi prijedlozi i savjeti su dobrodošli.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:04
Originalno poslano od člana azriela azriela napisao:

Evo prije par dana odlučila sam kupiti svoj prvi clematis..izbor je pao na blue angel obzirom da mi je u baumaxu izgledao najzdravije od svih ponuđenih,s poprilično lišća i ponekim cvjetnim pupom.Posadila sam ga u novu zemlju za cvijeće i veliku teglu promjera 30-ak cm.Nekih sat vremena nakon sadnje biljka je klonula i lišće i mlade grančice su se objesile.Mislila sam da je to možda neki šok nako sadnje,međutim do danas(znači puna dva dana)ne izgleda ništa bolje.Pomoć,preporuke molim

i moj je klonuo ,al od nedavno..izrasla je jedna grana lijepa i zdrava,bio je na vjetru (mislim da ga to sredilo) premjestila sam ga,al njemu listovi dobijaju neke fleke i vrh mu se osušio ...cak se i listovi suše..nemam pojma sta mi je činit
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
brunda View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brunda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:05
sad vidim da mi slova na tipkovnici malo štekaju a postovi se ne mogu editirati, pa ne zamjerite na tipfelerima.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:23
kamenjar zašto ga ne posadiš u zemlju ?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 11:05
kamenjar sigurno ga je vjetar pokidao, ali glavno da je korjen ok
potjerati će on novu granu

moj tetrarosa je kupljen kad i tvoj - nisam mogla odoliti pa sam i sebi jednog uzela jesenas, do nedavno je bio u onoj maloj posudici u kojoj je kupljen, presadila sam ga (privremeno u odrezanu bocu od 5 l, od vode) i lijepo je krenuo, već jedno vrijeme cvjeta

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 11:26
samo ga oreži do zemlje Kamenjar i nastavi njegovati, vjerojatno će potjerati nanovo iz zemlje. Lijep je NatalijaTongue
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 15:33
I Gladys picard počinje lagano cvjetati

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 15:35

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 19:03
Krenula je proljetna bajkaSmileSmileSmile Sad moraš biti samo dežurna na fotoaparatuLOL
Neka se sve zeleni
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 19:37
ovih dana cu ga slikat pa vam pokazem,gledam između listica ima neke izboje,mozda poteraju listici ,mada sumnjam...nista,alikat cu i ako kazete da rezem ja cu ga odrezat i tako me samo nervira ovako unakazen
natalija onaj sto si mi ti jesenas kupila je pokojni,bacila sam ga ,nije potero iz zemlje ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 21:44
I moji su se probudiliEmbarrassed

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.