Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 136> |
Korisnik | |
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na savjetima!
Pelceri su prešli u svoj novi dom. sad ostaje pričekati kako će uspjeti. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Nema pomoći Azriela. Oreži do zemlje i čekaj da ponovno izbiju novi izdanci.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() |
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ne mogu ne podijeliti s vama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Gricka, prelijepo da su već toliko procvjetali.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Gricka, divni su. Uživaj u njihovoj ljepoti kao što ja uživam u svojima.
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Gricka divni su ti, moj Pillu je u pupovima, jedva cekam da ova hladnoca stane da procvjeta i da uzivam u njemu.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivan
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
pozdrav svima! nakon pročitanih svih 99 strana u zadnjih par dana odlučila sam se i ja javiti. prvo da izrazim divljenje svim vašim clematisima, stvarno su predivni i ostavljaju bez daha
![]() prekjučer sam se i ja odvažila i kupila svoj prvi, presidenta, tj. valjda je jer još nema niti jedan cvijet a poučena vašim iskustvima tko će ga znati. nadam se da je no što sam željela. kao što se vidi na slici, on je još beba. oko njega sam posadila kadie da mu rad sjenu ali bojim se da to neće biti dovoljno s obzirom da mi je balkon gleda na jug pa je sunce cijeli dan. šta mi predlažete, kako da ga još zaštitim? možda da oko tegle (i malo iznad) stavim karton ili stiropor? htjela bih da mi se isprepliće oko ograde, da mu stavim kao potporu male ljestvice i na ogradi vodoravno neku žicu ili mrežu? i tek nakon što sam ga presadila sam pročitala da vole drenažno tlo, a ja ga posadila samo u zemlju ![]() uglavnom, svi prijedlozi i savjeti su dobrodošli. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i moj je klonuo ,al od nedavno..izrasla je jedna grana lijepa i zdrava,bio je na vjetru (mislim da ga to sredilo) premjestila sam ga,al njemu listovi dobijaju neke fleke i vrh mu se osušio ...cak se i listovi suše..nemam pojma sta mi je činit |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
sad vidim da mi slova na tipkovnici malo štekaju a postovi se ne mogu editirati, pa ne zamjerite na tipfelerima.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kamenjar zašto ga ne posadiš u zemlju ?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar sigurno ga je vjetar pokidao, ali glavno da je korjen ok
potjerati će on novu granu moj tetrarosa je kupljen kad i tvoj - nisam mogla odoliti pa sam i sebi jednog uzela jesenas, do nedavno je bio u onoj maloj posudici u kojoj je kupljen, presadila sam ga (privremeno u odrezanu bocu od 5 l, od vode) i lijepo je krenuo, već jedno vrijeme cvjeta ![]() |
|
![]() |
|
samo ga oreži do zemlje Kamenjar i nastavi njegovati, vjerojatno će potjerati nanovo iz zemlje. Lijep je Natalija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I Gladys picard počinje lagano cvjetati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Krenula je proljetna bajka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovih dana cu ga slikat pa vam pokazem,gledam između listica ima neke izboje,mozda poteraju listici ,mada sumnjam...nista,alikat cu i ako kazete da rezem ja cu ga odrezat i tako me samo nervira ovako unakazen
natalija onaj sto si mi ti jesenas kupila je pokojni,bacila sam ga ,nije potero iz zemlje ... |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |