LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 111> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam se tako lijepo prošetala kroz tvoj vrt,ti znaš ime svakoj biljčici,sve ti se lijepo rascvjetalo,a daj mi objasni kako je sedum palmeri dospio na ogradu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koje bogastvo cvijeća u tvom vrtu. Nije ni čudo da moraš širiti kamenjar niti da ti neke biljke već rastu i po ogradi.. ![]() A onaj zadnji tulipan me zadivio. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ok ti Lora nešto ne napiše, možeš pogledati što piše na forumu o potočnici
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora baš divne slikice. Nema, te nema, a onda bum - sve rascvjetano, prekrasno. Znam koliki je tvoj vrt, ali ovako gledajući izgleda još puno, puno veći.
Biljkica koja je zabunom ostala kod mene stiže danas u tvoj vrt. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Morala sam sve ponovo pregledati, ne mogu izdvajati ništa jer je sve jednostavno prekrasno, ali ovaj tulipan neću izdvojiti po ljepoti mada to zaslužuje, nego po vještini fotografa, izgleda kao nestvarno lijepa slika u ulju!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasan vrt! bravo za tebe!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svaka čast Lora - stvarno si prekrasno uredila vrt. Uživam u tvojem cvijeću, usput pronađem i neka imena koja ne znam.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage moje, divne ste i zlatne, toliko lijepih riječi da sam počela
![]() ![]() Nisam neki naročiti fotograf. Jedino što svaki cvijetić slikam iz raznih kutova po nekoliko puta, pa spremim najbolju sliku. No ne uspije baš uvijek kako bi ja željela. Otok, znaš ti puno imena koje ja ne znam, pogotovo sukulenata..... Triša, kod mene ti je tako sad me nema, sad sam tu svaki drugi dan. Danas mi je prosvao prvi crni tulipan i jedan novi hibić nabavljen početkom godine, kojemu je cvijet oko 10 cm., pa ću slikicu podijeliti s vama.....i dodati još malo novosti Tulipan ![]() Hibić, ![]() Cytisus Maria Borkwood počinje cvasti/ to mi je jedan jako dragi grmić ![]() Procvala i Clivia, koju sam bila ove godine otpisala. Presadila sam je pred cca 15 dana i evo kako me lijepo nagradila ![]() Ovaj grmić Ceanothusa repens, jednostavno moram ponoviti, jer je upravo sada u punom sjaju ![]() I naravno opet sam povećala i pretumbala nešto u kamenjaru. Morala sam napraviti mjesto za Globulariu cordifoliu. /Ulov u Buzetu/........ |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lora, miriše li ovaj grmić s posljednje slike? Mislim da sam takav, ili neki jako sličan, ovaj vikend vidjela u Crikvenici i predivno je mirisao, a bumbari i pčelice svuda oko njega..
Divni su mi svi cvjetići koje si sliknula za nas, prekrasne su boje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Lora slike za melem za oči, odmah sam se razbudila. Divno! |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() opet sam ti u gostima,šećem tvojim vrtom,mirišem cvijeće,gledam ga i daje mi takvu energiju,da letim do neba.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo i rascvijetano! izdvojila bi ovaj zadnji, lila grmić, divan je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lora,milina je gledati tvoje procvalo cvijeće,jedno ljepše od drugoga
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovaj puta mi se boja hibića najviše dopala
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Sad pomalo svaki dan nešto novo procvijeta, pa ćemo se možda češće družiti /ako ne budem lijenčina stavljati slike ![]() Anaida ne miriše plavi grmić, ali je vrlo lijep puzajući. Boja je prekrasno plava, ali koliko sam god pokušavala nisam uspjela uhvatiti pravu nijansu. |
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Lora, prekrasan ti je cheanotus
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora ovaj Cytisus Maria Borkwood je prekrasan! Nisam znala da postoji crveni, mislila sam da ima samo u žutoj boji. Gdje si ga nabavila? Ima li sjemenke i kako se razmnožava?
|
|
![]() |
|
MiraK. da ne zachatavam temu, napisat ću ti o cytisusu na pp.....
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |