Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 111>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 21:28
Ja sam se tako lijepo prošetala kroz tvoj vrt,ti znaš ime svakoj biljčici,sve ti se lijepo rascvjetalo,a daj mi objasni kako je sedum palmeri dospio na ogradu.Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 21:26

Koje bogastvo cvijeća u tvom vrtu. Nije ni čudo da moraš širiti kamenjar niti da ti neke biljke već rastu i po ogradi..Wink.
A onaj zadnji tulipan me zadivio.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 23:28
Prelijepo Thumbs%20Up
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 23:30
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Lora napiši nešto o ovom cvijetu, prekrasan mi je, nisam ništa našla o njemu: potočnica ili Myosotis
smile78

ok ti Lora nešto ne napiše, možeš pogledati što piše na forumu o potočnici

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 06:44
Lora baš divne slikice. Nema, te nema, a onda bum - sve rascvjetano, prekrasno. Znam koliki je tvoj vrt, ali ovako gledajući izgleda još puno, puno veći.
Biljkica koja je zabunom ostala kod mene stiže danas u tvoj vrt.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 08:59
Morala sam sve ponovo pregledati, ne mogu izdvajati ništa jer je sve jednostavno prekrasno, ali ovaj tulipan neću izdvojiti po ljepoti mada to zaslužuje, nego po vještini fotografa, izgleda kao nestvarno lijepa slika u ulju!

Time is something you can never get back..
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 09:52
prekrasan vrt! bravo za tebe!!!!ClapClapClapClapClapClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 10:06
Svaka čast Lora - stvarno si prekrasno uredila vrt. Uživam u tvojem cvijeću, usput pronađem i neka imena koja ne znam.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 00:46
Drage moje, divne ste i zlatne, toliko lijepih riječi da sam počela . Samo vi dodjite, čim sredim kako treba terasu ostavit ću vam kavicu, a naći će se i ponešto slatko da se okrijepite

Nisam neki naročiti fotograf. Jedino što svaki cvijetić slikam iz raznih kutova po nekoliko puta, pa spremim najbolju sliku. No ne uspije baš uvijek kako bi ja željela.

Otok, znaš ti puno imena koje ja ne znam, pogotovo sukulenata.....

Triša, kod mene ti je tako sad me nema, sad sam tu svaki drugi dan.

Danas mi je prosvao prvi crni tulipan i jedan novi hibić nabavljen početkom godine, kojemu je cvijet oko 10 cm., pa ću slikicu podijeliti s vama.....i dodati još malo novosti

Tulipan

Hibić,

Cytisus Maria Borkwood počinje cvasti/ to mi je jedan jako dragi grmić

Procvala i Clivia, koju sam bila ove godine otpisala. Presadila sam je pred cca 15 dana i evo kako me lijepo nagradila

Ovaj grmić Ceanothusa repens, jednostavno moram ponoviti, jer je upravo sada u punom sjaju

I naravno opet sam povećala i pretumbala nešto u kamenjaru. Morala sam napraviti mjesto za Globulariu cordifoliu. /Ulov u Buzetu/........

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 06:41
Lora, miriše li ovaj grmić s posljednje slike? Mislim da sam takav, ili neki jako sličan, ovaj vikend vidjela u Crikvenici i predivno je mirisao, a bumbari i pčelice svuda oko njega..

Divni su mi svi cvjetići koje si sliknula za nas, prekrasne su boje!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 06:49

Lora slike za melem za oči, odmah sam se razbudila. Divno!

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 07:53
smile55Draga Lori,
opet sam ti u gostima,šećem tvojim vrtom,mirišem cvijeće,gledam ga i daje mi takvu energiju,da letim do neba.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 10:23
prelijepo i rascvijetano! izdvojila bi ovaj zadnji, lila grmić, divan je! 
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 11:04
smile94
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:34
Lora,milina je gledati tvoje procvalo cvijeće,jedno ljepše od drugogaTongue
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 20:59
Ovaj puta mi se boja hibića najviše dopala  smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 23:17
uvijek vas rado vidim u svom vrtiću i neizmjerno mi je drago da vam se moji cvijetići svidjaju.

Sad pomalo svaki dan nešto novo procvijeta, pa ćemo se možda češće družiti /ako ne budem lijenčina stavljati slike /

Anaida ne miriše plavi grmić, ali je vrlo lijep puzajući.
Boja je prekrasno plava, ali koliko sam god pokušavala nisam uspjela uhvatiti pravu nijansu.

Rijeka

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 23:18
Lora, prekrasan ti je cheanotus smile78, lani je i moj bio takav, ali ga je zima ipak dohvatila, tek mu je jedan listić zeleni, nadam se da će se oporaviti?!
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 00:06
Lora ovaj Cytisus Maria Borkwood je prekrasan! Nisam znala da postoji crveni, mislila sam da ima samo u žutoj boji. Gdje si ga nabavila? Ima li sjemenke i kako se razmnožava?
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 21:21
MiraK. da ne zachatavam temu, napisat ću ti o cytisusu na pp.....

Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.