Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
![]() ![]() ...kakao ne ali znam da moje gošće vole i da ja slikam ![]() ![]() ![]() ![]() razveselio me mirisni ljiljan prvim cvijetom ![]() crvena čajevka ![]() ![]() bijeli gumbići ![]() i ovo (poslije ću se sjetiti kako se zove ![]() ![]() ljupčac (vegeta).. ![]() ..ima ogromne listove ![]() ![]() ova šarena simpa-skupina je od enrikove none ![]() ![]() juka ![]() u vazi ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Mari samo uživaj i imaš u čemu, vrt ti je predivan
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pozdrav tebi i sinu!
baš ste lijepo skockali vrt. sve je lijepo i rasvijetano. jako mi se sviđa ova crvena ruža! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Mari lijepo je kod tebe, posebno me oduševljava tvoje bijelo cvijeće, čija sam ljubiteljica.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti slikaj tvoj vrt draga Mari,mi uživamo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mari, samo ti slikaj, barem ja te razumijem, ni ja neznam staviti samo jednu sliku, a tvoje ruše su prekrasne !! Uživaj u njima !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
i ja hvalim tvoje bijelo cvijeće koje me uvijek raduje vidjeti
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasne ruže, samo slikaj , meni slika govori više od riječi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Mari, evo da konačno ostavim i malo pisanog traga.
Ruže, šeboji.... a jasmin, jako lijepo! Medvjeđi luk ti je krasan-nemam pojma što je s mojim-tvojim , jel moguće da ga je nešto pojelo?! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svega lijepoga.... divan vrt!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo i mene, svratila po dozu lijepih boja !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
anđelkad biljka s cvjetićima zove se povratić, pronašla sam kod bigmamme, mislim da je ova vrsta s malo krupnijim cvjetovima nego onaj obični ljekoviti
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno ti je cvijece
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijepo ,lijepo
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OTOK,svesa, vijolica, misti-da, Anaida, anđelkad, antonija, ljiljus, Fre, Klimatis, Enrikova nona, dadinica, Glikica, štefica.n, kamenjar, svima hvala na posjeti, ako sam koga zaboravila oprostite, svratim ja ponekad i kvama, onako kako mi padne slučajnim odabirom
![]() sunceeee ne vjerujem, možda nisi primijetila, pričekaj iduće proljeće. ![]() jedno jutro rano u vrtu ![]() ![]() pred kućom cvate stablo s ovakvim cvjetovima ![]() u dvorištu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
gumbići su prekrasni
![]() ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |