Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 108>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 00:59
smile57predivno cvijeće a ruže posebno smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 19:32
Kad ga ovako lijepo prizivaš - sigurno će doći
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 19:02
Evo ja prizivam proljeće....

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 18:24
Hvala ti puno na posjetu i ponudi. Prije dvije godine sam tužna srca shvatila da mi je promrzao najljepši ružmarin, promjera oko 2 metra. To je za Baranju veoma lijep primjerak, a stvarno je bio krasan i predivnog oblika. Ja sam ga spasila, ali više nije ni blizu onoga što je bio. Imam ih nekoliko, a ove godine ih nisam ni štitila jer su jednostavno toliko narasli da ih više ne mogu pokrivati. Lavanda mi se do sada dobro držala. Nadam se da će preživjeti i ovu tešku i hladnu zimu. Neki dan je u Batini bilo i -20. za ostale biljke se ne brinem jer su naše kontinentalne i njima će snijeg samo dobro doći. Ako bude potrebe za pelcerima javit ću se. Još jednom hvala.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 17:45
Predivan vrt i stvarno sam uzivala u setnji i iscekujem prave slike kad zatopli i sve pocne rasti,cvasti.
 U slucaju da ti ne prezive ruzmarini i lavande ( moji su isto pod snijegom i burom i drze se jako dobro) ja ti posaljem sta trebas.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 17:17
Stvarno me je strah za moje ružmarine, lavandu...a i za smokve. Bojim se da neće izdržati ovu hladnoću, a ni teški snijeg.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 08:26
Hvala Ksan, i ja jedva čekam proljeće i uživanje u cvijeću.Ovaj novi snijeg me užasnuo jer sam se nadala da će nam uskoro početi sezona vrtlarenja, da ću otići pogledati prve visibabe u mom vrtu.....
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 22:47
Uživala sam u obilasku tvoga vrta, a ruže su me ostavile bez teksta smile211  jedva čekam proljeće Smile
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 16:11
Dobrodošla u moj vrt. Božur sam pelcala od susjeda, prekrasan je, pun, a boja stvarno posebna.
Na vrh
sanjalica4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 15:48
divan ti je vrt...prekrasne su mi patuljaste perunike...ja ti imam rozi i bijeli bozur. ovakavu boju jos nisam vidjela. divan je
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 15:41
Na žalost mi je računalo sa svim slikicama na popravku, čekam da mi spase hard, pa ću onda opet nešto staviti
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 15:39
Vrt ti divan i bilo je lijepo prošetati.Šalji sličice i dalje da mogu uživati i da mi skratiš ove hladne zimske dane.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 12:52
Hvala. Uživam u njemu, kao uostalom i cijela moja obitelj.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 12:51
Baš je pravi raj!!!
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 12:12
Evo nešto zanimljivo

Cvjetni horoskop starih Slavena.

http://zena.hr/clanak/ostalo/cvjetni_horoskop_starih_slavena/3399

Ja sam

LOPOČ
Vrlo ste pristupačna, svestrana i dobronamjerna osoba. S obzirom da je lopoč cvijet koji u sebi sadrži elemente zraka, vode i zemlje, vi ste osoba koja ima mnogo vrijednosti i vrlo se lako prilagođavate okolini, te sve prepreke savladavate s lakoćom. U vama ima mnogo životne radosti koju prenosite na druge ljude.

i još jedan slični

http://zena.hr/clanak/ostalo/zodijak_i_cvijece/4998

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 08:38
Hvala ti puno na pohvalama. Da, baš si točno opisala naš polazak u vikendicu. Iskorištavamo svaku priliku kada god možemo ići, i to s točno razrađenim planovima (ponekada nam nešto poremeti te planove na licu mjesta, ali to onda obavimo slijedeći puta). Nema na čemu za HPK adresu. Nama, koji smo laici u voćarstvu, to uvelike pomaže da nam voćnjak dobro rodi i bude zaštićen. Mi, na žalost, ne možemo baš odmah reagirati na preporuke (opet je to povezano s vremenom kada možemo ići u vikendicu), ali to odmah obavimo pri idućem posjetu. Ako je voćnjak uz kuću u kojoj se živi odmah se može poduzeti sve potrebne mjere.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 22:43
Sanja, lijepi ti je plac, vidi se da već u petak jurite tamo uzbuđeni i puni planova o novim aktivnostima. Baš ste vrijednice. Krasno ti je cvijeće, a ruže posebno. Hvala za adrasu HPK, već sam se prijavila za newsletter.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 22:05
To mi je velika želja. Dok me nema u vikendici isključujemo struju, dakle moj potočić bi postao stajačica. Ribice ipak sigurno ne bi preživjele jer bi ih okolne mačkice i ostala živina u prirodi veoma brzo ispecale. Nadam se jednog dana.....
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 21:49
Sanja, imaš želju za potočić, samo ga ti radi, i ne trebaš se bojati komaraca. Oni ti vole mirne vode, jezerca, a i tome se može doskočiti - stavi se koja ribica. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 20:17
Moj mali savjet za one koji imaju svoj voćnjak ili pokoju voćku. Prijavite se za savjete od hrvatske poljoprivredne komore.
Navede se u kojem dijelu hrvatske se nalazi i oni ti pravovremeno e-mailom pošalju sve savjete koji su potrebni za zaštitu voćaka.

Za njihove preporuke se prijavite ovdje
http://www.komora.hr/?page=newsletter
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,426 sekundi.