Šmrckov dnevnik radova |
Odgovori | Stranica 123 85> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 23:22 |
Pošto i ja radim, i ima se što pokazati otvaram temu o radovima u vrtu.
Sad mi je vrt poveći, te će biti svakojakih malih eksperimenata. |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne budeš sama u novootvorenoj temi.........super si poslagala slajdove.......
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nešto mi jedan kod neće da prihvati, baš me naljutio. Slomila se slagajuć
Hvala na društvu Mare |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SVE SU SLIDESHOW SAMO SE KLIKNE I SLIKE LETE
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo vidjeti u slijedu kako od ledine nastaje cvjetna oaza.
A očito ste se i naradili (pogotovo sa onim ogromnim korjenjem). Ali, sav napor i umor čovjek zaboravi kada sjedne i pogleda oko sebe što je svojim rukama napravio. |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da sam sve već vidjela i tu na forumu i uživo, ali sam uživala još jednom pratiti radove na terenu. A kućno cvijeće ? Trebat će ti jedna tura samo da njega preseliš! |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već imam posjetitelje
Da bilo je radova polomili smo se, ponajviše MM. Radili smo ručno ono što ljudi rade mašinama, tako je on htio. Najgori dio posla je odrađen. Sad sljede zaostali radovi i detalji, i sve drugo ovisi o finansijskoj situaciji A cvjeća nikada viška |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e oči mi iskočile od silnih slajdića, super si to složila, vrijedilo je sve još jednom vidjeti. Sada moram opet ići u tvoj vrt tražiti one dvije biljke za koje sam te pitala jer sam zaboravila kaj si mi odgovorila, a sjetila sam se jer sam ih ugledala u slajdićima.
Sada, kad si postala veleposjednica, biće još više slatkog posla.
Lijepi pozdrav
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo našla sam , ovo je jedna od njih
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to ti je neka vrsta maka. Njegovo sjeme nemam jer ga je nemoguće uloviti dolascima 2 put tjedno ( nisam ga ni vidjela), a osobno tu biljku ne bi više u vrt sve mi je pogušila. Čupala sam je prije nego se osjemeni.
Ovo što vidiš mislim da je od samo jedne biljke i sve udavila oko sebe. |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam dobila za Valentinovo
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo za Dan žena.
Malo šira nego ova gore i zato što imam 2 ruke, treba obje iskoristiti. |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo ću takođe dobiti, tj ja i MM ćemo sklepati.Polica za balkonsko cvjeće. Drvo 50-tak kn+ farba. |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas smo kupili našu prvu višnjicu i to višnja REXSELE, navodno se smatra jednom od najboljih konzumnih višnjica
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je druga nepoznata slatka biljkica, tko je to?
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali je predivna, a što je najvažnije cvate iz kamena, i mislila sam da je nekakav mak. Ne sjećaš se kak si nabavila?
P.S. Ovaj drugi dar je još prekrasniji i profinjeniji od prvoga, savršeno će prianjati uz tvoje nježne rukice. I još k tome tako lijepa farba!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Sara nije to iz kamena, nego je to posađeno uz betonski zid i ja sam ukrasila kamenje okolo. Mak je rastao u dohranjenoj zemlji i pomješanoj sa humusnom. Kupila sam sjeme u Njemačkoj u cvjećari.
Ako nikne ovu godinu ( samoniklo, ako nisam prije sjemena počupala), stavit ću ga uz prugu di mi neće smetati i probat ću uloviti sjeme za tebe. Sadnice mislim da su jako osjetljive i što sam pokušala presađivati je bilo loše. Ovo drugo ne znam kako se zove, to neka kamenjarka. Jako je mala cijela biljka stane na dlan bez prstiju. Bila je u dosta lošem stanju, jer su voluharice imale kanale ispod nje. Da li će preživjeti zimu i voluharicu ne znam do proljeća |
|
Odgovori | Stranica 123 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |