Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Franjicine kopanjice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava


Franjicine kopanjice

 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 51>
Korisnik
Poruka
Letitia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan
Avatar

Pridružen: 16 Veljača 2008
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Letitia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 21:23
FranjicaZG vrt je lijep iako je mali.
Ruža je prekrasna.  Moja sveki ima  rozu penjačicu koja nije tako gusta kao tvoja. Što trebam učiniti da postane gusta? Orezuješ li cvjetove kad ocvate?
Za sjenovita mjesta je i pakujac, ali ne znam ima li ga u žutoj boji
Na vrh
Sponzorirani linkovi


Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2008 u 16:13
Ruže su stara tri godine, imam ih u stvari 3, na onaj zid od kvadra sam postavila građevinsko željezo (znaš ono što se stavlja u betonsku deku)  i na njega "razvlačila" grane. Kad bi mi rasle negdje "ukrivo" rezala sam ih, svaki cvijet (na žalost vrlo kratko cvjetaju) sam rezala nakon cvatnje a jedan dio grana sam po stvarnoj špagi iznad stupa počela vuči prema stepenicama i krovu (zato imaš osjećaj da je gusta) i iznad stupa sam povezivala kao buket i vukla po špagi. Nisam sigurna da se to tako radi ali drugačije nisam znala. Svaki mjesec sam dodavala specijalno gnojivo za ruže.
Kaj je to pakujac?
Na vrh
Letitia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan
Avatar

Pridružen: 16 Veljača 2008
Lokacija: Croatia
Status: Offline
Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Letitia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2008 u 22:45
Franjice, uža moje svekrve je puno starija od tvoje. Neke grane su joj debele kao palac i jako dugačke. Listovi su samo na krajevima. Razvukli smo je špagom po zidovima garaže. Fotkat ću kad odemo u vikendicu. Možda bi je trebalo obrezati?
Ovo je moj prošlogodišnji pakujac (možda ima i neko drugo ime, ovo ime sam našla u knjizi "Lazy, ugodno vrtlarstvo",neznam):
a ovaj je u drugoj boji i stariji (trajnica). Fotkala sam ga u Karlovcu na cesti, nekoliko dana nakon što sam posadila svoj. Ja gotovo ništa ne znam, ali svašta probam. Učim pokušajima i pogreškama. Zato me i tješi rečenica iz knjige "Biljke opraštaju"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 21:13
Hvala vam svima na savjetima, u subotu kupujem tratinčice i sijem a ovih dana nadoknađujem bolovanje (dolazim kući iza 18 sati)  pa jedva da stignem zaviriti u "kopanjice". Vidjela sam jutros da su tulipani već veliki, baš su se lijepo razrasli, Otkrila sam i lišće ciklame, to je jedna sobna završila ispod magnolije prošlu jesen i baš me zanima što će biti od nje.  Božur se raširio, baš su prekrasni ti crveni izdanci iz zemlje. Ovih je dana jako hladno i zanima me jeste li vi svoje vrtiće, vrtove - ma mislim na sve te rajeve koje imate ovdje na Zemlji -  malo poprskali vodom ili bolje ne dirati, čini mi se da je zemlja jako suha.
Ma, gotovo je s razmišljanjem, ugledala sam vrtove Malog Goge i zaboravila išta raditi, samo iščitavam. Sva sreća da je vikend blizu pa ću se onda malo pozabaviti vrtom.smile219. Obećajem da do navečer neću upalitit PC (časna pionirska).
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 23:21
Franjce, ja u Rijeci moram zalijevati - suho je - zemlja dkoro pa puca, ali gore mislim da ne treba. Ja ću isto staviti tratinčice, prema preporuci.
Znam kako je to kad se radi, meni je sad super - penzija, malo još radim, ali i ja sam nekad tako cjeli dan, onda se nisam tako veselila cvijeću.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 19:00

Došla doma po danusmile198nisam ni ušla u kuću jer su me dočekala 2 (dva) rascvjetala šafrana. Jednostavno sam ostala kraj velike "kopanjice", malo sam joj pričala, pregledavala, pokupila smeće i ipak odlučila zaliti jer mi se nekako činilo jako suho (sjećate se, zemlje ima 20-25 cm na betonu). Sutra  idem u kupovinu i malo ću kupiti nadohrane za moje ljepotice jer je sve jako poraslo. Nećete vjerovati ali "pronašla" sam u "rumplzimeru" u prizemlju jedan "zaboravljeni" kaktus. Očito mu je bilo jako dobro i ništa mu nije falilo. Mislim da sam ga zadnji puta vidjela u vrijeme Božića i tada zalila.

Kod izvlačenja  - zbio se nesretan slučaj, pukla jedna grana ... ništa strašno, već je posađena.
Kaktus ima barem 15 godina i vrijeme je da se dobije bebica. Zadnjih godina sve slabije cvijeta. Sjećam se, kad je prije nekih 7-8 godina imao više od pedeset cvjetova. Moram pronaći sliku, skenirati i staviti. Takav je bio samo jednom.
Kad sam krenula pregledavati onda sam  kaktuse na katu malo razmjestila, mislim da će tako sad ostati do jeseni. Moje predsoblje još nije završeno. Iznad ulaznih vrata nedostaje prozor, tako da je otvoreno i jasno hladno.
Na polici iznad ogledala u tim je uvjetima prezimila biljka koju sam lani za Uskrs donjela sa Paga. Jasno, nemam pojma kako se zove. Tamo to raste kao ludo, čini mi se da ga ima puno i samoniklog. Lani je Uskrs bio koncem 4. mjeseca i već je na puno mjesta na toj biljci bilo cvjetova. Cvijet je ljubičasti i najsličniji mi je cvijetu ivančice a otprilike i te veličine. Vidim da i u našim uvjetima (ZG) prezimljava praktično vani. Nije kao na jesen, morala sam neke suhe listove maknuti, listovi nisu tako "debeli" ali biljčica je živa i čak mi se čini da se zimus razrasla. Danas je dobila malo friške zemljice, par štapića za nagradu što je preživjela i vodice.
Ma nešto mi ipak u svemu nije jasno. Juke i slonova noga koje sam mazila, pazila, tetošila - pričala, pjevala su me napustile smile39 a biljke koje sam zapustila su famozne. Obećajem da više niti jednoj biljci neću pjevati.
Baš sam bila vrijedna, čak me i moja maca Mia hvali i sad je vrijeme da se konačno malo odmorim a slike ću stavljati sutra.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 22:14
Franjica, super si, Meni se isto dogodi da dođem doma i ostanem u dvorištu ptregledavati "što ima" i tek me pa s lajanjem  iz kuće podsjeti da se najprije moram javiti njoj - mojoj Triši.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 20:16
Izljubila dječicu (stala na stol da ih dohvatim)  i ispratila put mora i krenula u život. Prvo pronalaženje sjemena tratinčica. Plac u Španskom (ja sam iz Dubrave) ha, ha, ha na drugom kraju grada (20 km od moje kuće) mi je bio uz put i počelo je, počelo. Tri vrečice tratinčica, pa onda bosiljak, matičnjak i vlasac (moje sjeme već tjedan dana u zemljici, u grijanoj sobici,  ali nemam baš osjećaj da će od toga nešto biti) pa za svakai slučaj sijat ćemo ponovno. Već dugo gleduckam one smeđe kuglice u teglama, pa su i one kupljene. Jasno okice samo plaze po policama i sva sreća da mi se činilo puno - nekakvo sredstvo za uništavanje mahovine - 47,00 kn. Ako uništi mahovinu što bi mi tek napravilo tratinčicama.!!!!
Morala sam svratiti i u Konzum a tamo rat - zarobili su me kaktusići i jedna čuvarkuća (ja je od milja zovem grozdek). Za ovakvo predavanje kaktusima znate dobro tko je kriv sa svojim kaktusićima i kamenjarom. Morala sam kupiti kaktusiće jer mi je kćerin dečko obećao s obale sutra dovesti kamenje - pa moram biti spremna. Nemojte se bojati, ovi kaktusići neće ići u "kopanjice". Smješteni su u jednu keramičku posudu za kuglof. Nisam baš posve zadovoljna ali neka ih, kad mi sine bolja ideja, sredit ću ja njih.
Rano ujutro sam se spremila za svaku moguću situaciju (sjećate li se još NNNi) i u auto stavila štihaču i jednu kištricu. Nedaleko od moje kuće ima livadica i na njoj tisuće šafrana. Kako na placu nisam pronašla niti jedan žuti šafran a niti lukovice mini irisa, za utjehu sam iskopala nekoliko bijelih i ljubičastih. Učinila sam "humano preseljenje" sa dobrim komadom zemlje. Ma baš dobro izgleda u "maloj kopanjici" koja je konačno došla na red za sređivanje. Mislim da je ovo pored šafrana žednjak, pa onda dolaze oni tanki/visoki tamnoplavi irisi, pa onda obične perunike. Jasno, nedostaje zemlje, moram opet u nabavu, no mislim da ću ići po još šafrana. U "mom selu" (4 km od Dinamovog stadiona) domicilno stanovništvo još smije imati krave i svinje, a ta livada je odmah pored "mjesta gdje izbacuju đubar na hrpu" (znam da za to ima naziva ali da me ubijete sada ne znam, nekako mi ne zvuči dobro đubrište), a  ne bi vjerovali  uz autobusnu  je stanicu, i preko ceste je dječji vrtić. Mislim da bi bilo dobro dovuči još malo te zemlje. Što misle znalci?
Iza kuće je počela veselica. Uzela sam grablje i svom snagom izvlačila mahovinu. Kako je noćas palo malo kišice dalo se izvlačiti. Moram priznati da je ima lijepa gomila. Da slučajno ne zaboravim, posijala sam tratinčice!!. Lijepo sam ih utabala kao travu i sad čekam da vidim koliko će ih niknuti. Danas nisam zalijevala, to ću sutra ujutro. Ruže se dobro drže, sutra će dobiti malo gnojva.
Sjećate li se jučerašnjeg "pronađenog" kaktusa, evo, izgleda ovako
a juke koje su mi u spavaćoj sobi, pažene i mažene izgledaju ovako
Najbolje bi bilo da zaboravm još neke biljkice. Obećajem da ću za početak zaboravljati tratinčice. 
Mislim da ste već umorni od mene! Bok!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 20:20
Ma tko je umuran, ja uživam kao da sam s tobom, a tako si me zapalila za tratinčice, da sam danas sve pretražila i nisam našla. <no ne odustajem.
Bila si vrijedna, svaka čast.
Idem i ja staviti par slikica  i opisati što sam radila
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 20:21

Znam gdje ima još nekoliko vrečica pa javi  pp ako hoćeš da ti ih u ponedjeljak kupim i pošaljem.

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica
Avatar

Pridružen: 17 Siječanj 2008
Lokacija: Stankovo
Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 20:23
Sva sreća pa nisi i nama pjevala - zato nismo još umorniWink

Bravo za vrijedne ručice Thumbs%20Up tj.nožice. Nek se sve tratinčice prime. A ak ti ide ovo s mahovinom - grabljanje mislim - navrati na kavicu Big%20smile-imamo super grablje, ali ne žele same uz breg!


Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 25 Ožujak 2007
Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 20:40
Franjica,bravo,bravo,bravo....Stvarno si vrijedna bila.Prvo,da ne zaboravim,iznesi yuce i ovu dracenu van.Stavi ih negdje u hlad jer će se vani oporaviti. Ma tratinčice će se sigurno primiti,samo ne očekuj da niknu za 2danaBig%20smile
Ma da sad ne nabrajam,i ne zaboravim nešto,sve ti je preljepo,od šafrana do kaktusića.Thumbs%20Up
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar

Pridružen: 12 Rujan 2007
Status: Offline
Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 21:29
Ideja za kaktuse je genijalna i sve mi se čini da će tako nekako završiti i svi oni moje kćeri.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 12:30
Danas je veliki dan! Imat ću 100 postova! Jupismile136.
Vjerojatno od uzbuđenja nisam mogla spavatismile96. Godinama sam odgajala svoje susjede da se niti u ludilu ne smije pričati na ulici subotom i nedjeljom prije 9 ujutro - jer JA spavam! Čak sam i nekima prijetila koji su "kukurikali" pod prozorom da ću ih uškopiti. Zamislite, nigdje nikog doma, nikakvih obveza i ja budna u 6,15. To se netko samnom šali, zar ne?
Više mi se nije dalo ležati a svrbili su me i prsti pa sam malčice razmjestila svoju sobu. Uglavnom, zarotirala sam pisaći stol i "ukrala" kćeri stolicu.
Evo sad vidite kakav pogled imam kad s vamasmile217, ma joj oprostite, to bi bila strava i užas (kazna u rangu smrtne kazne a niste je zaslužili) htjela sam ubaciti TIPKAM ali baš nek ostane. Saznat ćete jednog dana koliko je to smješni smajlić u odnosu na mene.
Shvatili ste da me taj pogled nije zadovoljio (stolić je klimavi kinez i nisam sigurna ne bi li vazica "zalila" PC)  pa  krećem u akciju (krevet nepospremljen, treba posaugati, pa ima i za peglati, a prozore na dnevnom boravku i kuhinji MORAm oprati...) a ja se igram.
Sjetila sam se da negdje imam "spremljen" jedan kristalni tanjurić - tacicu (ma stvarno malecki, veličine dvije baklave, nije mi jasno jesmo li stvarno nešto servirali u tome i iznjeli na stol?) Uglavnom teglice s kaktusićima su se udomile, dobile s malo ciglastih kuglica,
 jasno izronilo su i kamenčići koje meni sakuplja u Peroju moj nećak (fasciniraju ga oblici a i moja spremnost da ih nosim u ZG, pa ih onda tu ponovno pregledavamo i izmišljamo imena). 
 
Evo, ovakav sad imam pogled na moja dva veeeelika bodljikava stvorenja i mali "kamenjar s kaktusima u kristalnoj taci" - koja kombinacija!!! Sad sam sigurna da neće ništa biti natopljeno vodom i pogled me jaaaako zadovoljava a konačno i ja imam KAMENJARsmile184
 
 
Moram priznati da sam se toliko smijala da me sad boli trbuh, od pomisli kakve ćete imati face kad to pročitate i pogledate sliku,. Čujem vas. ova je stvarno prolupala, kaj da zovemo hitnu ili ovoj više nema pomoći!!!
Sad je vrijeme zasmile228 ili smile229jer je Mia počela hodati po tipkovnici (vrijeme je za malo maženja) a i moram se primiti STVARNOG posla.
BESPLATAN SAVJET: ne otvarajte moje stranice pa nećete biti udavljeni a meni se baš piše a veselim se i ponovnom čitanju jednog dana.
Znam da vi ne pišete toliko - no ja puno pričam pa valjda zato i puno pišem. Bokić.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 12:42

Smijala sam se dok sam čitala tvoj dnevnik - baš fora smijem čitati dnevnike, jednom sam zavirila kćeri u dnevnik jer mi je bilo nešto sumnjivo, skoro me se odrekla. Sve je super napisano, ali zabranjujem ti da nedjeljom spominješ pranje prozora - fuj, kako smiješ (ja skoro kroz njih ne vidinm), ali prozori se peru kad pada kiša.

Kamenčići su preslatki i ja ih obožavam, ali pala sam u nesvjest kad sam čula da im dajete imena - zaista ste prolupali-jako me podsjećate na neku šašavu Trišu.

Uživaj i piši puno, da mogu i ja uživati - zaista me veseli tvoj dnevnik.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 13:21
Cijeli me dan "pere " da si napravim fešticu od 100. posta, a kaj da delam, korizmena je nedjelja - nisam fanatični vjernik ali negdje ipak treba biti granica - znači ne dira se zemlja, Triša mi je zabranila pranje prozora (malo prekasno - već sam ih oprala) jer mi jednostavno ništa ne ide od ruke. Prethodni sam post raduckala cijelo prije podne, ne znam može li se tekst i dio slika spremiti negdje, ne znam kako, ne želim ga poslati dok ne završim. Ludnica, ako crkne i PC pojest ću se živa. Počinjem pjevati... kažnjavam samu sebe jer nemam svoj fotić i stalno posuđujem - kćerin, sinov, nećakov, nećakinjin (nekako mi se čini da sam veći dio tih fotića ja kupila, smile225, a ja bez fotića što znači da stalno i učim fotkati (bez knjiga, bez uputstva, metoda pokušaja i pogrešaka) a ovaj današnji pokušaj učenja ostavit će mi tragova na životu i priuštiti noćne more  imat ću nesretnu starost.  Malo radi - poslikam slikice i onda krepucne, sebično ne da sličice prebaciti na PC. OK, mijenjam baterije - ništa. Gladim ga, mazim ga - ne da i gotovo. tekst je već napisan, sad treba samo ubaciti slike a ja ne mogu do slika, ubit ću se - ne sredit ću nećakinju - ne kupit ću konačno sebi fotić.
Ideja van svake pameti i bez ikakvih financijskih argumenata a kamoli financijske konstrukcije i da ne bi bilo plakanja kasnije - mijenjam smjer djelovanja, perem prozore, sredila sam svoj krevet - GLE FOTIĆ NA KRATKO PRORADIO - prebacila par sličica - opet krepucnuo! Saugam.  Nije upalilo, ne radi - taj tren mi sine da ima negdje stari kćerin fotić, prebacujem karticu i skidam slike. HURA. Završila sam!!! Smijem se i zezam sama sa sobom, napravila sam si u podne veeeliki doručak, počastila mlijekom jer ja imam NAJLJEPŠI KAMENJAR.
Ideja za 100. post je razrađena, sitnica samo na brzinu pronaći sliku iz 2005. godine, ma znam da je negdje spremljena - ali gdje - nema je u albumima. Prekopavam sve meilove i nađem je ali ne znam je prebaciti.
Zovem HELP SLUŽBU -jasno da nisu u kući,  rolaju po Biogradu, nećakinji se ne smijem javiti - još ne znam što ću joj  kazati za njezin fotić ... jadna sam, jadna sam, jadna sam.
Nisam jadna, nisam jadna, nisam jadna, mozak proradi, mozak proradi i proradio:
PRONAŠLA SAM POGLED KROZ RUŽIČASTE NAOČALE:
 
 Progledala pa procvjetala!!!!!
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar

Pridružen: 25 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 13:29
Ma Franjica ti si genije.Slikice su super i ti si super.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 17:55
Evo mene opet k tebi, dakle tvoj tekst, a tek slika, ma molim te gdje si pronašla te cvikere, ne mogu ovo vjerovati. smile141
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 10 Siječanj 2008
Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 20:12

Cvjetne naočale za ružičasti pogled snimljene su u I. departmanu u Francuskoj - gradić Oyonnax, 70 - tak km od Ženeve. Prije su bile smještene u centru grada ali su ih sada premjestili i povečali. Netko izuzetno voli taj grad u njihovoj gradskoj upravi i imaju fenomenalnih "cvjetnih" ideja. Zaljubljena sam u taj gradić, Veličine je Varaždina samo što je stara gradska jezgra manja od Varaždinske. Ima na photobucketu još sličica još nisam shvatila stavljamo li i tuđe slike, tuđe gradove, tuđe vrtove ili samo svoje pa sam oprezna. Lijepo mi je s vama i ne želim vam dosaditi.

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 29 Svibanj 2007
Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 21:12
Franjice, tvoj dnevnik je melem za srce!!!!
Samo naprijed!!! smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 51>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.