Molim Vas imena, ako može |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Njuška ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Lipanj 2008 u 12:43 |
slika 3. Torenia....idemo dalje
exit
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Njuška ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slika 1. Cotula hispida
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
je bude cvijet ko u ove biljke, to je to, hvala vam
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Njuška i Lana,slažem se sa Tropi.Čak sam sigurna jer ih imam doma.Istina imam i ovu na prvoj slici no ne znam joj ime.
|
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Pogledaj na google, ja mislim da je Gailardia.Tvoju sliku nemogu uvečati da vidim bolje....
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 67 |
da nije možda gerber ili možda cinija
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
kako se zove ovo malo čudo? presadila mi ga mama ima crvene do žute ogromne cvijetove
![]() |
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
mislim da je 3.-mimulus
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 67 |
da li cvijet 3 ima miris možda kao tamjan, ako da to bi mogao biti ukrasni tamjan i ima ga sa šarenim listovima
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
3. nije bacopa...
|
|
![]() |
|
Svaka čast andrea01, k'o munja si..... Je, 2. jest ta biljka....... dala si mi smjernice pa sam je našao kao Phlox subulata 'Candystripe' ...zaboravio sam reći da 3. biljčica ima cvjetić kao kadulja a vidio sam žute i ljubičaste.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Na slici broj 2. je phlox ili plamenac niski 100%
na slici broj 3. listić mi je sličan bakopi, ali nisam sigurna, možda se i varam! ![]() |
|
![]() |
|
1. cvjetić nešto manji od 1 cm:
![]() 2. cvjetić oko 1,5 cm
![]() 3.
![]() Hvala!
P.S. ima li koja online baza gdje se može po slikama potražiti imena biljaka?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |