Sajam cvijeća - Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jupi jeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Dipladenia
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Bila sam i ja na sajmu i naravno vrag mi nije dao mira pa sam kupila nekih"ludih trava",kako kaže mm.
|
|
![]() |
|
Sensa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 51 |
Cure, kakvog li cveca????????????Onako lepu sliku sa bugicama skoro nisam videla, odmah sam je skinula da je imam na desku.
Ne znam sta je lepse da li cvece ili kvalitet slikanja. Predivno, za odmoriti oci, hvala puno. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
viseći lotus, kupljen na sajmu.
Baš mi se sviđa, prvi put sam vidjela ovu biljku. Veliki primjerci izgledaju kao da je netko na grančicama zapalio svijeće. ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To nisam vidjela, ali baš je slatko., ali evo još nešto viđeno mojim očima:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...ovi kaktusi u boji mogu poc vanka ili moraju biti nutra ????????'
![]() |
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
PREKRASNO JE
|
|
AB100
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, baš si me našla sa rapsodijom u plavom!!!
Predivno!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Mislim da ovi kaktusići mogu poć van,ali samo pol ljeti,po zimi unutra.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ponovo četverodnevni sajam cvijeća, na istom mjestu, u isto vrijeme pod radnim nazivom FLORIJANA.
Pa moj je utisak dosta siromašniji od proljetnog, cijene nekih većih primjeraka prevelike, ali ljubitelji i oni kao ja, koji vole gledati malu biljčicu kako raste ipak mogu neći nešto za svoju dušu.
Evo što je zabilježio moj umorni fotić. Nakon jučerašnjeg vjenčanja i tisuću slika, punio se cjelu noć, spreman za nove slikice.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
malo ili puno - nešto bi si probrala
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš mi se sviđa šetati ovom izložbom dok vani fijuče vjetar a kraj mene pucketa vatrica. Da čovjek ne povjeruje da ste vi vani sa cvijećem i na suncu!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno...ima za svakoga ponesto
![]() |
|
![]() |
|
Pa sada je to već skoro tradicija, kako mi volimo reći za nešto što se ponavlja tek nekoliko godina, no nevažno.
Sajam cvijeća u Rijeci ispred Konta počinje 13. 5. i traje do zaključno 17.5. zgodno su to spojili s Izborima - ma zezam se i lani je bio u isto vrijeme.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Sutra počinje sajam!Jupiiiii!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam bankrotirala u Opatiji
![]() ![]() Mogu si dozvolit samo šetnju i da vidim nešto novo, štedim za jesensku Florijanu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18299 |
Sajam u Rijeci otvoren. Kupila sam 3 kamenjarke
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
kad već štrajkam.... da barem na nešto korisno potrošim vrijeme
![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |