Sajam cvijeća - Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko lijepih slika.E da ste bliže i ja bi išla malo prošetati.A što je ono na prvoj slici?
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma ja prošla i moja frendica kupila "klipić" i najela se a ja za dušu kupila Sundavilu-2 komada,petunije-2 komada i englesku pelargoniju-nek se nađe.Luda žena!!!
![]() |
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
na prvoj slici su žabice, domaći naziv.
|
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Ajme koja milina!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18299 |
A tek da vidite na sajmu kolekciju čuvarkuća, na stotine raznih boja
![]() Moram pohvaliti ljubazne prodavače, koji daju pregršt dobrih informacija o biljkama. Svaka im čast, pravi trgovci za razliku od naših koji niti ne znaju što prodaju. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno nisam danas stigla, ali sutra ću svakako prošetati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivne slike, predivan izbor....definitivno ga zaobilazim. Teško odoljeti kad čovjek sve to vidi!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bila sam dana, krasno je i ima svega. Osim što sam kćerki kupila karanfile za balkon, sebi samo dva prkosa za Skradnik i bijelo žutu lantanicu, za ovdje-nisam mogla otići praznih ruku.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
A smrcko ulovila sam te i danas je smrcko šetala sajmom cvjeća, srele smo se.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18299 |
Jesam bila i to dva puta po 15 minuta, danas.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E jučer sam šnjirala skoro sat i pol po sajmu. Ima svašta, skupo je , ali sam našla i po pet kunički šta bude i preko deset ( recimo ganzaniju
![]() Famozni krumpirko ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako volite ove stvarčice.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj štand je iz Podravine. Tako su ljubazni, sve objasne u detalje i kako da zasadite biljku u Gorskom Kotaru. Slušala sam lijepu mladu damu kako objašnjava ljudima o održavanju biljke i oduševila me.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Hvala Baka na obavijesti.
![]() |
|
![]() |
|
Obzirom da počinje danas, da malo dignem temu!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cekam slike
![]() |
|
![]() |
|
Gio bojim se da neće biti slika. Imale smo peh iako smo se motale nekoliko nas više puta da je ili pljuštala kiša ili puhala bura. A šteta. Ja sam imala fotić u petak ali bi se bio utopio....
![]() |
|
![]() |
|
Evo četiri sličice s današnje posjete sajmu kod Konta....
![]() ![]() ![]() ![]() Čini mi se vrlo bogat, što s najlonima u rukama baš i nisam mogla dočarati...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Baka ti si pravi paparazzo,hvala ti na izvještaju.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |